$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Käyttötaidessa

MA, tai Master of Arts, on jatkotutkinto, että opiskelijat voivat ottaa suoritettuaan college. Tämä polku tutkimuksen avulla tutkinnon erikoistua tietyllä alalla, readying niitä useita uraa. Yksi maisteriksi, että opiskelijat voivat halutessaan jatkaa on MA Decorative Arts. Mikä on MA Decorative Arts? Tämä tutkinto on suunniteltu tuleville opiskelijoille suurta kiinnostusta ja kokemusta… Lue lisää

MA, tai Master of Arts, on jatkotutkinto, että opiskelijat voivat ottaa suoritettuaan college. Tämä polku tutkimuksen avulla tutkinnon erikoistua tietyllä alalla, readying niitä useita uraa.

Yksi maisteriksi, että opiskelijat voivat halutessaan jatkaa on MA Decorative Arts. Mikä on MA Decorative Arts? Tämä tutkinto on suunniteltu tuleville opiskelijoille suurta kiinnostusta ja kokemusta taiteellinen tekniikka. Kursseista on tarkoitettu hioa näitä nykyisiä taitoja ja edistää parempaa ymmärrystä taiteen yleisesti. Kun kyseessä on useimpien ohjelmien, opiskelijoille annetaan mahdollisuus erikoistua keskipitkän heidän valintansa, kuten hiili, savi tai maali. On usein edellytys kursseja, jotka opiskelijan on suoritettava ennen ilmoittautumalla näihin ohjelmiin, mukaan lukien perustiedot taiteen kursseja ja joskus taidehistorian kursseja. Muista tutkia edellytyksiä ohjelmien pidätte.

Tärkein hyöty ottaen MA Decorative Arts on se, että se avaa oven monenlaisia ​​persoonallisen. Opiskelijat saavat mahdollisuuden löytää ja tutkia niiden ainutlaatuinen taiteellinen maku ja tyyli, pohjan luominen eliniän palkitsevaa taiteellista luovuutta.

Jokainen MA-ohjelma osallistuu erilaisia ​​kuluja, kuten ilmoittautumismaksut, rekisteröintikustannukset ja opetusta. Paras tapa selvittää kokonaiskustannukset tietyn ohjelman on ottaa yhteyttä kouluun suoraan hakutoimistopalvelut.

Valtaosa opiskelijoista, jotka ilmoittautua MA Decorative Arts ohjelman mennä uraa sisällä kuvataiteen. On päässyt MA keramiikkaa, esimerkiksi jatko voi opettaa keramiikka luokkia, avaa studiossa tai toimia puheenjohtajana kuvataiteen yhteiskuntaa. Opiskelijoilla on monia työkaluja tarvitaan menestyvät taidekriitikkoja, samoin.Useimmat valmistuneet, riippumatta heidän ammatillisia tavoitteita, jatkaa harjoitellaan niiden taiteellista osaamista tulevina vuosina.

Jos uran tällä alalla kuulostaa oikein sinulle, ei ole mitään syytä viivyttää tavoitteesi. Voit aloittaa hakuprosessi täällä meidän hakutietokanta MA ohjelmia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
UCA University for the Creative Arts
Canterbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Haluatko viedä sisustussuunnittelutietosi uudelle tasolle? Ryhtyä asiantuntijaksi monimutkaisten suunnitteluhaasteiden lähestymiseen ja ratkaisemiseen? Sitten UCA Canterburyn ... +

Haluatko viedä sisustussuunnittelutietosi uudelle tasolle? Ryhtyä asiantuntijaksi monimutkaisten suunnitteluhaasteiden lähestymiseen ja ratkaisemiseen? Sitten UCA Canterburyn MA-sisustussuunnittelukurssimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tällä kurssilla sen stimuloivassa, luovassa ja tukevassa ympäristössä muotoilet yksilöllisen lähestymistavan tilasuunnitteluun. Tutkimusvetoisen käytännön ja kokeellisen suunnittelun avulla pystyt osoittamaan asiantuntemuksesi valitsemallasi kiinnostavalla alalla, esittelemään suunnittelemasi tulokset ja suunnittelutyötä, joka on ainutlaatuinen ilmaus itsestäsi. Tämä tutkinto voi olla lähtökohta mahdollisille korkeamman tason sisustussuunnittelijan uralle. Erikoisalueita, joihin voit keskittyä projekteissasi, ovat vuorovaikutussuunnittelu, VR, mukaansatempaavat tapahtumat, vähittäiskauppa tai asiantuntijavalmistus. Voit työskennellä mielenkiintoisten kulttuuriperinnön ja kestävän kehityksen kysymysten parissa sekä nykyteknologian että perinteisen käsityön, digitaalisen ja "todellisen" tilan parissa. Sinua opetetaan henkilökohtaisen opetuksen, seminaarien ja itseohjautuvan opiskelun kautta nimetyssä studiotilassa, jossa työskentelet tutkijoiden kanssa, jotka tarjoavat asiantuntijatutkimusta. Kurssi sisältää säännöllisiä arvioita vierailevien kriitikkojen kanssa eri teollisuudenaloilla ja kansainvälisiä opintovierailuja. Tällä haastavalla matkalla kehität tutkimus-, käsitteellisiä, itsejohtamistaitojasi, teknisiä ja kommunikaatiotaitojasi ja valmistut valmiiksi päästäksesi globaaleille markkinoille. Alan linkit Meillä on laajat kontaktit erilaisilta sisustussuunnittelun aloilta. Liveprojektit, tutkimusanalyysit ja toteutettavuustutkimukset hyödyntävät laajaa kontakti- ja yhdistyksemme kirjoa. Yhteyksiin kuuluu audiovisuaalisen teknologian, valaistussuunnittelun ja interaktiivisen suunnittelun vastaavien alojen asiantuntijoita. Viimeaikaisia vierailevia luennoitsijoita ovat olleet mm. David Callcott, CADA-suunnittelu-, vähittäiskaupan ja vapaa-ajan suunnittelukonsultit (Lontoo ja Hyderabad, Intia) Emma Vane, Atonementin, Harry Potter -sarjan, Tinker Tailor Soldier Spyn ja Captain America: The First Avengerin tuotantosuunnittelija Finlay White, ModCell, kestävä rakentaminen Mick Pearce, palkittu kansainvälinen arkkitehti (Nimi: Bio-mimicry and the 3rd Industrial vallankumous) Phil Hughes, Ralph Appelbaum Associates, museo- ja näyttelysuunnittelijat (Lontoo, New York, Peking) Uwe R. Brückner, Atelier Brückner, näyttelysuunnittelu (Stuttgart, Saksa). -
MA
Täyspäiväinen
Englanti
Syys 2022
Kampus
 
Royal College of Art

Ymmärrä painatuskenttä tekemällä, näyttelemällä, julkaisemalla, keskustelemalla ja kirjoittamalla.

Ymmärrä painatuskenttä tekemällä, näyttelemällä, julkaisemalla, keskustelemalla ja kirjoittamalla. -
MA
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus