Filosofian maisteriohjelma Norwich Iso-Britanniassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Norwich Iso-Britanniassa 2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Norwich oli yksi neljästä finalistit arvostetun otsikko UK kulttuuripääkaupunki vuonna 2010, ja vuonna 2012 siitä tuli Englannin ensimmäinen Unescon City of Literature. On olemassa myös erilaisia ​​korkea-asteen oppilaitoksiin.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Norwich Iso-Britanniassa 2018

Näytä lisää

Ma Muoti

Norwich University of the Arts
Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Norwich

Saavuttaminen innovointia Vaatesuunnittelussa vaatii luovuutta ajaa teknisen osaamisen.MA Muoti Nuca korostaa vahvaa keskinäistä riippuvuutta luovia taitoja, veneet [+]

MA Fashion

Saavuttaminen innovointia Vaatesuunnittelussa vaatii luovuutta ajaa teknisen osaamisen. MA Muoti Nuca korostaa vahvaa keskinäistä riippuvuutta luovia taitoja, veneet tekniikka, huomiota yksityiskohtiin ja hienostuneisuus.

Jossa keskitytään valmistaa sinua henkisesti ja ammatillisesti työllisyyden, kurssi tukee opiskelijoiden, jotka haluavat tulla johtajia heidän valitsemansa alan luovien alojen. MA Kurssin tiimi kannustaa opiskelijoita hallitsemaan perinteisiä taitoja ja couture tekniikoita ja kehittää innovatiivisia, käsitteellisiä malleja. Perusteellinen ymmärtäminen teknisiä taitoja, kuten kuvion leikkaus, mittatilaustyönä räätälöinti, haute couture, draping, vaate rakentaminen ja käsin ja koneella viimeistely tekniikat ovat tunnusomaista tälle ammattimaisesti keskittynyt tutkinto, joka vastaa vaatimuksia teollisuudelle.... [-]


Ma Viestinnän Suunnittelu

Norwich University of the Arts
Opetus kampuksella Kokopäiväinen August 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Norwich

Communication Design koskettaa jokaista osa 21. vuosisadan elämää.On erittäin tärkeää, miten me liittyvät toisiinsa ja ympäristömme [+]

MA Communication Design

Communication Design koskettaa jokaista osa 21. vuosisadan elämää. On erittäin tärkeää, miten me liittyvät toisiinsa ja ympäristöämme.

Tämä ajatuksia ajaa, teollisuus keskittynyt kurssi tukee teidän älyllinen uteliaisuus ja varustaa sinulle tarvittavat taidot tulla erinomainen harjoittaja kansainvälisen muotoilun yhteisö. Nuca on luonut vahvan maineen voimakkuus sen graafisen ja viestinnän suunnitteluosaamista. Valmistuneet löytävät Nuca valtakirjansa ovat hyvin houkuttelevia mahdollisille työnantajille ja monet entiset opiskelijat asemissa johtava suunnittelutoimistot.

Tämä MA haastaa sinut pohtimaan oman nykyisen käytännön ja työnnä ideasi ja uppoudu nykyisissä tutkimusta ja kehitystä toimialalla.Työskentely yhdessä korkeakoulujen henkilöstön sinua tuetaan käsitellä ammatillinen, teoreettinen, eettinen, teknisiä, käsitteellisiä ja visuaalisessa suunnittelussa. Piirustus meidän merkittäviä alan standardi resursseja voi työskennellä aloilla, kuten, kuvan tekeminen, typografia, web design, tuotteiden pakkaukset ja tiedotus suunnittelu. Ideat sukupolvi ja kokeiluihin, ongelmanratkaisuun ja pohdintaa ovat keskeisiä taitoja, joita vaalitaan koko tämän ohjelman. ... [-]