$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Lääketieteen alan kuvitusssa

Maisteriohjelmat tarjotaan jatko. Ne yleensä keskittyvät perusteellinen tutkimus valitun kentän tai aihealueen, ja useimmat kestää kaksi vuotta. Mikä on MA Medical Kuvitus? Ohjelma lääketieteen kuvassa keskittyy opettaa oppilaita tarpeellisia taitoja työskennellä lääketieteen alalla kuvittajia. Ohjelmia yleensä yhdistää kursseja, jotka kattavat lääketieteellistä terminologiaa j… Lue lisää

Maisteriohjelmat tarjotaan jatko. Ne yleensä keskittyvät perusteellinen tutkimus valitun kentän tai aihealueen, ja useimmat kestää kaksi vuotta.

Mikä on MA Medical Kuvitus? Ohjelma lääketieteen kuvassa keskittyy opettaa oppilaita tarpeellisia taitoja työskennellä lääketieteen alalla kuvittajia. Ohjelmia yleensä yhdistää kursseja, jotka kattavat lääketieteellistä terminologiaa ja anatomia kursseja piirustus ja kuvitus taitoja. Tutkijat voivat kehittää tietojaan lääketieteellisiin toimenpiteisiin, ihmiskehon ja elinjärjestelmien. Ohjelmat voivat kattaa myös kuva tekniikoita yhteisiä lääketieteen kuvassa kenttään. Monet ohjelmat sisältävät Lääkintäkurssit ohessa opiskelijoita. Jotkut aiheita voi sisältää 3D digitaalinen graafinen, patofysiologia, animaatiota ja histologia.

Valmiiksi ohjelma voi yleensä mahdollistaa henkilön aloittaa uran lääketieteen kuva.Ohjelman osallistujat voivat kehittää piirustus taitoja, kun oppimisen lääketieteellisistä asioista tarvitaan työskennellä alalla.

Kustannuksia ohjelma voi vaihdella kouluittain vuoksi opetusta vaihtelut, ja ohjelma eroja. Opiskelijan kannattaa tarkistaa ottamista toimistojen koulujen, jotka kiinnostavat heitä eniten nykyarvoinformaation.

Suoritettuaan ohjelman, valmistuneet yleensä tullut lääketieteellisen kuvittajia. Kuitenkin työ löytyy eri aloilla. Tutkijat voisivat löytää työtä kuvaten oppikirjoja, digitaalisen median ja jopa televisiossa. Riippuen uran opiskelija voi työskennellä terveydenhuollon ammattilaisten, tutkijoiden ja muiden kuvittajia. Työ valmistuu jatko voidaan käyttää mainoksia, potilaiden koulutusohjelmia, college oppikirjoja tai tutkimusta. Jotkut saattavat haluta syventää koulutuksen Ph.D. ohjelman tai sivukonttori ulos viihdettä kenttiin.

Jos haluat aloittaa uran lääketieteellisenä kuvittaja, sitten MA Medical kuva voi olla erinomainen ohjelma valinta. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, Yhdysvallat

Yhteistyössä tutkijoiden ja lääkäreiden kanssa lääketieteelliset kuvittajat muuttavat monimutkaisia tietoja visuaalisiksi kuviksi, joita käytetään koulutuksessa, tutkimuksessa ... +

Yhteistyössä tutkijoiden ja lääkäreiden kanssa lääketieteelliset kuvittajat muuttavat monimutkaisia tietoja visuaalisiksi kuviksi, joita käytetään koulutuksessa, tutkimuksessa, potilaanhoidossa, suhdetoiminnassa, oikeustapauksissa ja markkinointitoimissa. -
MA
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Elo 2022
Kampus