Filter
Filosofian maisterit

Täältä löydät FM-ohjelmaa Hotellin johtaminenssa

Master of Arts on suuri jatkotutkinto, joka auttaa opiskelijoita edistää heidän koulutustaan ​​ja saada erikoisosaamista valmistamaan heitä työpaikalla. Useimmat ohjelmat viimeisenä kaksi vuotta ja keskittyvät tiettyyn aiheeseen.

Mikä on MA Hotel Management? Tämä on ohjelma suunniteltu auttamaan opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään alalle. Kurssit ovat rakenteeltaan opettaa miten toimia nopeatempoisessa ympäristössä hotelleja ja ravintoloita. Opiskelijat oppivat tietoa teollisuuden ja usein hankkia todellisia taitoja, että he voivat käyttää työssä. Jotkut käsitteet opetetaan muun muassa analyysi, logistiikka, historia, toiminta, asiakassuhteet, ja enemmän. On tutkimus ohjelmia kampuksella ja vaihtoehtoja etäopiskelu mukautumaan opiskelijoiden tarpeet kaikkialla maailmassa. Myös tietyt ohjelmat korostavat johdon kansainvälisellä tasolla, kun taas toiset opettaa matkailu, tapahtuma, ja ravintola-alan liikkeenjohdon.

Edistyksellinen tutkinto hotelli- on monia etuja. Luokat ovat usein suunniteltu johtavien järjestöjen alalle. Monet heistä opettaa innovatiivisia ongelmanratkaisu lähestymistapoja auttaa opiskelijoita löytämään enemmän menestystä, kun he tulevat työpaikalla. Lisäksi jotkut MA ohjelmat ovat mahdollisuuksia työharjoitteluun.

Kustannukset ilmoittautumalla Master of Arts tietenkin vaihtelee koulun. Koska on olemassa yliopistoissa ympäri maailmaa, se on hyvä ajatus tutkimuksen kustannusten kanssa jokaisessa koulussa. Ne voivat antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja lukukausimaksuja ja muita maksuja.

Valmistuneet tästä ohjelmasta työskentelevät usein erilaisissa rooleissa alalle. On tavallista, että ne toimisivat johtotason. Monet ovat työpaikkoja ylhäällä hotellit ympäri maailmaa, kun taas toiset toimivat ravintoloille. Jotkut myös erikoistuneet tapahtumien hallinta vieraanvaraisuudesta yrityksille. On monia mahdollisuuksia työpaikkojen riippuen toiveesi, skillset, ja tausta.

Jos olet kiinnostunut tämän jännittävän koulutusaloittain, sinun pitäisi hakea verkossa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Read More Read Less

1 Results in Hotellin johtaminen

Synergy University Dubai

Tämä ohjelma on yksi kysynnän kasvavista matkailun ja vieraanvaraisuuden aloista. Erityisesti räätälöidyt opetussuunnitelmat ja käytännönläheiset lähestymistavat antavat ... [+]

Tämä ohjelma on yksi kysynnän kasvavista matkailun ja vieraanvaraisuuden aloista. Erityisesti räätälöidyt opetussuunnitelmat ja käytännönläheiset lähestymistavat antavat sinulle ainutlaatuisia taitoja ja tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä maailman todellisille haasteille.

MA Hotel & Restaurant Management on yksi Synergy Universityn arvostetuimmista koulutusohjelmista. Tutkijat hankkivat nykyaikaista tietoa Hotel Industria, ymmärtää kansainvälisen liiketoiminnan globalisaatioprosesseja, kehittyneitä tekniikoita hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan johtamisessa sekä talouden toimivuuden ja kehityksen tietyissä maissa ja alueilla sekä käytännön taitoja markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, kirjanpidon ja paljon enemmän käytännönläheistä tietoa tällä alalla.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
February 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi