Filosofian maisteriohjelma Dundee Iso-Britanniassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Dundee Iso-Britanniassa 2018

Maisteri

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Dundee, yksi suurten kaupunkien Skotlannissa, on opiskelee vuosittain noin 17000. On olemassa kolme yliopistoa ja college, ja ne tunnetaan tutkimus biolääketieteen aloilla, syöpä-ja tietokonepelejä.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Dundee Iso-Britanniassa 2018

Näytä lisää

MA (Hons) Liberal Artsissa

University of Dundee
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Meidän Liberal Arts MA kurssi antaa sinulle mahdollisimman joustavasti kehittää opiskelua, joka kuvastaa henkilökohtaisia ​​henkistä ja luovia etuja. [+]

Kurssimme edustaa hienointa skotlantilaista liberaali-traditioa laaja-alaisen kyselytutkimuksen ansiosta monenlaisista aiheista ja aiheista, mikä haastaa sinut löytämään luovia ratkaisuja ongelmiin aktiivisen oppimisen kautta.

Annamme sinulle vapauden koko tutkintoasi varten tutkia useita eri aiheita ilman vaatimusta erikoistua vain yhteen tai kahteen. Sinulla on kuitenkin myös vapaus keskittyä johonkin aiheeseen (pääaineeseen), jos haluat, samalla kun saat myös tietoa monista muista aiheista aina kurssin läpi.

Maksimaalinen joustavuus

Toisin kuin useat samankaltaiset kurssit Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ei ole pakollista suorittaa kurssin perus- tai pakollisia moduuleja, varmistaen, että sinulla on suurin joustavuus räätälöidä tutkinto tarpeidesi mukaan.... [-]


MA (Hons) / BSc (Hons) Psykologiassa

University of Dundee
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 vuotta September 2018 Yhdistynyt kuningaskunta Dundee

Tässä kurssissa opit, miten ihmisen mieli toimii lapsellesi vanhuuteen ja hankkii olennaisia ​​taitoja julkisen ja yksityisen sektorin työllisyyteen. Sinulla on mahdollisuus osallistua tutkimusharjoitteluohjelmaan, oppimistaitoja osallistumalla osastollamme työskenteleviin todellisiin tutkimushankkeisiin. [+]

Opit hyvin erilaisista aiheista, jotka yhdessä muodostavat psykologian.

Muun muassa opit miten lapset oppivat, mitä tapahtuu ihmisten henkiselle osaamiselle, kun he vanhentuvat, miten ihmisten persoonallisuudet eroavat toisistaan, kuinka sosiaalinen ryhmädynamiikka toimii, miten muistamme, näemme ja kuulemme asioita ja miten keskustelemme toisillemme. eri psykologisista häiriöistä.

Sinun tulee opettaa kansainväliset asiantuntijat viimeisimmistä tapahtumista näillä alueilla. Sinun ymmärrystä näistä ihmisluonnon psykologisista näkökohdista tuetaan oppimalla kriittistä ajattelua, ratkaisemaan ongelmia, analysoimalla tietoja, kirjoittamalla selkeästi ja tehokkaasti ja luomalla tieteen tietämystä; nämä ovat taitoja, joita työnantajat arvostavat. Opit tieteelliseen menetelmään, lopulta suunnitella ja toteuttaa ja analysoida oman tutkimushankkeen.... [-]