Filosofian maisteriohjelma feldkirchen in Kärnten Itävallassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat feldkirchen in Kärnten Itävallassa 2017

Maisteri

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Itävallan tasavallan ylpeilee laaja politiikan, koulutuksen ja taiteellisen kulttuurin. Maantiede Itävallan mahdollistaa myös kaikenlaisten kauden kokemuksia.

Feldkirchen in Kärnten (Slovenian: Trg) on ​​kaupunki Itävallan valtion Kärntenin ja pääkaupunki alueella on sama nimi. Feldkirchen sai kaupungin oikeudet vuonna 1930.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot feldkirchen in Kärnten Itävallassa 2017

Näytä lisää

Ma - Kansainvälinen Liikkeenjohdon

Carinthia University of Applied Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Itävalta Villach Spittal der Drau Feldkirchen in Kärnten Klagenfurt + 3 lisää

International Business Management on laadukas kahden vuoden Master opinto-ohjelma, joka on opettanut kokonaan Englanti. Sen tavoitteena on mahdollistaa jatko-opiskelijat voivat hankkia tarvittavat liiketoiminnan ja [+]

MA - International Business Management

 

Miksi opiskella International Business Management at Kärnten ammattikorkeakoulussa (CUAS) - School of Management in Villach, Itävalta?

• International Business Management on laadukas kahden vuoden Master opinto-ohjelma, joka on opettanut kokonaan Englanti. Sen tavoitteena on mahdollistaa jatko-opiskelijat voivat hankkia tarvittavat liiketoiminnan ja sosioekonomisia tietoja ja taitoja erikoistua kansainväliseen hallintaan.

• International Business Management on erittäin käytäntöön suuntautunut. Ongelma oppiminen, tosielämän tapaustutkimuksia, online-simulaatioita, konsultointihankkeet kansainvälisille yrityksille, joukkue haasteisiin tai retkiä tarjota mahdollisuuksia oppia kansainvälisen liiketoiminnan vuorovaikutteisesti.... [-]