Jatko-opinnot Hotelli- ja ravintola-alassa

Täältä löydät 5 FM-ohjelmaa Hotelli- ja ravintola-alassa

Hotelli- ja ravintola-ala

Jatko-opiskelu jatko-opintojen jälkeen on yksi tapa, jolla monet opiskelijat vahvistavat sekä ammatillista osaamistaan ​​että heidän rentouttavuuttaan markkinoilla. MA-ohjelmat kaivautuvat syvälle opiskelijan valitsemaan tieteenalaan tarjoamalla sekä paremman kuvan ja syvemmän käsityksen aiheesta.

Mikä on MA Hospitality? Kansainvälisen matkailun helpottamiseksi ja edullisemmaksi, vieraanvaraisuuden ammattilaisten tarve kasvaa jatkuvasti. Opiskelijat, jotka ottavat tämän ohjelman, voivat oppia suunnittelemaan ja hallitsemaan matkailukohteita eri puolilla maailmaa, antaen vierailijoille kokemuksia, joita he eivät koskaan ajatelleet mahdollista. Hospitality-opetussuunnitelman tyypit keskittyvät liiketoimintaympäristöön ja johtamistaitoihin. Opiskelija voi oppia myös johtamaan vieraanvaraisuuden ammattilaisia.

Valmistuneet tyypillisesti poistuvat vahvalla johtajuusominaisuudella, keskittyen inspiroivaan henkilökuntaan ja kollegoihinsa sekä rakentamaan ja käyttämään tiimejä. Koska vieraanvaraisuus on nopeaa, opiskelijat voivat oppia innokkaita ajanhallintataitoja. Ne voivat myös erinomaisesti asiakaspalveluun ja asiakasviestintään.

Monet opiskelijat täyttävät MA: n vieraanvaraisuuden yhdestä kahteen vuoteen, vaikka se riippuu usein siitä, onko opiskelija osallistunut kokopäivätyöhön tai osa-aikatyöhön. Myös lukukausimaksu vaihtelee koulun sijainnin mukaan ja jos koulu on yksityinen tai julkinen.

Valmistuneet voivat harjoittaa useita uramahdollisuuksia vieraanvaraisuuden alalla. He voivat halutessaan työskennellä hotelli- tai lomakeskuksen johtajana johtaen samanmielisten kollegojen tiimiä. He voivat työskennellä merellä aluksen kapteenina tai lentäessään lennonopettajana. Jatkuvampia jatko-opiskelijoista voi tulla seikkailuoppaita tai hallita huvipuistoja. Jotkut voivat jopa päättää tulla tapahtumasuunnittelijoiksi, auttaa ryhmiä ja organisaatioita luomaan ikimuistoisia kokemuksia asiakkaille.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita MA-alan vieraanvaraisuudesta, voivat löytää erinomaisia ​​ohjelmia kouluissa ympäri maailmaa. Online-ohjelmat tarjoavat myös toisen vaihtoehdon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä lisää

Master Of Arts In International Management - Vieraanvaraisuus Erikoistuminen

New European College
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta February 2018 Saksa München

Hospitality ammattilaisten on oltava tietty osa luonnon viehätys ja mielessä luvut ollakseen menestyksekäs. [+]

Master of Arts (MA) in International Management on 4 lukukauden ohjelma on suunniteltu perustua olemassa olevaan opinnoissa jolloin voit jatkaa laajempaa uran liiketoimintaa. Koostuvat kurssit rahoitus, kansainvälinen markkinointi, johdon laskentatoimen, toimintaa, etiikka, organisaatiokäyttäytymisestä ja henkilöresursseja, ohjelma valmistaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvän ja kansainvälisen työpaikalla.

Kaikki kurssit opetetaan Englanti, Joiden valikoima opetusmenetelmien jotka muistuttavat perustutkintoa opetuksen, kuten esityksiä ja ryhmä hankkeita yhdistettynä reaalimaailman esimerkkejä ja tapaustutkimuksia. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia suurempaa erikoistumista, jossa tarkka akateeminen ja teoreettinen viitekehys on suunniteltu auttamaan sinua tulla asiantuntija kansainvälisen liikkeenjohdon. Näin voit hakea enemmän erikoistuneita rooleja ja tarjoaa paremmat valmiudet PhD-ohjelman tulevaisuudessa.... [-]


MA in International Tourism and Hospitality Management

Manchester Metropolitan University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Manchester

[+]

Kurssi on suunniteltu läheisessä yhteistyössä alan yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta voit saada viimeisimmät käytännön ja ammattitaidot, jotka ovat välttämättömiä menestymään tällä alalla.

Vieraiden luentoja ja alan vierailuja antavat sinulle mahdollisuuden kehittää vahvaa liiketoimintakulttuuria, verkostoa ja uppoutua näihin toimialoihin. Matkailun ja vieraanvaraisuuden kansainvälinen luonne on keskeinen osa opinnoistasi; tämä näkyy vakiintuneiden globaalien linkkien kautta.

Sinulla on mahdollisuus tehdä 36-48 viikon harjoittelu osana opintoasi.

Ominaisuudet ja edut kurssin

Tämä kurssi tarjoaa valmistuneet mitään kuria mahdollisuus päästä johdon tasolla uran dynaamisen matkailu- ja ravintola-alan yritykset.... [-]


Ma Ylellisyyttä Hospitality Management Kanssa Työharjoittelu

UWL University of West London
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen magneetti vaativankin, London tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustettu hotelleja ja ravintoloita, jotka ovat näkyvästi maamerkeistä kaupungin maisema, usein vuosikymmeniä pitkät perinteet. [+]

MA Luxury Hospitality Management Työharjoittelu

Maailmanpankin mukaan Luxury Index ™ Lontoo on yksi nopeimmin kasvavista kohteet (seuraa Dubai ja Pariisi) kuluttajille, jotka haluavat kokea ylellisyyttä vieraanvaraisuus palveluja monenlaisia ​​luksushotelleihin ja hienot ravintolat kaupungilla on tarjota. Poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen magneetti vaativankin, London tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustettu hotelleja ja ravintoloita, jotka ovat näkyvästi maamerkeistä kaupungin maisema, usein vuosikymmeniä pitkät perinteet. Ylellisyystavarasektorilla ennen Global Financial Crisis (GFC) kuvattiin suljettu järjestelmä, joka ei arvosta jatkuvaa yhteistyötä ja yhteistyötä niiden kuluttajia. Painopiste oli usein toimitus vastaa (usein kurinalainen) tuotteiden ja palvelujen korkea laatu mahdollisimman tehokkaasti. Sen sijaan post-GFC ylellisyyttä yritykset sanotaan olevan avoimempi ja enemmän itse-refleksiivinen, matkalle jatkuvan löytö mitä parhaiten asiakkaiden tarpeisiin. Tämä muutos on ollut seurausta uutta ylellisyyttä kuluttajia, usein kutsutaan "vaativille varakkaita" sekä muuttuvat odotukset vanhan kaartin varakkaiden asiakkaiden. Lisäksi hiljattain ylellisyystuotteita kehittyvillä markkinoilla, kuten Kiinassa, Venäjällä, Brasiliassa ja Intiassa sanotaan halajavat esimakua on uusin Länsi edginess. Ylellinen ravintola-alalla on nyt kyse liiketoiminnan suunnittelussa mieleenpainuva ja elämyksiä kautta tuottaa kokemuksen-centric palvelut. ... [-]


Mestari Wellness Palvelujen Suunnittelun Ja Hallinta

University of Tartu
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Viro Tartu

Ohjelma yhdistää hallinta ja suunnittelu kylpylän tuotteet, lääketieteen ja vapaa-hoitoja ja hyvinvointia. [+]

Wellness ja Spa palvelut suunnittelu ja hallinta on ainutlaatuinen 2-vuoden maisteriohjelman, jonka tavoitteena on antaa opiskelijalle tarvittavat teoreettiset tiedot, ammattitaitoa ja käytännön työkaluja tarvitaan työskentelevien hyvinvointi, kylpylä tai muiden järjestöjen johtotasolla. Ohjelma yhdistää hallinta ja suunnittelu kylpylän tuotteet, lääketieteen ja vapaa hoitoja, hyvinvointi, kunto, ja terveyteen liittyvät palvelut. Se on ainoa samanlainen maisteriohjelman koko Euroopassa.

Millaisia ​​taitoja ja osaamista tulee opiskelijalle? Vieraanvaraisuus ja laadunhallinta; Luova ja innovatiivinen yrittäjyys; Kestävä kehitys; Strategiset, taloudelliset ja toiminnalliset hallinta; Palvelujen suunnittelun ja kehittämisen; Hallinta ja markkinointi hyvinvointi ja kylpylät; Ymmärtäminen perusteet kylpylähoitoja; Wellness filosofia; Projektinhallinta ja tutkimus. ... [-]

Master Kansainvälisissä Hallinta - Vieraanvaraisuus (EU: N Opiskelijoille)

IUBH Campus Studies (for EU students)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Saksa Bad Honnef

Aina kansainvälinen, hotellialalla on muovautunut dynaamista kehitystä markkinoilla ja nopeita muutoksia organisaatiorakenteita. Kansainvälinen hotellien johtajille etsivät moderni ammatillinen profiili. Nippa tämä profiili on ytimessä kansainvälisen hotellin johto erikoistumista ... [+]

Aina kansainvälinen, hotellialalla on muovautunut dynaamista kehitystä markkinoilla ja nopeita muutoksia organisaatiorakenteita.

Kansainvälinen hotellien johtajille etsivät moderni ammatillinen profiili. Nippa tämä profiili on ytimessä kansainvälinen hotelli hallinta erikoistumista.

Keskity International Management - Hospitality

Sinä tutkii strategista johtamista hotelliketjujen ja vieraanvaraisuus järjestöjen ja katso dynamiikkaa hotellialalla. Kun valmistut, sinulla on taidot hallita Hotelli-, ja yksittäisiä laitoksia. Saat myös valmiita rooleja päätoimipaikassa ja hotellin konsultointi.

Käytännön näkökohdat ohjelma antaa sinulle tietoa tehdä päätöksiä tuotemerkin, rahoitus ja toiminta. ... [-]