Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Scotland Glasgow

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Glasgow Iso-Britanniassa 2019

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Glasgow on suurin kaupunki Skotlannissa, jossa asuu noin 600.000 kaupunki itse, tai yli 2 miljoonaa, jos ympäröiviin kaupunkeihin ja Clydeside taajaman otetaan huomioon.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Glasgow Iso-Britanniassa 2019

Read More Read Less

Tulokset

GCU - Glasgow School for Business and Society

Runsaasti palkkioita ja luovia mahdollisuuksia, TV on missä useimmat käsikirjoittajat toimivat. Ammatillisten kirjailijoiden opettama, voit työskennellä skripteillä sarja ... [+]

Hanki koulutusta, yhteyksiä ja kokemuksia, jotka tarvitset merkkijonon tekemiseen televisiossa. Tunnustettu Creative Skillset Tickin hyväksynnällä, GCU: n MA Television Fiction Writing on ainoa kokopäiväinen päällikön ohjelma, joka keskittyy pelkästään skripteihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ohjelmistomme on luotu tiiviissä yhteistyössä teollisuuden kanssa työllistymismahdollisuuksien maksimoimiseksi. Ohjelmistomme tarjoaa sinulle kaiken kattavan kokemuksen - ja tukee sinut kehittämässä omaa alkuperäistä draamaasi tai komediaasi.

Opetus molemmista akateemisista asiantuntijoista ja televisio-ohjelmien huippu-käsikirjoittajistaMahdollisuus osallistua tällä hetkellä televisiokanavien lähetyksiinYksittäinen mentorointi kokeneilta televisiojohtajiltaSuora pääsy tuottajille ja komission jäsenilleLontoon edustajan mentoroinnin vuosiTuki ammattikokemuslääkäriltäMahdollisuus valmistaa useita projekteja, jotka ovat valmiita markkinoille... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
GCU - Glasgow School for Business and Society

MA Multimedia Journalism on Skotlannin johtavia journalismin mestareita. Se on NCTJ ... [+]

Akkreditoitu: BJTC NCTJ

Liity maailmanlaajuisiin pyrkimyksiin tiedottaa ja yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa Skotlannin johtavan journalismin päällikön ohjelmaan - GCU: n MA Multimedia Journalism. GCU tarjoaa vain Skotlannissa suoritetun jatko-opetusalan tutkinnon, joka on akkreditoitu molemmilla Yhdistyneen kuningaskunnan ensisijaisilla ammatillisilla koulutuselimillä: kansallisten journalistien koulutusneuvosto ja Broadcast Journalism Training Council.

MA Multimedia Journalismissa on yli 75% työllisyysaste, sijoittelut median organisaatioissa, kuten BBC, STV ja Herald

Tutustat Glasgow'n, Skotlannin "media-kaupunkia", ja saat käytännön kokemuksia kaikkien nykyisten kysyntätekijöiden taidoista, haastatteluista ja raportoinnista kirjoittamiseen ja muokkaamiseen - kaikkialla painetussa, televisiossa ja digitaalisessa ympäristössä. Koulutamme sinut pikakirjoituksessa, valokuvauksessa, videotuotannossa ja web-sisällönhallinnassa sekä anna perusteellisia ohjeita hallitukselle ja laille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
September 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi