Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Afrikka

Näytä kaikki FM-ohjelmat Hallinnon opinnotssa Afrikka 2019/2020

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Afrikka on maanosa 53 itsenäistä maata ja rikas sekoitus alkuperäiskansojen, kulttuurien, kansantalouksien ja historiaa. Afrikka on toiseksi suurin maanosa.

Täältä löydät Jatko-opinnot Hallinnon opinnotssa Afrikka 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Afrikka

Mahatma Gandhi University Rwanda

Tavoitteena on tarjota Masters Degree in Public Administration valmistuneille on antaa tietoa oppijoiden luonteesta ja suhde valtion, yhteiskunta ja hallinto. Se kehittää ... [+]

Ohjelman yleiskatsaus Ohjelmakoodin: 717 KESTO: Min. Kesto 2 vuotta, Max. Kesto 4 vuotta KELPOISUUS: Valmistuminen millään stream tai vastaavaa Tavoite

Tavoitteena on tarjota Masters Degree in Public Administration valmistuneille on antaa tietoa oppijoiden luonteesta ja suhde valtion, yhteiskunta ja hallinto. Se kehittää käsitteellinen tiedekuntien oppilaan eri hallinnolliset teorioita, postulates, malleja, prosessi, menetelmiä, välineitä, menetelmiä, ajatuksia jne Onnistuneen Kurssin valmistaa opiskelijaa jatko koulutusohjelmien samoin.

Ohjelman sisältö

Vuosi 1

Cours koodi Aiheet Opintopisteet MAPA11 julkishallinto 6 MAPA12 Taloushallinnon Intias... [-]
Ruanda Kigali
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi