Filter
Filosofian maisterit
Kiina

Näytä kaikki FM-tutkinnot Kasvatustiedessa Kiinassa 2019

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Hyvin laajasti ajateltuna koulutuksella voidaan viitata mihin tahansa merkittävään kokemukseen, joka tavalla tai toisella määrittelee yksilöä. Tämä puolestaan voi vaikuttaa tapaan, jolla yksilö, tässä tapauksessa opiskelija, ajattelee, tuntee tai toimii. Pedagogiikka on tärkeä koulutustermi, jolla viitataan erilaisiin opetusmenetelmiin.

Kiina pyrkii edistämään kehitystä ensimmäisen luokan yliopistoja. Kiinan 's talous on jo nyt maailman ' s toiseksi suurin ja kasvaa edelleen. Kokeminen sen kulttuuria ja ymmärtämään sen markkinoiden kasvu lisäävät urasi.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Kasvatustiedessa Kiinassa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

2 Results in Kasvatustiede, Kiina

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Maailmanlaajuisen koulutuksen mestarit tarjoavat ainutlaatuisen tietämyksen, taidot ja ymmärrykset sekä käytännön että teoriapohjaisten moduulien avulla, mikä mahdollista ... [+]

Yleiskatsaus

Maailmalla on yhä muuttuvampi ja globaalisti sidoksissa oleva väestö, joka muuttuu nopeasti ja on edessään monia haasteita. Koulutus on yhä rajattomampaa, ja tästä tulee haasteita laadun varmistamiseksi. Asianmukaisesti koulutettujen ammattilaisten kysyntä kasvaa, sillä he ymmärtävät koulutuksen ja globalisaation kohtaamat haasteet, kun he ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Maailmanlaajuisen koulutuksen mestarit tarjoavat ainutlaatuisen tietämyksen, taidot ja ymmärrykset sekä käytännön että teoriapohjaisten moduulien avulla, mikä mahdollistaa sen, että sen valmistuneet voivat antaa tulevaisuuden panoksen tulevaisuuden globaalien koulutustarpeiden muotoiluun.... [-]

Kiina Suzhou
September 2019
Full-time
Part-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Tämä Master of English Education-ohjelma on suunniteltu luomaan mahdollisuuksia parantaa opiskelijoiden akateemista ja käytännön ymmärrystä ja ymmärrystä Master of Englis ... [+]

Master of English Educationyleiskatsaus

Tämä Master of English Education-ohjelma on suunniteltu luomaan mahdollisuuksia parantaa opiskelijoiden akateemista ja käytännön ymmärrystä ja ymmärrystä Master of English Education (TESOL). Ohjelma on tarkoitettu kieltenopettajille, opettajankouluttajille, oppimateriaalin kirjoittajille ja kielitaidon suunnittelijoille, joiden odotetaan jatkavan englannin kielen osaamisen ja taitojen parantamista.

Opiskelijat, jotka ovat valmistuneet tästä pääaineesta, saavat Master-tutkinnon Ison-Britannian yliopistosta, Iso-Britanniasta, jonka on hyväksynyt Kiinan opetusministeriö.

Tiedot ja taidot

Tämä maisteriohjelma laajentaa opiskelijoiden tietoja ja taitoja seuraavilla aloilla:... [-]

Kiina Suzhou
September 2019
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi