Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Iran

Näytä kaikki Suosituinta Filosofian maisteriohjelmaa Iranissa 2019/2020

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Se tunnetaan Iranin islamilaisen tasavallan. Se on Länsi-Aasiassa. Koulutus täällä on keskitetty K-12 koulutus on valvoo opetusministeriö taas korkeakoulutuksen valvoo tiede ja Technology.According on SCImago, Iran voisi listalla neljänneksi maailman kannalta tutkimustulosten vuoteen 2018 mennessä.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Suosituimmat FM-tutkinnot Iranissa 2019/2020

Read More Read less

Tulokset

University of Tehran, Kish International Campus

Iranin tutkimuksen maisteriohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat keskittyä sosiaalitieteelliseen lähestymistapaan Iranin kulttuuriin, taiteeseen, kirjallisuuteen, ... [+]

Johdanto:

Iranin tutkimuksen maisteriohjelma on suunniteltu niille, jotka haluavat keskittyä sosiaalitieteelliseen lähestymistapaan Iranin kulttuuriin, taiteeseen, kirjallisuuteen, mediaan, yhteiskuntaan, politiikkaan ja talouteen. Tämä kurssi soveltuu kansallisille ja kansainvälisille kansalaisjärjestöille, julkishallinnon palveluhenkilöstölle, jotka etsivät syvällistä tietoa Iranista, tiedotusvälineiden ammattilaisista, kansainvälisistä opiskelijoista, jotka etsivät uraa hallituksessa, tiedotusvälineissä, kansalaisjärjestöissä, rahoituksesta, diplomatiasta ja haluavat toimia tulevana diplomaattina suhteessa Iraniin.

opetussuunnitelma

Aluetieteen maisterin tutkinto-Iranin opintojen suorittaminen edellyttää 32 opintopisteen suorittamista, 10 opintopistettä peruskursseilla, 8 opintopistettä erikoiskursseilla ja 8 opintopistettä. Ohjelma edellyttää 6 opintopisteen laatimista. Lisäksi opiskelijoille, joilla on toinen perusopinnot, vaaditaan myös suorittamaan muutamia hyvityksiä kursseja, jotka valmistavat tällaisia ​​opiskelijoita menestykseen Master of Regional Studies-Iranian Studies, nämä kurssit eivät laske kohti tutkintoa. Opiskelijan on kirjoitettava ja puolustettava opinnäytetyö. Opetussuunnitelma on tarkoitus suorittaa neljässä lukukaudessa. Tämä ohjelma on opetettu englanniksi.... [-]

Iran Tehran
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi