$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Historiallinen suojelussa

Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat jatkaa korkeakoulututkintoa edistyneempää ja intensiivistä koulutusta. Tämäntyyppinen tutkinto on suunniteltu valmistelemaan tutkijoita tohtoriohjelmaan tai korkeampaan palkkatyöhön. Mikä on MA Historic Preservation? Historiallinen säilyttäminen on ainutlaatuinen tutkimus merkittävien historiallisten materiaalien ja ympä… Lue lisää

Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat jatkaa korkeakoulututkintoa edistyneempää ja intensiivistä koulutusta. Tämäntyyppinen tutkinto on suunniteltu valmistelemaan tutkijoita tohtoriohjelmaan tai korkeampaan palkkatyöhön.

Mikä on MA Historic Preservation? Historiallinen säilyttäminen on ainutlaatuinen tutkimus merkittävien historiallisten materiaalien ja ympäristöjen ylläpidosta. Korkeakoulututkinnon saaneet tutkijat todennäköisesti tutkivat työselostusta yleisen järjestyksen, uudelleenkäytön suunnittelun, kulttuurisen monimuotoisuuden, perintötutkimusten, historiallisen tulkinnan, maisemien säilyttämisen, dokumentaation ja paljon muuta. Tällä asteella oppijat voivat valmistautua merkittäviin säilytystöihin mahdollisten harjoittelu- ja opinnäytetyöprojektien kautta.

Koska tutkijat ansaitsevat korkeakoulututkinnon historiallisessa säilyttämisessä, he voivat oppia hioamaan erilaisia ​​hyödyllisiä taitoja, kuten kirjoitettua kieltä ja viestintää. Nämä yksilöt kiinnittävät yleensä huomiota hienoihin yksityiskohtiin ja ovat hyvin järjestäytyneitä, ja melkein minkä tahansa alan työnantajat voivat löytää nämä piirteet hyödyllisiksi.

Paras tapa opiskelijoille hankkia lukukausitietoja on ottaa yhteyttä kouluihin suoraan tai tutkimalla kustannuksia koulun verkkosivuilla. Eri laitoksilla on ainutlaatuinen opetusjärjestelyt riippuen koulutusohjelman pituudesta ja muista tekijöistä.

Historiallinen säilyttäminen on laajalle levinnyt kenttä, joka kasvaa jatkuvasti. Vaikka monet perustutkinnon suorittaneilla tutkinnoilla voivat turvata pääsyntätason töiden täyttämisen, niillä, joilla on maisterin tutkinto, ovat yleensä houkuttelevampia työnantajille ja voivat kilpailla tuottoisemmista johtamistehtävistä. Tämän tutkinnon uramahdollisuuksia ovat säilytystarkkailija, arkistointi, kuraattori, puusepäntyö ja paljon muuta. Näiden kantojen keskeisenä tehtävänä on säilyttää historialliset artefaktit ja saada ne yleisön käyttöön.

Oppilaat voivat löytää korkeakouluja tai korkeakouluja ympäri maailmaa, jotka tarjoavat MA-tutkintoja. Jotkut näistä kouluista tarjoavat osa-aikaisia ​​ja verkkokurssivaihtoehtoja, jotka sopivat lähes kaikkiin aikatauluihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
Ural State University Of Architecture And Art
Jekaterinburg, Venäjä

Perustutkinnon suorittaneiden ammatillisen toiminnan kohteena on tutkimus-, suunnittelu- ja kartoitustyö, jonka tarkoituksena on sekä kaupunkien että siirtokuntien sekä yksitt ... +

Perustutkinnon suorittaneiden ammatillisen toiminnan kohteena on tutkimus-, suunnittelu- ja kartoitustyö, jonka tarkoituksena on sekä kaupunkien että siirtokuntien sekä yksittäisten rakennusten - muistomerkkien ja niiden sisustuksen - säilyttäminen ja palauttaminen. -
MA
Täyspäiväinen
Venäjän kieli
Kampus