FM-ohjelma Hallinnon opinnotssa Sveitsissä

Näytä kaikki FM-tutkinnot Hallinnon opinnotssa Sveitsissä 2018/2019

Hallinnon opinnot

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Hallinnon alan opintoihin kuuluu yleensä liiketalouteen liittyviä oppiaineita, joita ovat muun muassa rahoitus, viestintä ja markkinointi. Hallinnon akateemiset opinnot valmistavat opiskelijaa liiketalouden työtehtäviin, joko johtavassa asemassa tai myös yhtenä tiimin jäsenenä.

Sveitsi, virallisesti Sveitsin valaliitto, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta, joka koostuu 26 kantonien kanssa Bern kun istuin liittovaltion viranomaisille. Sveitsi 's riippumattomuus ja puolueettomuus on pitkään kunnia Euroopan suurvallat. Sveitsi on rauhallinen, vauras ja vakaa moderni markkinatalous alhainen työttömyys.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Hallinnon opinnotssa Sveitsissä 2018/2019

Näytä lisää

Webster ma kansainvälinen kansalaisjärjestöjen Genevessä

Webster University in Geneva
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 - 36 kuukautta August 2019 Sveitsi Geneva + 1 lisää

Master of Arts (MA) kansainvälisissä kansalaisjärjestöjen (INGO) ohjelma kouluttaa kiinnostuneita opiskelijoita ymmärtämään luonne maailman asioiden kautta kansalaisjärjestöjen toimintaa. Mene ohjelma sivulle: http://www.webster.ch/academics/graduate/ingo/index.html [+]

www.webster.ch/ingo

Master of Arts (MA) kansainvälisissä kansalaisjärjestöjen (INGO) ohjelma kouluttaa kiinnostuneita opiskelijoita ymmärtämään luonne maailman asioiden kautta kansalaisjärjestöjen toimintaa.

Kurssit tässä ohjelmassa integroida tietoa ja teorioita kansainvälisten suhteiden kurinalaisuudesta ja taito-pohjainen koulutuksen tieteenalojen, liiketoiminnan, henkilöresursseja ja markkinointi. Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoita laajasti koulutettua INGO ja kansainvälisten suhteiden asiantuntijoita.

Ohjelman tulokset

Täältä näet opetussuunnitelma

Päätyttyä ohjelman opiskelijat olisi:

Osoittaa kirjalliset ja suulliset viestintätaidot; Kyettävä kriittisesti analysoimaan ja arvioimaan roolia INGO kansainvälisissä suhteissa; Osaa soveltaa teorioita kansainvälisten suhteiden toimintaan INGO; Osoittaa johtamis-, varainhankinta, ja henkilöresursseja tarvittavia taitoja toiminnan INGO; Seurausten ymmärtäminen poliittisia ja moraalisia valintoja INGO. Joustava aikataulu ... [-]

Webster ma henkilöstöjohtaminen Genevessä

Webster University in Geneva
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 14 - 36 kuukautta August 2019 Sveitsi Geneva + 1 lisää

Sinusta tulee HRM ammatillinen soveltamalla "elinkaaren" puitteet menestykseen vaikuttavat organisaation ja henkilöstön. Mene ohjelma sivulle: http://www.webster.ch/academics/graduate/hrmanagement/index.html [+]

www.webster.ch/hr

Sinusta tulee HRM ammatillinen soveltamalla "elinkaaren" puitteet menestykseen vaikuttavat organisaation ja henkilöstön.

Mitä meidän ohjelma auttaa sinua?

Etenee urasi toiminnalliselta rooli tulee entistä strategisempi rooli - Jotkut vastavalmistuneet tekevät jälkensä Accenture, Credit Suisse, Caterpillar, ICRC, ITU, Lääkärit ilman Frontier, Richemont, Tetra Pak, Thomson Reuters, UNHCR: n ja UNICEF.

Antaa siirtää voimavaroja - kattaa maailmanlaajuiset HRM käsitteitä ja suuntauksia sekä paikallisia sovelluksia näistä.

Kehittää oman vahvan HRM verkko - rakentaneet kautta kosketuksessa professoreita, vierailevia puhujia, ja kansainvälinen luokkatoverit.... [-]