close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Fysiikkassa

Valmistuttuaan kandidaatin tutkinnon monet opiskelijat valitsevat parantavat menestyvää uraa ansaitsemalla Master of Arts (MA). Päällikön tutkinto on akateeminen saavutus, joka myönnetään, kun opiskelija osoittaa tietyn kiinnostuksen tai ammattikäytännön hallinnan yliopiston opintojen kautta. Tämän saavutuksen ansiosta tutkinnon suorittajat voivat helpottaa siirtymistään työvoimaa… Lue lisää

Valmistuttuaan kandidaatin tutkinnon monet opiskelijat valitsevat parantavat menestyvää uraa ansaitsemalla Master of Arts (MA). Päällikön tutkinto on akateeminen saavutus, joka myönnetään, kun opiskelija osoittaa tietyn kiinnostuksen tai ammattikäytännön hallinnan yliopiston opintojen kautta. Tämän saavutuksen ansiosta tutkinnon suorittajat voivat helpottaa siirtymistään työvoimaan ja jopa lisätä heidän mahdollisuuksiaan saada korkeampi palkka tai palkka.

Opiskelijat saattavat kysyä, mikä on fysiikan maisteri? Tämä ohjelma on energian ja aineen luonteen ja ominaisuuksien tutkiminen. Tämä tutkimus eroaa biologian ja kemian, ja se sisältää lämpöä, valoa, mekaniikka ja muut fyysiset ominaisuudet. Osa opinnoista sisältää matematiikan, tilastotieteen, teoreettisen molekyylibiophysicsin, tiivistetyn aineen ja astrofysiikan.

Yksi monista MA-tutkinnon saamista eduista on saada alan kilpailu fysiikan alalla toimivista tehtävistä. Lisäksi maisterin tutkinto on koulupolku niille, jotka haluavat jatkaa opintojaan hankkimalla tohtorin.

Opetus vaihtelee koulusta toiseen riippuen siitä, missä maassa laitos sijaitsee, opintojaksosta ja ohjelman pituudesta. Tulevien opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä yliopistoon suoraan.

Fysiikan maisteriohjelman tutkinnon suorittajat voivat hakeutua useisiin toimialoihin, kuten hallituksiin, yliopistoihin tai teollisuusjärjestöihin. He saattavat myös löytää työtä tekniikan tai lääketieteen alalla. Nämä kurssit toimivat suurena uranäkymänä kaikissa tilanteissa, joissa tarvitaan laajaa tietoa kondensoituneesta aineesta ja biologiasta tai jotka edellyttävät kokeellisia tai teoreettisia laskentataitoja.

Monet laitokset tarjoavat sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia ​​kursseja. Osa-aikaiset kurssit ovat ihanteellisia niille opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa työtä tai muuta toimintaa koulunopetuksen ulkopuolella. Online-luokkia tarjotaan myös tarjoamaan enemmän aikataulun joustavuutta, jotta opiskelijat eri puolilta maailmaa voivat suorittaa ohjelmansa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of North Alabama
Firenze, Yhdysvallat

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulu ... +

Kasvatustieteiden maisterin tutkinto myönnetään seuraavilla pääaloilla: kouluneuvonta, opetusjohtajuus, varhaiskasvatus PK-3, perusopetus K-6, P-12 koulutus, keskiasteen koulutus ja erityisopetus: yhteistyöopettaja K- 6 ja / tai 6-12. Ohjelmat vaihtelevat 33-51 lukukauden tunnista. -
MA
Englanti
Syys 2021