Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Yhdistynyt kuningaskunta Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki FM-tutkinnot Journalismi ja joukkoviestintässa Iso-Britanniassa 2019/2020

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Journalismi on kenttä, joka keskittyy tuomaan tietoa paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien tietoon yleisölle. Journalistit auttaa tiedottaa ihmisille haastatteluilla, havainnointi, tai lukemalla ja yhteenveto ohi artikkeleita ja asiaa koskevat asiakirjat.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Iso-Britanniassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

93 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Yhdistynyt kuningaskunta

The London Film School

Harjoittele kaikilla alueilla työskentelystudiossa, jossa on yli 30 maan opiskelijoita. Osallistuminen tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. ... [+]

Intensiivinen kaksivuotinen kurssi Lontoon sydämessä , MA-elokuvateos LFS junissa ammatilliselle tasolle täyden valikoiman elokuva-alan taitoja. Opiskelijat jättävät ohjaus-, elokuva-, muokkaus-, tuotanto-, tuotanto- ja ääniluottojen valikoiman vähintään 10 elokuvalle, yleensä paljon enemmän. Joka vuosi LFS elokuvat LFS yli 250 elokuvafestivaalilla, jotka voittavat useita palkintoja, mukaan lukien Cannes Palme d'Or, joka on paras lyhytelokuva, arvostetuin festivaali.

Kurssi on täysin käytännöllinen. Kukin termi elokuvaharjoituksista muuttuu teknisesti hienostuneemmaksi, harkittavammaksi ja monimutkaisemmaksi tavoitteissaan. Opiskelijat tekevät kaikki esteettiset päätökset ratkaisemalla samankaltaisia ongelmia kuin ammattiyksiköt, jyrkällä kasvavalla vaikeusasteella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hyper Island

Hyper Island digitaalisen hallintaohjelman MA tarjoaa innovatiivisten digitaalisten johtajien ja edelläkävijöiden tarjoaman oppimiskokemuksen. Ohjelma yhdistää laajan val ... [+]

Hyper Island MA Digital Management -ohjelma tarjoaa innovatiivisten digitaalisten johtajien ja edelläkävijöiden tarjoaman elinkeinoelämän johtavan oppimiskokemuksen. Ohjelma yhdistää kattavan valikoiman aiheita reaalimaailman sovelluksiin, mukaan lukien digitaalitekniikka, liiketoimintamuutokset, strategia, palveluiden suunnittelu, johtaminen, tiimien hallinta ja innovaatiot, jotka auttavat ammattilaisia strategisoimaan ja johtamaan tehokkaasti nykypäivän digitaaliseen liiketoiminta-alueeseen.

MA Digital Management -ohjelma on kokopäiväinen Masters-tason johtamisohjelma, joka on suunniteltu yhteistyössä alan johtajien ja kansainvälisesti Teesside-yliopiston, Hyper Island Ison-Britannian kumppanin, hyväksymien ohjelmien kanssa . Tämä jatko-ohjelma on suunniteltu valmistautumaan johtavaan rooliin teollisuudessa ja antaa sinulle reaaliaikaisen käsityksen ajatusprosesseista, jotka ajavat joitakin maailman menestyneimmistä ja innovatiivisimmista yrityksistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Leeds Trinity University

Leeds Trinityn mielestä journalismi on yksi mielenkiintoisimmista, vaativimmista, mielenkiintoisimmista ja palkitsevimmista urasuunnitelmista planeetalla. Verkko-, paino- ... [+]

Leeds Trinityn mielestä journalismi on yksi mielenkiintoisimmista, vaativimmista, mielenkiintoisimmista ja palkitsevimmista urasuunnitelmista planeetalla.

Verkko-, paino- ja lähetystekniikat ovat erittäin kilpailukykyisiä, mutta erinomaiset yhteydet työnantajiimme tarkoittavat, että he kertovat meille - ja auttavat meitä toimittamaan - tarkalleen, mitä harjoittelijamme tarvitsevat työpaikan saamiseksi.

Toimitamme johdonmukaisesti suoritetut, laillisesti tunnetut toimittajat, joilla on monen alustan uutisosaaminen sekä korkeakoulututkimukseen liittyvä akateeminen kyky.

Postgraduate journalism -kurssimme sisältää kaikki monipuoliset uutiset, joita vaaditaan ura-arkistossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Leeds
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Norwich University of the Arts

Ota käytäntösi uusiin korkeuksiin, tarkenna teknisiä taitoja ja tutustu kulttuurilliseen ja historialliseen kontekstiin Creative Skillsetin akkreditoidulla MA Moving Imag ... [+]

Yleiskatsaus

Haasta audiovisuaalista käytäntöäsi ja pyrkikää omaperäisyyteen kokeilemalla käsitteitä, asioita ja materiaaleja, jotka liittyvät liikkuvaan kuvaan ja / tai äänisuunnitteluun.

Tehdä yhteistyötä

Jatko-opiskelijana NUA: ssa voit liittyä ammattilaisten ja tutkijoiden yhteisöön, joilla on monipuolisia erikoisaloja, antaen sinulle arvokkaita mahdollisuuksia työskennellä yhdessä ja erikseen.

Tehokkaiden opintokokonaisuuksien ja kattavien teknisten työpajojen avulla kehität käytännön ja konseptuaalisia taitoja, joita tarvitaan luomaan alkuperäisiä ja innovatiivisia töitä tiukkoihin ammatillisiin standardeihin.

erikoistuneet

Asiantuntemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua monenlaisiin audiovisuaalisiin menetelmiin. Näitä ovat: 2D Digital; CGI ja stop-motion-animaatiofilmi ja liikkuvan kuvan tuotanto; liike-grafiikka; kirjoitus ja kerronta; esituotantoon ja jälkituotantoon liittyvät taidot ja tekniikat; äänisuunnittelu.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
New College of the Humanities

Oletko lukenut Freakonomics (Levitt ... [+]

Talouspolitiikan kiehtova sekoitus ja taloudellisen tiedon välittäminen, tämä MA kouluttaa sinut ymmärtämään, miten taloudellista tietoa käytetään nykymaailmassa.

Tutkijat ovat taitavia toimia taloustieteilijöiden ja yleisön keskuudessa.

Kuka pitäisi hakea

Tämä ohjelma saattaa olla oikea sinulle, jos olet kiinnostunut kehittämään uran politiikan tekijänä, toimittajana, työskentelemään kansalaisjärjestöissä tai kansainvälisissä järjestöissä.

Rakenne

MA: n kommunikaatiopolitiikka koostuu kymmenestä keskeisestä kurssista, jotka opiskelevat kokopäiväisesti yhden lukuvuoden aikana tai osa-aikaisesti kahden lukuvuoden aikana.

Kurssit koostuvat: Mikrotalousperiaatteet, Julkinen... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Goldsmiths, University of London

Tämä MA tarkastelee nykyaikaisia muutoksia mediassa ja viestinnässä asettamalla näkökulmaan muutokset, jotka vaikuttavat ihmisten elämän- ja työskentelytapaan, kansallisi ... [+]

Tämä MA tarkastelee nykyaikaisia muutoksia mediassa ja viestinnässä asettamalla näkökulmaan muutokset, jotka vaikuttavat ihmisten elämän- ja työskentelytapaan, kansallisiin ja kansainvälisiin instituutioihin ja kulttuurikäytäntöjen kehitykseen.

Ohjelman kansainvälisesti arvostettu ja vertaileva lähestymistapa aikamme tapahtumiin, aiheisiin ja keskusteluihin sopii erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan laajempaa kuvaa sekä tiedotusvälineiden ja viestinnän muutosten ja niiden vaikutusta kulttuuriin, yhteiskuntaan ja politiikkaan. .

Sen huipputekninen ja monitieteinen lähestymistapa jatko-opiskeluun, itsenäiseen opiskeluun ja elämäntaitoihin tarjoaa sinulle analyyttiset taidot, käsitteellisen tiedon ja käytännön ymmärryksen todellisista ja kuvitelluista muutoksista, jotka tapahtuvat mediateollisuudessa ja sen läpi, jokapäiväisessä elämässä verkossa ja kentällä kotona ja ulkomailla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
National Film and Television School

Ainutlaatuinen kurssi, ainoa laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on suunniteltu nopeuttamaan sinua teollisuudessa. ... [+]

Yleiskatsaus

Ainutlaatuinen kurssi, ainoa laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on suunniteltu nopeuttamaan sinua teollisuudessa.

Uusi teknologia ja monipuoliset formaatit haastavat perinteisten rajojen luonnontieteiden ja luonnontieteiden historian ohjelmoinnin ja suuremman yleisön kysynnän. Brittiläiset tuotantoyhtiöt ovat johtava innovaatioiden etulinjassa formaateissa ja huippusisällisessä sisällössä, ja kasvavat mahdollisuudet työskennellä Pohjois-Amerikan ja kansainvälisten lähetystoiminnan harjoittajien kanssa.

Tärkeimmät syyt:Tästä kurssille tarjotaan yksinomainen apuraha RSPB: n ja muiden kumppaneiden kanssa. *Kurssi sisältää mestarikursseja alan johtavilta ammattilaisilta, myös maailmankuululta BBC NHU: ltaOpiskelijat saavat taitoja ja asiantuntemusta, jotka ovat tarpeen tieteiden, luonnonhistorian ja villieläinten tuotannon ohjaamiseksi sekä osaamisen tuottamiseksi koko näyttelyihin.Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden tuottaa tieteellisiä ja luonnontieteellisiä ideoita ja muotoja.Saavuta luottamusta ja osaamista perehtymään näihin ideoihin toimeksiantojen toimittajille.Valmistele loistava luettelo teollisuuden kontakteista ja asianmukaisista taidoista kestävän uran rakentamiseksi tuottajana / johtajana.Työkokemus Yhdistyneen kuningaskunnan merkittävimmissä villieläinten tuotantoyhtiöissä.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Beaconsfield
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Swansea University

Haluatpa strategisen ymmärryksen sosiaalisesta mediasta, hienostuneita luovia taitoja ammattikirjoittamisen kautta tai viestinnän herkkyyttä yrittäjävaikutuksen aikaansaa ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Haluatpa strategisen ymmärryksen sosiaalisesta mediasta, hienostuneita luovia taitoja ammattikirjoittamisen kautta tai viestinnän herkkyyttä yrittäjävaikutuksen aikaansaamiseksi, viestinnän, mediakäytännön ja suhdetoiminnan maisteri on ihanteellinen.

Suoritat jäsennellyn käytännön nykyaikaisessa mediataitossa, motivoituneiden alan ammattilaisten opettamana vaikuttavilla akateemisilla valtakirjoilla.

Arvokkaan ammattitaitoisen mediataidon saaminen parantaa mahdollisuuksiasi menestyä uralla journalismissa, suhdetoiminnassa, lähetystoiminnassa, yrittäjyydessä, mainonnassa tai markkinoinnissa.

Jos olet jo alan ammattilainen, tämä kurssi tarjoaa dynaamisia uuden median taitoja ja pätevyyttä jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Swansea
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Keele University

Media- ja kulttuuritutkimus on jännittävä ja kehittyvä tieteenala, joka yhdistää eri alojen teoriat ja käytännöt, kuten mediatutkimus, elokuva- ja televisio-opinnot, engl ... [+]

Kurssilla on kolme keskeistä näkökohtaa:

median ja kulttuurintuotannon teorioiden ja ideoiden tutkiminen globaalistikulttuuristen tekstien ja käytäntöjen kriittinen analysointi eri puolilta maailmaasitoutuminen käytännön luovaan tuotantoon.

Maailmanlaajuisen median ja kulttuurin maisteri pyrkii selvittämään näiden kolmen alueen välistä suhdetta ja osoittamaan, miten kummankin tietämys kertoo ja vaikuttaa muihin. Lisäksi se antaa sinulle akateemisen tutkimuksen edellyttämät taidot, joko niille, jotka haluavat jatkaa akateemista tutkimusta tai edistyksellistä valmistelua niille, jotka haluavat harjoittaa uraa useilla median ja kulttuurin aloilla.

Ohjelman painopiste on kriittinen ja analyyttinen tutkimus nykyaikaisesta globaalista media- ja kulttuuritutkimuksen kehyksestä, paikallisten kulttuuristen identiteettien tuottamisesta ja jatkamisesta globaalissa kontekstissa sekä teoreettisesti perusteltu lähestymistapa mediatekstien luovaan tuotantoon.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Keele
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sheffield Hallam University

Luova teollisuusala on elinvoimainen, nopeasti kasvava ja tuo valtavaa hyötyä kehittyneille talouksille. Pelkästään Isossa-Britanniassa luovat alat ovat yli 77 miljardia ... [+]

Luova teollisuusala on elinvoimainen, nopeasti kasvava ja tuo valtavaa hyötyä kehittyneille talouksille. Pelkästään Isossa-Britanniassa luovat alat ovat yli 77 miljardia puntaa vuodessa, ja ne muodostavat 5 prosenttia taloutesta ja vievät yli 17 miljardia puntaa vuodessa. Taitavia digitaalisen median hallinnan ammattilaisia ​​vaaditaan vastaamaan tätä ilmiömäistä kasvua.

Opinnot perustuvat modernin median laboratorioihin mediataiteen ja viestinnän osastolla. Monet akateemisesta henkilökunnasta tuovat alan kokemuksia opetukselle. Kurssi sisältää myös säännöllisen alan ammattilaisten ja asiakaslähtöisten projektien ohjelman sekä perustan niille, jotka haluavat siirtyä organisaatioiden mediahallinnollisiin tehtäviin, tunnistaa nykyiset taidot ja tietämyksensä muodollisella pätevyydellä tai aloittaa omat mediayritykset.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Sheffield
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Lincoln

Tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan monitieteisiä kohtaamisia joidenkin viimeisimpien kehityshankkeiden ja trajektoreiden kanssa mediassa ja kulttuuriteoriaan. ... [+]

Kurssi

Ohjelma pyrkii tarjoamaan perusteellisen perustan sovittelun ja kulttuurikäytännön filosofisille perustuksille ja tutkimaan keskeisiä teoreettisia keskusteluja, jotka muokkaavat tätä laajenevaa ja monipuolista kenttää.

Ohjelman johdonmukaisuus saavutetaan kiinteiden moduulien ja erikoistuneiden valinnaisten moduulien läheisillä yhteyksillä. Sinulla on mahdollisuus tutkia eri median ekologisia epäselvyyksiä, jotka heijastavat kurssin tutkimusaiheita. Mahdollisuuksia esitellään analysoimaan 21. vuosisadan kulttuuriprosesseja ja -ilmiöitä globaalissa kontekstissa ja osallistumaan refleksiiviseen, kokeelliseen tutkimuskäytäntöön.

Miten opiskelet

Opetusta ja oppimista ohjelmaan tehdään luentoja, seminaareja, esityksiä, lukuryhmiä ja henkilökohtaisia ​​opetusohjelmia. Sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi toimimaan yksilönä ja ryhmän jäsenenä tuottamaan soolo- ja ryhmäesityksiä, esseitä, projekteja ja väitöskirjaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
EduPlanet

Kehitä tuottaja / johtaja tosiasioiden ohjelmissa ja laajenna luovia taitojasi ja teknistä tietämystäsi. Alan ammattilaisten kanssa käytyjen keskustelujen ja laajan valik ... [+]

Anglia Ruskinin yliopistoYleiskatsaus

Kehitä tuottaja / johtaja tosiasioiden ohjelmissa ja laajenna luovia taitojasi ja teknistä tietämystäsi. Alan ammattilaisten kanssa käytyjen keskustelujen ja laajan valikoiman laitteiden avulla luodaan työkokonaisuus, joka auttaa sinua erottumaan joukosta.

Työpaikat

Kurssimme valmistaa sinut uralle TV: ssä tai laajemmissa medioissa ja auttaa sinua päättämään, mitkä teollisuudenalat houkuttelevat sinua eniten. Vaikka painopiste on ohjauksessa ja tuotannossa, voit halutessasi siirtyä elokuvateokseen, tuotannonhallintaan tai jopa televisio-ohjelmien myyntiin, kun olet valmistunut. Saatat myös kiinnittää erityistä kiinnostusta seurantatiedostoihin, luonnonhistorian elokuviin tai tiedeohjelmointiin ja päättää seurata uraa näillä aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Hatfield Cambridge
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
UWL University of West London

West Lontoon yliopiston MA-mainonnan, brändäys- ja viestintäkurssin opiskelijana sinusta tulee strateginen ajattelija ja kommunikaattori, joka luo uusimmat mainos-, bränd ... [+]

Yleiskatsaus

Nykyään hyviä asioita ei tule niille, jotka odottavat - ne tulevat niille, jotka liikkuvat.

West Lontoon yliopiston MA-mainonnan, brändäys- ja viestintäkurssin opiskelijana sinusta tulee strateginen ajattelija ja kommunikaattori, joka luo uusimmat mainos-, brändi- ja suunnittelukampanjat. Kehitämme ymmärrystä brändinviestinnästä, ammatillisesta graafisesta suunnittelusta, mainostusstrategiasta ja luovuudesta auttamaan sinua valmistautumaan uuteen urasiisi. Sekoitettu oppimisympäristö on tämän innoittavan ja kriittisesti heijastavan yhteisön keskellä.

Miksi valita kurssi?

Viestintä on keskellä elämäämme tapaa. Nykyiset viestintäjärjestelmät ja -työkalut ovat monimutkaisia, hienostuneita ja erittäin tehokkaita. Näiden järjestelmien ja työkalujen käyttökelpoisuus riippuu kuitenkin niistä, jotka tietävät, miten niitä voidaan parhaiten käyttää luovasti ja strategisesti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Leeds Beckett University

Uppoudu käytännön elokuvantekoon ja todellisiin tuotantovälineisiin tällä käytännön kurssilla. Luovuus ja yhteistyö ovat oppimisen ytimessä, joka järjestetään yliopiston ... [+]

Kurssin yksityiskohdat

Uppoudu käytännön elokuvantekoon ja todellisiin tuotantovälineisiin tällä käytännön kurssilla. Luovuus ja yhteistyö ovat oppimisen ytimessä, joka järjestetään yliopiston Pohjois-elokuvakoulussa, jolloin pääset käsiksi alan standardeihin laitteisiin ja tiloihin.

Ammattimaisen elokuvatuotantotekniikan ja -prosessien mukaan tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden hankkia erityisosaamista keskeisillä aloilla, mukaan lukien tuotanto, ohjaaminen, kuvaus ja muokkaus. Tämän oppimisprosessin aikana sinulla on opetustehtävän tueksi nykyinen ja laaja alan kokemus.

Kurssia ohjaa itse elokuvien tekeminen, mutta keskitytään myös teoriaan - haluamme sinun ajatella, tutkia, keskustella ja katsoa elokuvia. Kehittämällä vakiintuneita ideoita ja tekniikoita, joita käytetään itsenäiseen elokuvantekoon, sinua kannustetaan perustamaan tuotoksesi inspiroivia tarinoita ja innovatiivisia käsitteitä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Leeds
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Surrey

Jotta voisit olla kansainvälinen markkinoija, sinun on ymmärrettävä yleisösi. Tämä kurssi yhdistää kirjallisuuden ja kielten koulun tutkimuksen ja opetuksen vahvuudet Sur ... [+]

Miksi valita kurssi?

Jotta voisit olla kansainvälinen markkinoija, sinun on ymmärrettävä yleisösi. Tämä kurssi yhdistää kirjallisuuden ja kielten koulun tutkimuksen ja opetuksen vahvuudet Surrey Business Schoolin asiantuntemukseen tarjoamalla jännittävän yhdistelmän taitoja ja kokemuksia, jotka voivat nopeuttaa uraasi.

Surrey oli yksi ensimmäisistä yliopistoista Isossa-Britanniassa, joka tarjosi viestintäkursseja - olemme sittemmin kouluttaneet menestyksekkäästi yli 300 tutkinnon suorittanutta, jotka ovat jatkaneet hedelmällistä uraa monissa kansainvälisissä organisaatioissa, erityisesti mainonnassa, kansainvälisessä johtamisessa, tiedotusvälineissä ja yleisössä. suhteet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Guildford
Lokakuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi