Filosofian maisteri (FM) Kieletssa kentuckyssa Yhdysvalloissa

Etsi FM-ohjelmat Kieletssa 2018 kentuckyssa Yhdysvalloissa

Kielet

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yliopistoissa Yhdysvalloissa hallitsevat maailman rankingissa ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä tutkimuksen paikoissa. State University järjestelmät ovat osittain rahoittavat valtion hallitukset, ja voi olla monia kampuksilla levinnyt ympäri valtio, satoja tuhansia opiskelijoita.

Kentucky on saanut lempinimen "Bluegrass valtio" johdetut Ruohotyypistä yleinen täällä. Valtio on tunnettu ottaa useita peuroja ja kalkkunoita kanssa hevosurheilu osoittautumassa kannattava toimintaa samoin. Tunnetaan olevan sivuston koulutuksen uudistuksia viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana valtio on koti 8 suuria yliopistoja, 16 julkiset korkeakoulut ja lisäksi 30 yksityisiä.

Pyydä lisätietoa Filosofian maisterin tutkinnot Kieletssa kentuckyssa Yhdysvalloissa 2018

Näytä lisää

Master Of Arts: Englanti

Eastern Kentucky University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Yhdysvallat Richmond

Kuka olisi kiinnostunut tätä ohjelmaa? Jokainen etsii tukeva ympäristö, joka kannustaa lukeminen, kirjoittaminen, ja ajattelu korkeammalla tasolla; Nykyinen tai tuleva Englanti opettajia, jotka haluavat laajentaa tietämystä niiden sisällön alalla; Opiskelijat jatkaa uraa, jotka vaativat kriittistä ajattelua, tutkimus, ja kirjoitustaito [+]

FM:t Kieletssa kentuckyssa Yhdysvalloissa. Tutkinto Vaihtoehdot: Tutkielma Non-Thesis Kuka olisi kiinnostunut tätä ohjelmaa? Jokainen etsii tukeva ympäristö, joka kannustaa lukeminen, kirjoittaminen, ja ajattelu korkeammalla tasolla Nykyinen tai tuleva Englanti opettajia, jotka haluavat laajentaa tietämystä niiden sisällön alueen Opiskelijat jatkaa uraa, jotka vaativat kriittistä ajattelua, tutkimus, ja kirjoitustaito Mitä vaatimuksia voidaan Ohjelmaan valitut? Hakijoiden tulee olla: vähintään 2,5 yleinen GPA kanssa 3,0 GPA Ylä-divisioonan (perus) Englanti työselostus perustutkintoa suuria tai pieniä (tai vastaava) Englanti GRE tulokset 150 verbaalinen ja 4,0 analyyttinen kirjallisesti (GRE luopua hakijoille 3.0 GPA tai uudempi) Ohjelman vaatimukset ovat: Erikoistuminen yksi kolmesta pitoisuudet: retoriikka / koostumus; kirjallisuus; tai yleis 9 tuntia kursseista keskeisillä Englanti tutkimuksissa kursseja 15 tuntia kurssitöitä valittu pitoisuus 6 tuntia valittavia kurssitöitä Englanti Loppuun opinnäytetyön ja leveys-of-teoriakoe tai täydennetä kaksiosaisen breadth- ja syvyys-of-teoriakoe Missä ovat vastavalmistuneet palveluksessa? Opettajina keskiasteen kouluissa Ammattikorkeakoulut ja yliopistot Opettajina Englanti puhujia muita kieliä, niin Yhdysvalloissa ja ulkomailla Kirjailijoita ja ammatillinen kirjoittajien ja toimittajien Ohjelmamme Etsitkö paikka lukea, kirjoittaa, ja ajatella korkeammalla tasolla? Master of Arts in Englanti ohjelmassa Eastern Kentucky Yliopisto tarjoaa laajan, haastava opetussuunnitelma on suunniteltu sinua valmistautumaan ammatillista uraa ja koulutuksen ympäristöissä, jotka vaativat kriittistä kirjallisesti ja ajattelua. Kannustamme oppilaita tutkimaan ja laajentaa tietämystään monenlaisia ​​aiheita ja osallistumaan aktiivisesti ammatillisen kasvun ja kehityksen mahdollisuuksia. Klo Eiku, sinulle hyötyä kannustava tiedekunta pieniä seminaareja ajoitettu kätevä kertaa yksi-yhteen ohjausta ja neuvontaa Pääsyvaatimukset Täyttymisen lisäksi pääsyvaatimukset tutkijakoulun, sinun täytyy täyttää seuraavat kriteerit ottamista ohjelmamme: Perustutkintoa suuria tai pieniä Englanti, vähintään GPA 3.0 Ylä-divisioonan Englanti kursseja. GRE General Test tulokset 150 tai... [-]