Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Scotland Dundee

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Dundee Iso-Britanniassa 2019

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Dundee, yksi suurten kaupunkien Skotlannissa, on opiskelee vuosittain noin 17000. On olemassa kolme yliopistoa ja college, ja ne tunnetaan tutkimus biolääketieteen aloilla, syöpä-ja tietokonepelejä.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Dundee Iso-Britanniassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

University of Dundee

Meidän Liberal Arts MA kurssi antaa sinulle mahdollisimman joustavasti kehittää opiskelua, joka kuvastaa henkilökohtaisia ​​henkistä ja luovia etuja. ... [+]

Kurssimme edustaa hienointa skotlantilaista liberaali-traditioa laaja-alaisen kyselytutkimuksen ansiosta monenlaisista aiheista ja aiheista, mikä haastaa sinut löytämään luovia ratkaisuja ongelmiin aktiivisen oppimisen kautta.

Annamme sinulle vapauden koko tutkintoasi varten tutkia useita eri aiheita ilman vaatimusta erikoistua vain yhteen tai kahteen. Sinulla on kuitenkin myös vapaus keskittyä johonkin aiheeseen (pääaineeseen), jos haluat, samalla kun saat myös tietoa monista muista aiheista aina kurssin läpi.

Maksimaalinen joustavuus

Toisin kuin useat samankaltaiset kurssit Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ei ole pakollista suorittaa kurssin perus- tai pakollisia moduuleja, varmistaen, että sinulla on suurin joustavuus räätälöidä tutkinto tarpeidesi mukaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Dundee
September 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
University of Dundee

Tässä kurssissa opit, miten ihmisen mieli toimii lapsellesi vanhuuteen ja hankkii olennaisia ​​taitoja julkisen ja yksityisen sektorin työllisyyteen. Sinulla on mahdollis ... [+]

Opit hyvin erilaisista aiheista, jotka yhdessä muodostavat psykologian.

Muun muassa opit miten lapset oppivat, mitä tapahtuu ihmisten henkiselle osaamiselle, kun he vanhentuvat, miten ihmisten persoonallisuudet eroavat toisistaan, kuinka sosiaalinen ryhmädynamiikka toimii, miten muistamme, näemme ja kuulemme asioita ja miten keskustelemme toisillemme. eri psykologisista häiriöistä.

Sinun tulee opettaa kansainväliset asiantuntijat viimeisimmistä tapahtumista näillä alueilla. Sinun ymmärrystä näistä ihmisluonnon psykologisista näkökohdista tuetaan oppimalla kriittistä ajattelua, ratkaisemaan ongelmia, analysoimalla tietoja, kirjoittamalla selkeästi ja tehokkaasti ja luomalla tieteen tietämystä; nämä ovat taitoja, joita työnantajat arvostavat. Opit tieteelliseen menetelmään, lopulta suunnitella ja toteuttaa ja analysoida oman tutkimushankkeen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Dundee
September 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi