Filosofian maisteriohjelma tuen Mun Hongkongissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat tuen Mun Hongkongissa 2018

Maisteri

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Hong Kong, löytyy etelärannikolla Kiinassa, maassa on yksi kahden erityishallintoalueen alueiden Kiinan. Hong Kong 's korkeakoulutukseen on sijoitettu Englannin rakennetta sekä kansainvälisiä järjestelmiä. Sitä hallinnoi maan 's Education Bureau.

Tuen Mun on kaupunki Hong Kong varrella Tuen Mun joen ja on yleensä asuinalueella. Se on useita hallinnollisia palveluja, jotka sisältävät julkinen kirjasto ja tuomioistuimessa. Se on myös kaksi korkeakoulujen läheisyydessä.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot tuen Mun Hongkongissa 2018

Näytä lisää

Taiteen Maisteri Kansainvälisessä Korkeakoulussa Ja Johtamisessa

Lingnan University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 - 2 vuotta September 2018 Hongkong Tuen Mun + 1 lisää

Kansainvälisen korkeakoulutuksen maisterin tutkinto on suunniteltu niille, jotka haluavat vakavasti opiskella kansainvälistä korkeakoulutusta, politiikkaa ja hallintoa sekä hallinnointi- ja johtamiskysymyksiä nykyaikaisen yliopiston hallinnassa. [+]

Taiteen maisterin tutkinto kansainvälisessä korkeakoulussa ja johtamisessa

Kansainvälisen korkeakoulutuksen maisterin tutkinto on suunniteltu niille, jotka haluavat vakavasti opiskella kansainvälistä korkeakoulutusta, politiikkaa ja hallintoa sekä hallinnointi- ja johtamiskysymyksiä nykyaikaisen yliopiston hallinnassa. IHEM-ohjelma vetoaa niihin, jotka tällä hetkellä tai haluavat kehittyneitä johtamis- tai päätöksentekotehtäviä korkea-asteen koulutuksen alalla.

IHEM-ohjelma tarjoaa opiskelijoille todella vertailevia ja kansainvälisiä näkökulmia ymmärtää nopeita sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia muutoksia nykypäivän korkeakouluissa kohtaavan globalisaation yhteydessä. Se luo kansainvälisen foorumin johtaville tutkijoille kansainvälisessä korkeakoulutuksessa, politiikassa ja johtamisessa, jotta opiskelijat voisivat osallistua kriittiseen analyysiin selviytymisstrategioissa ja muuttuvassa yliopistopäällikkönä. Nykypäivän yliopistojen on vastattava nopeasti sosiaalisista, taloudellisista, demografisista ja poliittisista muutoksista eri maapallon osia.... [-]