Filosofian maisteriohjelma Huddersfield Iso-Britanniassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Huddersfield Iso-Britanniassa 2018

Maisteri

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Huddersfield on suuri markkina kaupunki Yorkshiressa. Kirklees College ja University of Huddersfield sijaitsevat siellä. Yliopisto on perustettu vuonna 1825 ja on nyt noin 20000 opiskelijaa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Huddersfield Iso-Britanniassa 2018

Näytä lisää

Kansainvälinen Henkilöstöhallinnon (HRM) Ma / PGDip / Pgcert

University of Huddersfield Business School
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Huddersfield

Yleisenä tavoitteena Kansainvälisen Human Resource Management (HRM) MA-ohjelma on kouluttaa sinut Human Resource Manager kansainvälisissä yhteyksissä ja parantaa oman ammatillisen kehityksen. [+]

Yleisenä tavoitteena Kansainvälisen Human Resource Management (HRM) MA-ohjelma on kouluttaa sinut Human Resource Manager kansainvälisissä yhteyksissä ja parantaa oman ammatillisen kehityksen. Olet kannustetaan kehittämään kriittistä pohdintaa ja erilaisia ​​taitoja ja tekniikoita erityisesti kansainvälisiä henkilöstöhallintoa. Kurssi keskittyy kehitykseen olennaisten henkilötietojen ja ihmissuhdetaidot valmisteltaessa tulevaa uransa ihmisten johtaminen globaalissa työpaikalla. Tämä kurssi tarjoaa sinulle asiaa sekoitus HRM käsittelevistä moduuleista, mukaan lukien yleisen johdannon merkittävä osa HRM ja siihen liittyvät kansainväliset kysymykset (kuten kansainvälinen toimintaympäristö ja hallinnon ja liike-elämän etiikka), lisäksi HRM strategiaa ja kulttuurien välisen hallinta. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä ohjaajia, jotka ovat erittäin kokeneita antaneet maisteritason kursseja sekä Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.... [-]