Filter
Filosofian maisterit

Täältä löydät 5 FM-ohjelmaa Hotelli- ja ravintola-alassa

Jatko-opiskelu jatko-opintojen jälkeen on yksi tapa, jolla monet opiskelijat vahvistavat sekä ammatillista osaamistaan ​​että heidän rentouttavuuttaan markkinoilla. MA-ohjelmat kaivautuvat syvälle opiskelijan valitsemaan tieteenalaan tarjoamalla sekä paremman kuvan ja syvemmän käsityksen aiheesta.

Mikä on MA Hospitality? Kansainvälisen matkailun helpottamiseksi ja edullisemmaksi, vieraanvaraisuuden ammattilaisten tarve kasvaa jatkuvasti. Opiskelijat, jotka ottavat tämän ohjelman, voivat oppia suunnittelemaan ja hallitsemaan matkailukohteita eri puolilla maailmaa, antaen vierailijoille kokemuksia, joita he eivät koskaan ajatelleet mahdollista. Hospitality-opetussuunnitelman tyypit keskittyvät liiketoimintaympäristöön ja johtamistaitoihin. Opiskelija voi oppia myös johtamaan vieraanvaraisuuden ammattilaisia.

Valmistuneet tyypillisesti poistuvat vahvalla johtajuusominaisuudella, keskittyen inspiroivaan henkilökuntaan ja kollegoihinsa sekä rakentamaan ja käyttämään tiimejä. Koska vieraanvaraisuus on nopeaa, opiskelijat voivat oppia innokkaita ajanhallintataitoja. Ne voivat myös erinomaisesti asiakaspalveluun ja asiakasviestintään.

Monet opiskelijat täyttävät MA: n vieraanvaraisuuden yhdestä kahteen vuoteen, vaikka se riippuu usein siitä, onko opiskelija osallistunut kokopäivätyöhön tai osa-aikatyöhön. Myös lukukausimaksu vaihtelee koulun sijainnin mukaan ja jos koulu on yksityinen tai julkinen.

Valmistuneet voivat harjoittaa useita uramahdollisuuksia vieraanvaraisuuden alalla. He voivat halutessaan työskennellä hotelli- tai lomakeskuksen johtajana johtaen samanmielisten kollegojen tiimiä. He voivat työskennellä merellä aluksen kapteenina tai lentäessään lennonopettajana. Jatkuvampia jatko-opiskelijoista voi tulla seikkailuoppaita tai hallita huvipuistoja. Jotkut voivat jopa päättää tulla tapahtumasuunnittelijoiksi, auttaa ryhmiä ja organisaatioita luomaan ikimuistoisia kokemuksia asiakkaille.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita MA-alan vieraanvaraisuudesta, voivat löytää erinomaisia ​​ohjelmia kouluissa ympäri maailmaa. Online-ohjelmat tarjoavat myös toisen vaihtoehdon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

5 Results in Hotelli- ja ravintola-ala

University of Tartu

Ohjelma yhdistää hallinta ja suunnittelu kylpylän tuotteet, lääketieteen ja vapaa-hoitoja ja hyvinvointia. ... [+]

Wellness ja Spa palvelut suunnittelu ja hallinta on ainutlaatuinen 2-vuoden maisteriohjelman, jonka tavoitteena on antaa opiskelijalle tarvittavat teoreettiset tiedot, ammattitaitoa ja käytännön työkaluja tarvitaan työskentelevien hyvinvointi, kylpylä tai muiden järjestöjen johtotasolla. Ohjelma yhdistää hallinta ja suunnittelu kylpylän tuotteet, lääketieteen ja vapaa hoitoja, hyvinvointi, kunto, ja terveyteen liittyvät palvelut. Se on ainoa samanlainen maisteriohjelman koko Euroopassa.

Millaisia ​​taitoja ja osaamista tulee opiskelijalle? Vieraanvaraisuus ja laadunhallinta; Luova ja innovatiivinen yrittäjyys; Kestävä kehitys; Strategiset, taloudelliset ja toiminnalliset hallinta; Palvelujen suunnittelun ja kehittämisen; Hallinta ja markkinointi hyvinvointi ja kylpylät; Ymmärtäminen perusteet kylpylähoitoja; Wellness filosofia; Projektinhallinta ja tutkimus. ... [-]
Viro Tartu
August 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
New European College

Hospitality ammattilaisten on oltava tietty osa luonnon viehätys ja mielessä luvut ollakseen menestyksekäs. ... [+]

Master of Arts (MA) in International Management on 4 lukukauden ohjelma on suunniteltu perustua olemassa olevaan opinnoissa jolloin voit jatkaa laajempaa uran liiketoimintaa. Koostuvat kurssit rahoitus, kansainvälinen markkinointi, johdon laskentatoimen, toimintaa, etiikka, organisaatiokäyttäytymisestä ja henkilöresursseja, ohjelma valmistaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvän ja kansainvälisen työpaikalla.

Kaikki kurssit opetetaan Englanti, Joiden valikoima opetusmenetelmien jotka muistuttavat perustutkintoa opetuksen, kuten esityksiä ja ryhmä hankkeita yhdistettynä reaalimaailman esimerkkejä ja tapaustutkimuksia. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia suurempaa erikoistumista, jossa tarkka akateeminen ja teoreettinen viitekehys on suunniteltu auttamaan sinua tulla asiantuntija kansainvälisen liikkeenjohdon. Näin voit hakea enemmän erikoistuneita rooleja ja tarjoaa paremmat valmiudet PhD-ohjelman tulevaisuudessa.... [-]

Saksa Munich
February 2019
Full-time
4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
IUBH University of Applied Sciences

Hospitality Managementin maisterin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastaan ​​vastuullisia paikkoja hotelli- ja palveluhallinnossa. Opiskelujesi aikana kehität ... [+]

Hospitality - tulevaisuuden matkailu

Hotellisuunnittelu, henkilöresurssit, ravintola ja huoneenhallinta - Hospitality Managementin ydintoiminnot, jotka olet jo tavannut aiempien opintojen aikana tai jo töissä. Mutta hotellin teollisuuden ylimmän johdon on myös yrityksen strateginen suunta käsissäsi.

Hospitality Managementin maisterin tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastaan ​​vastuullisia paikkoja hotelli- ja palveluhallinnossa. Opiskelujesi aikana kehität taitoja, joita tarvitset johdonmukaisesti kansainvälisessä teollisuudessa.

dataMulti kampusTutkimus, kolme kaupunkia, lukemattomat kokemuksetValittavissa master-ohjelmissa sinulla on mahdollisuus vaihtaa opiskelupaikkoja Bad Honnefin, Berliinin ja Dublinin välillä opintojen aikana.etujaSaavuta arvokasta kokemusta ulkomailla opiskellessasiLaajenna verkkoasi kansainvälisten yhteyksien kauttaEi lisäkoulutustaMuutos on mahdollista kerran lukukaudessa (kunkin lukukauden lopussa)edellytyksetHe opiskelevat kokopäiväisessä mallissaOpintokokonaisuutesi on tarjolla halutulla kampuksellaMitä uranäkymiä sinulla on vieraanvaraisuuden hallinnassa?... [-]
Saksa Bad Honnef Berlin
October 2019
Full-time
2 - 4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Synergy University Dubai

Tämä ohjelma on yksi kysynnän kasvavista matkailun ja vieraanvaraisuuden aloista. Erityisesti räätälöidyt opetussuunnitelmat ja käytännönläheiset lähestymistavat antavat ... [+]

Tämä ohjelma on yksi kysynnän kasvavista matkailun ja vieraanvaraisuuden aloista. Erityisesti räätälöidyt opetussuunnitelmat ja käytännönläheiset lähestymistavat antavat sinulle ainutlaatuisia taitoja ja tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä maailman todellisille haasteille.

MA Hotel & Restaurant Management on yksi Synergy Universityn arvostetuimmista koulutusohjelmista. Tutkijat hankkivat nykyaikaista tietoa Hotel Industria, ymmärtää kansainvälisen liiketoiminnan globalisaatioprosesseja, kehittyneitä tekniikoita hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan johtamisessa sekä talouden toimivuuden ja kehityksen tietyissä maissa ja alueilla sekä käytännön taitoja markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, kirjanpidon ja paljon enemmän käytännönläheistä tietoa tällä alalla.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
February 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Berlin School Of Business & Innovation

Oletko kiinnostunut matkailun hallinnasta maailmanlaajuisesti? Tämä maisterin tutkinto laajentaa ymmärrystäsi matkailun, vieraanvaraisuuden ja tapahtumien sektorien kilpa ... [+]

Maisterin tutkinto kansainvälisessä matkailussa, vieraanvaraisuudesta ja tapahtumien hallinnasta

Oletko kiinnostunut matkailun hallinnasta maailmanlaajuisesti? Tämä maisterin tutkinto laajentaa ymmärrystäsi matkailun, vieraanvaraisuuden ja tapahtumien sektorien kilpailukyvystä ja antaa sinulle taitoja ja työkaluja toimimaan yhä globalisoituneemmassa liike-elämässä.

Kun olet opiskellut BSBI: ssä, voit hakea erilaisia johtotehtäviä matkailun, vieraanvaraisuuden ja tapahtumien järjestöissä, jotka toimivat julkisella tai yksityisellä sektorilla sekä Euroopassa että kansainvälisesti.

Tätä ohjelmaa opetetaan englanniksi ja BSBI-opiskelijana voit käyttää ilmaisia aloittelijan saksan kielen luokkia. Maksa ennen 28 päivää helmikuuta 2019 ja saat jopa 2 000 euroa lukukausimaksusta.... [-]

Saksa Berlin
October 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi