Filosofian maisteriohjelma wiener Neustadt Itävallassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat wiener Neustadt Itävallassa 2018

Maisteri

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Jos olet ajatellut edistää oman koulutuksen laitos, jossa akateemisen huippuosaamisen on kiinni niin Itävalta on paras kohde. Nämä laitokset ovat tutkimusyritys jolloin opiskelijat voivat saada ideoita siitä, miten ratkaista tosielämän ongelmia.

Tämä kaupunki on rikas koulutus historia. Australian suurin ja ensimmäinen kauppakorkeakoulu-Fachhoschule sekä tekniikan keskus-ammattikorkeakoulu Wiener Neustadit, sijaitsee täällä.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot wiener Neustadt Itävallassa 2018

Näytä lisää

Ma Yrityskonsultointiin Kansainvälisessä

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Itävalta Wiener Neustadt

Yritysneuvonta International (BCI) on laadukas ja haastava liiketoiminnan koulutusohjelmassa maisterin tasolla opetetaan kokonaan Englanti. [+]

FM:t 2018 wiener Neustadt Itävallassa. Yritysneuvonta International (BCI) on laadukas ja haastava liiketoiminnan koulutusohjelmassa maisterin tasolla opetetaan kokonaan Englanti. Ohjelma tarjoaa huomattavan edun, kun aloitat uran, erityisesti liikkeenjohdon ja konsultointi ammatteja. Koska BCI jatko voit täyttää vaatimukset elinkeinoelämän avulla täydellinen viestintätaidot Englanti, kulttuurien välistä ymmärtämystä ja kokemusta, globaalin liiketoiminnan osaamista ja tietämystä yleismaailmallisia normeja. Neljän lukukauden, kokopäiväinen maisteriohjelman tarjoaa erityisen kannustava ympäristö, jossa opiskelijat monien eri kansojen ja kulttuuritausta työskennellä yhdessä kansainvälisen tiedekunta. Neljännessä lukukauden sinun kannattaa opiskella ulkomailla yksi kumppanimme yliopistoissa ympäri maailmaa. Vuonna BCI maisteriohjelman voit valita erikoistua joko taloushallinnon ja investointien analyysi (valtiovarainministeriö ja Investment) tai markkinointiin ja tietojen Analytics (markkinointi Analytics). Keskeisiä vahvuuksia BCI Käytännön Oppiminen Koko ohjelman, tulet saamaan syvällistä altistuminen erilaisia ​​ja konsultointi taitoja lisäksi erikoistuminen aloilla treasury ja investointien hallinta tai markkinointi analytiikan. Tarkoituksena on, että nämä kurssit hyödyntää aiempia tietoon, ja tiiviissä yhteistyössä yritysten, pankkien ja muiden merkittävien järjestöjen, yhdistää perinteinen teoria ja metodologia käytännön työkaluja ja taitoja tapaustutkimuksia, hankkeita ja seminaareja. Pieni luokkakoot helpottavat voimakas ja vuorovaikutteinen oppimisympäristö, jossa voit työskennellä sekä luennoitsijoiden ja muiden opiskelijoiden (ja joissakin tapauksissa jopa ulkopuolisille organisaatioille) soveltaa taitojasi. Huippuluokkaa Koulutus Suurin osa kursseista johtavat erittäin pätevä harjoittajat omilla aloillaan. Teemme tiivistä yhteistyötä luennoitsijoita pankkien, yritysten ja muiden toimielinten räätälöidä ohjelma, joka täyttää vaatimukset nykyisessä markkinatilanteessa. Jokainen erikoistuminen kurssi on suunnitellut yliopiston tiedekunnan yhteistyössä asiantuntijaluennoitsijat tarjota koulutusta, joka yhdistää perinteisen teorian taitoja ja välineitä, joita tarvitaan ensimmäisenä päivänä työpaikalla. Kansainvälinen ilmapiiri Ei ole paljon teoriaa, joka voi täysin valmistautua teitä haasteet ja edut todella työtä ja... [-]