Filosofian maisteriohjelma Windsor Kanadassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Windsor Kanadassa 2018

Maisteri

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Kanadalaiset erittäin tärkeänä oppimista, ja ovat kehittäneet ensiluokkainen koulutusjärjestelmä korkeat standardit. Ei ainoastaan ​​Kanada tarjota turvallinen, puhdas ympäristö, mutta se on jatkuvasti rankattu yhdeksi maailman parhaista paikoista elää kannalta elämänlaadun YK.

Windsor on yksi kaikkein kunnianhimoisin kaupunkien Kanadan korkea-asteen koulutuksen. Kaupungissa on laaja ja tutkimukseen suuntautunutta koulutusta toimielimiä, joissa opiskelijat voivat saavuttaa uransa tavoitteita. Kaupunki on paljon kutsuva, siis myös kansainvälisten opiskelijoiden parven täällä opintojaan.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Windsor Kanadassa 2018

Näytä lisää

Master Of Arts In Economics

University of Windsor, Graduate
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta September 2018 Kanada Windsor

University of Windsor tarjoaa yhden vuoden MA ohjelma Economics, joka on tarkoitettu opiskelijoille oppiarvo Economics, ja kahden vuoden MA ohjelma Economics opiskelijoille yleinen tutkinto Economics tai opiskelijoiden tutkinto toisessa kurinalaisuutta ja jotkin määrälliset koulutusta. [+]

FM:t 2018 Windsor Kanadassa. University of Windsor tarjoaa yhden vuoden MA ohjelma Economics, joka on tarkoitettu opiskelijoille oppiarvo Economics, ja kahden vuoden MA ohjelma Economics opiskelijoille yleinen tutkinto Economics tai opiskelijoiden tutkinto toisessa kurinalaisuutta ja jotkin määrälliset koulutusta. MA-ohjelma Economics tarjoaa tiukan koulutuksen, joka valmistaa opiskelijoita Ph.D. ohjelmia ja työskennellä ei-akateemisen sektorin. Pienet luokkakoot antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä tiiviisti, ja ulos luokkahuoneessa, tiedekunnan jäseniä. Löydät valmistuneet meidän MA-ohjelma Ph.D. ohjelmat Rice University, University of Texas, Louisiana State University, University of Alberta, University of Western Ontario, Carleton University, University of Ottawa, Guelph University, McMaster University ja University of Manitoba, muiden muassa. Voit myös löytää valmistuneista ei-akateemisen työpaikkoja julkisen ja yksityisen sektorin, esimerkiksi JP Morgan, Ernst & Young, Jin Mao Group, Industry Canada ja Ontario terveysministeriön. Ohjelman kuvaus Yleensä opiskelijat sekä M2 ja M1 ohjelma kestää 4 kurssia syyslukukauden aikana (syys-joulukuu) ja 4 kurssia aikana talvilukukausi (tammikuusta huhtikuuhun). Ei ole M1 kursseja kesällä lukukausi (toukokuu-elokuu). On yleensä ole M2 kurssia kesällä lukukauden mutta M2 opiskelijat voivat halutessaan kirjoittaa Major Paper kesällä lukukauden päätyttyä M2 syksyn ja talven kurssit. Ohjelma M2 Masters Candidate Opiskelija läpäisee 8 kursseille jatko: Economics 501 - Mikro- I (vaaditaan) Economics 502 - Makrotalousteoria I (vaaditaan) Economics 541 - Econometric Theory I (vaaditaan) Plus Vaihtoehto Kurssit - 5 Economics Graduate kurssia. Yksi 5 vaihtoehtoa kurssia voi olla merkittävä paperin. Heidän optiosarjaan, suosittelemme, että opiskelijat, jotka aikovat tulla Ph.D. Ohjelma ottaa: Economics 503 - Mikrotaloudellisia Theory II Economics 504 - Makrotalousteoria II Economics 542 - Econometric Theory II Economics 581... [-]