Jatko-opinnot Ilmailussa

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Ilmailussa

Ilmailu

Master of Arts myönnetään opiskelijoille sen jälkeen, kun he suorittavat tutkijankoulutuksen jatko-opinnoissa, tyypillisesti yhden tai kolmen vuoden ajan. Monille opiskelijoille maisteriohjelmaa ansaitseva luonnollinen askel on jatko-opiskelijavaihdosta ansiokkaaseen uraan, sillä tämä tutkinto voi parantaa opiskelijan pätevyyttä ja ansaita voimaa.

Mikä on ilmailun maisteri? Tämä tutkinto-ohjelma valmistelee tutkinnon suorittaneita ilmailualan johtotehtäviä, joissa käsitellään työselostusta, joka keskittyy turvallisuuskysymyksiin, turvallisuuteen, toiminnan optimointiin ja opetusjärjestelmien käyttöön tai suunnitteluun. Valmistuneet voivat lisäksi oppia lentoaseman suunnittelusta, toiminnasta ja hallinnosta. Lopulta valmistuneet saavat kokemusta syvällisestä tutkimuksesta ja suorittavat matemaattisia analyyseja teollisuusongelmien arvioimiseksi ja mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi.

Koska tämä tutkinto auttaa opiskelijoita kehittämään ilmailualan toimintojen laajempaa ymmärrystä, se voi hyötyä lentäjistä, lentokoneen insinööreistä, lennonjohtajista, lentoaseman pitäjistä ja lentokoneiden charter-yritysten omistajista. Monet näistä ammattilaisista voivat olla päteviä siirtymään vanhempiin tehtäviin tämän tutkinnon ansaittamisen jälkeen.

Ilmailualan MA: n hankintakustannukset voivat vaihdella suuresti laitosten välillä. Laitoksen sijainti, kurssin pituus ja maksurakenne voivat vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin. On suositeltavaa, että opiskelijat ottavat yhteyttä laitoksiin, joihin he voivat osallistua, saadakseen tarkempia tietoja tästä ohjelmasta aiheutuvista kuluista.

Saavuttuaan MA, ammattilaiset, jotka eivät ole jo johtotehtävissä, voivat harjoittaa näitä tehtäviä lentoasemilla tai yksityisillä yrityksillä. Tutkijat saattavat myös löytää työpaikkoja sellaisten valtion virastojen kanssa, jotka säätelevät lentotoimintaa ja turvallisuusprotokollia. Näissä rooleissa ammattilaiset voivat antaa neuvoja olemassa olevien politiikkojen tehokkuudesta tai uusien toimintatapojen luomisesta. Valmistuneet voivat myös päättää asettua enemmän käytännön rooleihin, kuten kapteeniin tai pilottiin, samalla kun he saavat lisää työllistymismahdollisuuksia kehittyneiden koulutustensa vuoksi.

Monet opiskelijat saattavat ajatella, että mikä tahansa ilmailuun liittyvä tutkinto edellyttäisi henkilökohtaista jatkokoulutusta. Jotkut laitokset tarjoavat kuitenkin myös virtuaalisia ohjelmia. Jos haluat lisätietoja tästä vaihtoehdosta ja käytettävissä olevista ohjelmista, on helppo aloittaa. Etsi ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.

 

Näytä lisää

Ma Kansainvälisen Matkailun Ja Ilmailuhallinnon Kanssa Työharjoittelu

UWL University of West London
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta London

Maisteriohjelman International Tourism ja Ilmailuhallinnon pyritään valmistelemaan pyrkivä henkilöitä johdon uran joko matkailu-ja ilmailualan. [+]

MA International Tourism ja Ilmailuhallinnon kanssa Työharjoittelu

Maisteriohjelman International Tourism ja Ilmailuhallinnon pyritään valmistelemaan pyrkivä henkilöitä johdon uran joko matkailu-ja ilmailualan. Niiden nykyisten ammattilaisten, se tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja uudelleen tiedon ja arvioida kehityksestä ja muuttuvista johtamiskäytäntöjä niiden teollisuudelle. Se tarjotaan yhden vuoden kokopäiväinen ja kaksi vuotta osa-aikaisesti kurssi.

Työharjoittelu Kurssi pyrkii tarjoamaan samoja tiukka ja haastava ohjelman käytännön periaatteita kuin MA, mutta on lisäetu lukien 24 viikkoa maksetaan työharjoittelun osaksi opiskelu. Tämä tekee siitä ihanteellisen hakevia opiskelijoita lisätä käytännön ulottuvuuden opintojaan ja ymmärtää vaatimukset työpaikalla valvonta ja hallinta. Työharjoittelu mahdollisuudet ovat olemassa koko matkailu-ja ilmailuteollisuus sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla. Työharjoittelu prosessia koordinoi yliopiston omassa työharjoittelukoordinaattori joukkue ja hyödynnetään yhteyksiä yli kolme tuhatta työnantajia. ... [-]


Master In Ilmailuhallinto

IUBH Campus Studies
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 lukukautta October 2018 Saksa Bad Honnef Berlin Munich + 2 lisää

Kuluttajien ja tavaroiden tuominen kohteisiin nopeasti ja turvallisesti - nämä ovat Aviation Managementin keskeisiä tehtäviä. Ylin johto, yrityksen markkina-asema ja tehokkuus ovat myös sinun käsissäsi. [+]

Ilmailun hallinta - tuleva ilmailuteollisuus

Kuluttajien ja tavaroiden tuominen kohteisiin nopeasti ja turvallisesti - nämä ovat Aviation Managementin keskeisiä tehtäviä. Ylin johto, yrityksen markkina-asema ja tehokkuus ovat myös sinun käsissäsi.

Master in Aviation Management -ohjelmassa kääntää intohimosi ilmailu- ja logistiikkaprosesseiksi ammattiin. Tämän opintosuunnitelman avulla hankit tarvittavan osaamisen ilmaliikenteen hallinnan alalta, jotta otatte myöhemmän johdon vastuun alan toimijoista, joilla on kansainvälistä liiketoimintaa.

dataMitä uravaihtoehtoja sinulla on ilmaliikenteen hallinnassa?Ilmailun hallinnointiin keskittyvä päällikön ohjelma tekee sinusta ilmailualan etsivän asiantuntijan. Tulevaisuuden johtajina otat vastuun lentoliikenteen ja logistiikan alalla. Lentoliikenteen päällikön mahdollisia työnantajia ovat esimerkiksi lentoyhtiöt, kuljetus / logistiikkayritykset, tavarantoimittajat ja palveluntarjoajat, liikkeenjohdon konsultit ja lentoasemat.IUBH: n jatko-opiskelijat ovat arvostettuja sekä kansallisissa että kansainvälisissä yrityksissä. Meidän "urapäivillä" sinulla on jo tilaisuus aloittaa alustavat yhteydet tuleviin työnantajiin opintojen aikana. [-]