close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Ihmismaantiedessa

Suoritustapa Master of Arts (MA) voi auttaa valmistuneita hankkimaan pitkän aikavälin ura tavoitteita. Antamalla erityisosaamista tietyssä tutkimusalassa opiskelijat pääsevät työmarkkinoille tarjoamaan entistä enemmän. Mikä on MA Human Geography? Näissä ohjelmissa tarkastellaan yksityiskohtaisesti nykyisiä ihmiskysymyksiä, jotka ympäröivät politiikkaa ja ihmisen liikkumista. Esi… Lue lisää

Suoritustapa Master of Arts (MA) voi auttaa valmistuneita hankkimaan pitkän aikavälin ura tavoitteita. Antamalla erityisosaamista tietyssä tutkimusalassa opiskelijat pääsevät työmarkkinoille tarjoamaan entistä enemmän.

Mikä on MA Human Geography? Näissä ohjelmissa tarkastellaan yksityiskohtaisesti nykyisiä ihmiskysymyksiä, jotka ympäröivät politiikkaa ja ihmisen liikkumista. Esitettäessä kriittinen näkökulma muuttoliikkeeseen, opintojakso voi myös tutkia sosiaalista ja yksilöllistä identiteettiä, syrjäytymistä ja diasporaa, terveyttä ja elämää sekä poliittista aktivismia ja vastustusta. Lisäksi opiskelijat voivat oppia vaihtoehtoisista taloudellisista käytänteistä, muuttoliikkeestä, laadullisesta tutkimuksesta, eettisistä näkökulmista, vahvistavista rajoista, tiedotusvälineiden vaikutuksista, kansalaisyhteiskunnasta ja yhteiskunnallisista asenteista.

Opiskelun aikana saadut taidot voivat auttaa opiskelijoita monin tavoin. Erityisesti laajentunut globaali perspektiivi voi laajentaa uramahdollisuuksien valintaa, kun yhä useammat mahdollisuudet avautuvat kaikkialla maailmassa. Lisäksi syvällinen käsitys sosiaalisesta ajattelusta ja muuttoliikkeestä voi parantaa urakehitystä ja kannustaa korkeampia palkkoja.

Pienellä tutkimuksella opiskelijat voivat ennakoida ohjelmansa mahdollisia kustannuksia. Toimielimet määrittävät erilaisten maksujen tarpeen ja usein veloituksen. Siksi tekijät kuten sijainti ja valmistumisajankohta voivat muuttaa hintaa, ja opiskelijalle on aina hyvä idea valmistautua.

Valmistuneet saattavat kohdata monia uranäkymiä valmistumisen jälkeen. Opiskelijat saattavat löytää alueellisena analyytikkoa, jotka toimivat paikallishallinnon organisaatioissa auttaakseen ymmärtämään muuttuvia väestöryhmiä ja lähestymistapoja. muut voivat osallistua tärkeisiin maailmanlaajuisiin organisaatioihin. Ne voivat myös toimia monilla hallinnon tasoilla konsultteina ja päätöksentekijöinä. Jotkut opiskelijat valitsevat vaihtelevia rooleja aktivistijärjestöissä, täydentävät tutkimusta ja pyrkivät politiikkaan. Muita mahdollisuuksia voi olla toimittajien kantoja, tärkeiden maahanmuuttajien ja pakolaiskertomusten tutkiminen.

Ohjelmat ympäri maailmaa tarjoavat MA Human Geography, ja verkko-optiot tarjoavat opiskelijoille erityisen tilaisuuden oppia. Aloita tämä jännittävä askel etsiessasi alla olevaa ohjelmaa ja ottakaa suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Johannes Gutenberg University Mainz (JGU)
Mainz, Saksa

Maisteriohjelma "Ihmisen maantiede: globalisaatio, media ja kulttuuri" keskittyy kulttuurin ja yhteiskunnan välisten maantieteellisten suhteiden uudelleen neuvottelemiseen glo ... +

Maisteriohjelma "Ihmisen maantiede: globalisaatio, media ja kulttuuri" keskittyy kulttuurin ja yhteiskunnan välisten maantieteellisten suhteiden uudelleen neuvottelemiseen globalisaatioprosessien aikana. Korostetaan seuraavia kysymyksiä: Miten kulttuurin, avaruuden ja yhteiskunnan välistä yhteyttä, jota tiedotusvälineet ovat välittäneet, on muutettu globaalissa iässä, mitä haasteita on syntynyt ja miten nämä ongelmat voidaan käsitellä poliittisesti? -
MA
Täyspäiväinen
4 lukukaudet
Englanti
Loka 2021
Kampus