Filosofian maisteriohjelma beirutissa Libanonissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat beirutissa Libanonissa 2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Libanon, virallisesti Libanonin tasavallan, on maa itäisen Välimeren. Se rajoittuu Syyria pohjoisessa ja idässä ja Israelin etelään.

Sisällytetty useita oppilaitosten kuvaa, että Beirut on keskellä koulutusta ja oppimista koko Libanonissa. Katsomisen arvoinen arkkitehtuurin sivustoja ja saatavuus eri oppilaitosten todistaa Beirut 's koulumenestystä Libanonissa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot beirutissa Libanonissa 2018

Näytä lisää

Master In Opetus Englanti Vieraana Kielenä

Lebanese International University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 - 2 vuotta October 2018 Libanon Beirut

Opetuksen menetelmiä on käännetty opetusstrategioita jotka ovat teoriassa äänen, mutta käytännöllinen ja käyttökelpoinen. [+]

FM:t 2018 beirutissa Libanonissa. Master in Opetus Englanti vieraana kielenä Ohjelma sisältää seuraavat kurssit: Kasvatussosiologia Tämä kurssi käsittelee yleisiä ongelmia ja kysymyksiä, joita koulutusjärjestelmissä ympäri työn tuloksena maailmanlaajuisen taloudellisen, sosiaalisen, poliittisen ja kulttuurisen voimia, sosiologisesta näkökulmasta. Liittyvistä kysymyksistä politiikan, hallinnon, rahoituksen, säännös, prosessien ja tulosten koulutusjärjestelmien poikkeavia sijaitsee sosiaalisten ryhmien, kuvataan ja analysoidaan kansainvälisten, alueellisten, kansallisten ja paikallisten yhteyksissä. Teknologian integrointi osaksi Koulutus Kurssi tutkii teknologian integroinnin strategioiden koulutuksessa, ja valmistelee tulevia opettajia käyttämään teknologiaa tehokas väline parantaa oppimista. Kurssi esittelee myös katsauksen joidenkin oppimisen teorioita ja niiden vaikutuksia oppimiseen, ja tutkii erilaisia ​​tekniikoita, joita voidaan käyttää koulutuksen alalla, myös visuaalinen media, audio media, tietotekniset välineet, internet resursseja, multimedian osalta sekä neuvonta ohjelmisto. Adv. Opetusmenetelmiin Kurssi yhdistää kaksi aluetta koulutuksessa Yksi on tutkimus siitä, miten opetus vaikuttaa oppimiseen, johon sisältyy laaja-alaista opetusta aiheista kuten opettajan ja oppilaan ajattelua, konstruktivistinen näkymät oppimisen, opetuksen ymmärrystä ja merkitys sosiaalisen vuorovaikutuksen oppimiseen . Opetuksen menetelmiä, toinen alue käsitellään tässä tietenkin on käännetty opetusstrategioita jotka ovat teoriassa äänen, mutta käytännöllinen ja käyttökelpoinen. [-]