Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Romania Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki FM-tutkinnot Journalismi ja joukkoviestintässa Romaniassa 2019/2020

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Alalla journalismin vaatii ammattilaisia ​​valmis etsimään tietoa ja lähettää sen edelleen yleisölle sanomalehtiartikkeleissa tai radio- ja tv-lähetykset. Journalismi on kenttä, joka vaatii yksilöiden järjestää, ahkera, ja yksityiskohtaisesti suuntautuneita.

Romania on maa, joka sijaitsee risteyksessä Keski-ja Kaakkois-Euroopassa, raja Mustanmeren. Getting Romaniaan on helppoa lähes kaikissa osissa maailmaa, koska sen sijainti, sekä se, että se palvelee erilaisia ​​liikenteen tyyppejä ja yrityksille. Romanian yliopistot tarjoavat loistava valikoima perus-ja jatko-ohjelmia Romania, Englanti, ranska ja saksa.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Romaniassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Journalismi ja joukkoviestintä, Romania

University of Bucharest

Tämä on Filosofian tiedekunnan tarjoama tieteidenvälinen ohjelma UNESCOn puheenjohtajan kautta kulttuurienvälisen ja uskonnollisen vaihdon välityksellä. ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä on Filosofian tiedekunnan tarjoama tieteidenvälinen ohjelma UNESCOn puheenjohtajan kautta kulttuurienvälisen ja uskonnollisen vaihdon välityksellä. Se on suunniteltu vastaamaan yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin rekrytoimalla tutkinnon suorittaneita, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään viestintäalalla aikakaudella, jossa kulttuurien välinen vuoropuhelu on yhä tärkeämpää.

Opetussuunnitelma on joustava, ja siinä käsitellään opiskelijoita, joilla on kiinnostusta humanistisiin ja yhteiskuntatieteisiin, mutta erilaisilla taustoilla. Se tarjoaa erinomaiset puitteet kulttuurikasvatuksille. Ohjelmassa luennoivat tutkijat edustavat monipuolisia kulttuuri- ja ammattilaisympäristöjä, jotka auttavat oppilaita lisäämään tietoisuuttaan viestinnän kulttuurienvälisestä luonteesta. Kurssia täydennetään käytännöllisesti tapaustutkimuksilla, sillä ohjelmalla on vahva suuntautuminen sekä akateemisesti tiukalle ja käytännössä merkitykselliselle oppimiskokemukselle opiskelijoille. Ohjelman tärkeimmät oppimistulokset ovat hienostuneet viestintätaidot, tulkitsevat ja diplomaattiset taidot, joita sovelletaan erilaisissa kulttuurienvälisissä yhteyksissä ja työympäristöissä.... [-]

Romania Bukarest
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi