Jatko-opinnot Kosmetologiassa

Täältä löydät FM-ohjelmaa Kosmetologiassa

Kosmetologia

Usein ne, jotka valmistuvat kandidaatin tutkinto-ohjelmia haluavat laajentaa uramahdollisuuksia ja palkka potentiaalia, ja he tekevät niin pyrkimällä maisteri, tai MA. Useimmat MA ohjelmia voi olla valmis kahden tai kolmen vuoden aikana.

Juuri mitä on MA kosmetiikka? Tämä ohjelmat pyritään valmistelemaan osallistujille menestyksekkään uran auttaa ihmisiä parantamaan esiintymisiä. Useimmat ohjelmat korostavat hiustenhoitotuotteita, kynsien hoito, henkilökohtainen estetiikka ja kosmetiikan sovellus, ja jotkut myös korostavat erityisesti osa kosmetiikka teollisuus, kuten elektrolyysi, vahaus, hiusten värjäys tai meikin televisiota tai elokuvia. Jotkin ohjelmat korostavat myös ihmisen anatomia, kemia ja fysiologia, kun taas toiset keskittyvät enemmän yksinomaan hiukset, meikki ja kynsien taiteellisuus. Katsaus suosittu kauneus työkaluja ja terveydenhuollon tuotteiden on myös yleistä näissä ohjelmissa.

Monet kosmetologit ovat läpäistävä täydennyskoulutusta koulutuksen säilyttämiseksi licensure kentässä kosmetiikka. Lisäksi yksi palkka on taipumus kasvaa rinnakkain koulutustaso, riippumatta teollisuuden.

Ei ole asetettu liittyvät kustannukset ansaita MA kosmetiikka. Tarkista hakutoimistoon jokaisessa koulussa kohteisiin ajoissa ja tarkkaa ilmoittautuminen tiedot.

Ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita eri uraa kosmetiikka kenttään. Monet valmistuneet mennä töihin kuin kampaajien, Kynnet tai meikki taiteilijoita. Jotkut ottaa yrittäjyyteen lähestymistapa ja valitse avaamaan oman salon, kun taas toiset löytää työtä hotelleista, kylpylöissä tai turvautuu. Jotkut valmistuneet haluavat työskennellä yksityisellä sektorilla ja tarjoavat paikan päällä kynsien, meikki tai hiustenhoitotuotteita palveluja, kun taas toiset haluavat opettaa kosmetiikka saamisen jälkeen maisteriksi.

Meidän tietokanta on hyvä paikka aloittaa oppimaan lisää monet online kosmetiikka kursseja kouluissa eri puolilla maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä lisää

Mestari Wellness Palvelujen Suunnittelun Ja Hallinta

University of Tartu
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta August 2018 Viro Tartu

Ohjelma yhdistää hallinta ja suunnittelu kylpylän tuotteet, lääketieteen ja vapaa-hoitoja ja hyvinvointia. [+]

Wellness ja Spa palvelut suunnittelu ja hallinta on ainutlaatuinen 2-vuoden maisteriohjelman, jonka tavoitteena on antaa opiskelijalle tarvittavat teoreettiset tiedot, ammattitaitoa ja käytännön työkaluja tarvitaan työskentelevien hyvinvointi, kylpylä tai muiden järjestöjen johtotasolla. Ohjelma yhdistää hallinta ja suunnittelu kylpylän tuotteet, lääketieteen ja vapaa hoitoja, hyvinvointi, kunto, ja terveyteen liittyvät palvelut. Se on ainoa samanlainen maisteriohjelman koko Euroopassa.

Millaisia ​​taitoja ja osaamista tulee opiskelijalle? Vieraanvaraisuus ja laadunhallinta; Luova ja innovatiivinen yrittäjyys; Kestävä kehitys; Strategiset, taloudelliset ja toiminnalliset hallinta; Palvelujen suunnittelun ja kehittämisen; Hallinta ja markkinointi hyvinvointi ja kylpylät; Ymmärtäminen perusteet kylpylähoitoja; Wellness filosofia; Projektinhallinta ja tutkimus. ... [-]