Filter
Master of Arts ‑tutkinnot

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Ilmailussa

Master of Arts myönnetään opiskelijoille sen jälkeen, kun he suorittavat tutkijankoulutuksen jatko-opinnoissa, tyypillisesti yhden tai kolmen vuoden ajan. Monille opiskelijoille maisteriohjelmaa ansaitseva luonnollinen askel on jatko-opiskelijavaihdosta ansiokkaaseen uraan, sillä tämä tutkinto voi parantaa opiskelijan pätevyyttä ja ansaita voimaa.

Mikä on ilmailun maisteri? Tämä tutkinto-ohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneita ilmailualan johtotehtäviä, joissa käsitellään työselostusta, joka keskittyy turvallisuuskysymyksiin, turvallisuuteen, toiminnan optimointiin ja opetusjärjestelmien käyttöön tai suunnitteluun. Valmistuneet voivat lisäksi oppia lentoaseman suunnittelusta, toiminnasta ja hallinnosta. Lopulta valmistuneet saavat kokemusta syvällisestä tutkimuksesta ja suorittavat matemaattisia analyyseja teollisuusongelmien arvioimiseksi ja mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi.

Koska tämä tutkinto auttaa opiskelijoita kehittämään ilmailualan toimintojen laajempaa ymmärrystä, se voi hyötyä lentäjistä, lentokoneen insinööreistä, lennonjohtajista, lentoaseman pitäjistä ja lentokoneiden charter-yritysten omistajista. Monet näistä ammattilaisista voivat olla päteviä siirtymään vanhempiin tehtäviin tämän tutkinnon ansaittamisen jälkeen.

Ilmailualan MA: n hankintakustannukset voivat vaihdella suuresti laitosten välillä. Laitoksen sijainti, kurssin pituus ja maksurakenne voivat vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin. On suositeltavaa, että opiskelijat ottavat yhteyttä laitoksiin, joihin he voivat osallistua, saadakseen tarkempia tietoja tästä ohjelmasta aiheutuvista kuluista.

Saavuttuaan MA, ammattilaiset, jotka eivät ole jo johtotehtävissä, voivat harjoittaa näitä tehtäviä lentoasemilla tai yksityisillä yrityksillä. Tutkijat saattavat myös löytää työpaikkoja sellaisten valtion virastojen kanssa, jotka säätelevät lentotoimintaa ja turvallisuusprotokollia. Näissä rooleissa ammattilaiset voivat antaa neuvoja olemassa olevien politiikkojen tehokkuudesta tai uusien toimintatapojen luomisesta. Valmistuneet voivat myös päättää asettua enemmän käytännön rooleihin, kuten kapteeniin tai pilottiin, samalla kun he saavat lisää työllistymismahdollisuuksia kehittyneiden koulutustensa vuoksi.

Monet opiskelijat saattavat ajatella, että mikä tahansa ilmailuun liittyvä tutkinto edellyttäisi henkilökohtaista jatkokoulutusta. Jotkut laitokset tarjoavat kuitenkin myös virtuaalisia ohjelmia. Jos haluat lisätietoja tästä vaihtoehdosta ja käytettävissä olevista ohjelmista, on helppo aloittaa. Etsi ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.

 

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Ilmailu

UWL University of West London

Kansainvälisen matkailun ja ilmailun hallinnan maisteriohjelma pyrkii yhdistämään teoriat, käsitteet ja käytännöt kehittääkseen johtavan uran kriittisiä ymmärryksiä joko ... [+]

Yleiskatsaus

Kansainvälisen matkailun ja ilmailun hallinnan maisteriohjelma pyrkii yhdistämään teoriat, käsitteet ja käytännöt kehittääkseen johtavan uran kriittisiä ymmärryksiä joko matkailu- tai ilmailualalla.

MA tarjoaa mahdollisuuden parantaa tutkimustyötä edistääkseen työllistyvyyttä matkailussa tai ilmailualalla. Se tarjotaan yhden vuoden kokopäiväisenä ja kahden vuoden osa-aikaisena kurssina. Tämä kurssi toimitetaan kansainvälisesti tunnustetussa laitoksessa.

Miksi valita kurssi?

Kurssin aikana teette tieteidenvälisen lähestymistavan matkailun ja ilmailun hallinnan tutkimukseen hyödyntäen kansainvälisiä tapaustutkimusmateriaaleja ymmärtämään sekä matkailun että ilmailualan globaalia toimintaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IUBH University of Applied Sciences

Kuluttajien ja tavaroiden tuominen kohteisiin nopeasti ja turvallisesti - nämä ovat Aviation Managementin keskeisiä tehtäviä. Ylin johto, yrityksen markkina-asema ja teho ... [+]

Ilmailun hallinta - tuleva ilmailuteollisuus

Kuluttajien ja tavaroiden tuominen kohteisiin nopeasti ja turvallisesti - nämä ovat Aviation Managementin keskeisiä tehtäviä. Ylin johto, yrityksen markkina-asema ja tehokkuus ovat myös sinun käsissäsi.

Master in Aviation Management -ohjelmassa kääntää intohimosi ilmailu- ja logistiikkaprosesseiksi ammattiin. Tämän opintosuunnitelman avulla hankit tarvittavan osaamisen ilmaliikenteen hallinnan alalta, jotta otatte myöhemmän johdon vastuun alan toimijoista, joilla on kansainvälistä liiketoimintaa.

dataMitä uravaihtoehtoja sinulla on ilmaliikenteen hallinnassa?Ilmailun hallinnointiin keskittyvä päällikön ohjelma tekee sinusta ilmailualan etsivän asiantuntijan. Tulevaisuuden johtajina otat vastuun lentoliikenteen ja logistiikan alalla. Lentoliikenteen päällikön mahdollisia työnantajia ovat esimerkiksi lentoyhtiöt, kuljetus / logistiikkayritykset, tavarantoimittajat ja palveluntarjoajat, liikkeenjohdon konsultit ja lentoasemat.IUBH: n jatko-opiskelijat ovat arvostettuja sekä kansallisissa että kansainvälisissä yrityksissä. Meidän "urapäivillä" sinulla on jo tilaisuus aloittaa alustavat yhteydet tuleviin työnantajiin opintojen aikana.... [-]
Saksa Bad Honnef Berlin Munich
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 - 4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi