Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Eurooppa Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki FM-ohjelmat Itsensä kehittäminenssa Eurooppa 2019/2020

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Täältä löydät Jatko-opinnot Itsensä kehittäminenssa Eurooppa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Itsensä kehittäminen, Eurooppa

University of Groningen

Uskonnon, terveyden ja hyvinvoinnin maisteri tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kliinisiä, empiirisiä, käsitteellisiä ja historiallisia lähestymistapoja. Yhdistämme viime ... [+]

Minkälainen rooli uskonnossa ja hengellisyydessä on kokemuksemme terveydestä ja hyvinvoinnista? Miten nykyisen terveydenhuollon käytännön biolääketieteellinen painopiste vaikuttaa meihin?

Tämä monitieteinen tutkinto-ohjelma tutkii sairauden tai terveyden merkitystä monimuotoisissa, yksilöllisissä ja erittäin teknologisissa yhteiskunnissa psykologisesta, kulttuurisesta, eettisestä ja poliittisesta näkökulmasta. Uskonnollinen, kulttuurinen, poliittinen, fyysinen ja tekninen monimuotoisuus ei vaikuta pelkästään siihen, miten yritämme palauttaa tai ylläpitää terveyttämme, vaan myös siihen, minkä mielestämme 'terveys' on ensisijaisesti.

Tällä teologian ja uskonnon tutkimuksen maisteriohjelman kappaleella on kaksi erikoistumista: 'henkinen hoito [Geestelijke Verzorging]' ja 'etiikka ja monimuotoisuus'.... [-]

Alankomaat Groningen
Syyskuu 2020
Englanti,Hollantilainen
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi