FM-tutkinnot Liettuassa

Näytä kaikki 2 Suosituinta Filosofian maisteriohjelmaa Liettuassa 2018

Maisteri

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Liettua, virallisesti Liettuan tasavallan on Pohjois-Euroopan maassa, suurin kolmesta Baltian maissa. Se sijaitsee pitkin Kaakkois rannalla Itämeren itään Ruotsissa ja Tanskassa. Yli 90% liettualaisista puhuu ainakin yhtä vierasta kieltä ja puolet väestöstä puhuu kahta vierasta kieltä, lähinnä Venäjän ja Englanti.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Suosituimmat FM-tutkinnot Liettuassa 2018

Näytä lisää

Maisteriohjelmat Public Policy And Security

Kaunas University of Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2018 Liettua Kaunas

Julkisen politiikan ja turvallisuuden maisteriohjelman tarkoituksena on laajentaa näkökulmastasi ja terävöittää tiettyjä taitoja, jotta voit valmistautua julkisen sektorin ammattimaiseksi johtajaksi. [+]

Julkisen politiikan ja turvallisuuden maisteriohjelman tarkoituksena on laajentaa näkökulmastasi ja terävöittää tiettyjä taitoja, jotta voit valmistautua julkisen sektorin ammattimaiseksi johtajaksi. Ohjelma innostaa ja valmistaa sinut toimivaltaiseksi toimijaksi yleisen järjestyksen ja turvallisuuden prosesseissa ja tehdä näyttöön perustuvia päätöksiä. Tee vaikutus maailmaan, pyrkitse voimakkaisiin ideoihin ja edistä kykyäsi johtaa!

Opinto-ohjelman tavoitteena on valmistaa ammattitaitoisia ammattilaisia, joilla on perinpohjainen tietämys julkisesta hallintotavasta ja politiikan teorioista, jotka pystyvät analysoimaan ja arvioimaan turvallisuusprosesseja vertailevassa näkökulmassa, suunnittelemaan ja toteuttamaan asiaankuuluvia analyysejä soveltamalla pitkälle kehitettyjä metodologisia lähestymistapoja, jotka muodostavat ongelman taustaksi suositusten ratkaiseminen.... [-]


Master Arkkitehtuurin

Kaunas University of Technology
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 - 5 vuotta September 2018 Liettua Kaunas

Dynaaminen, innovatiivinen ja käytännöllinen ohjelma toteutetaan samanaikaisesti Studio-menetelmän avulla - opintojaksot on integroitu yhteen monitahoiseen tehtävään: opiskelijat oppivat arkkitehtuuriin liittyvät piirteet, kokoonpanot, fysiikka, materiaalin vahvuudet jne. ja soveltaa suoraan projektiin he työskentelevät. [+]

Dynaaminen, innovatiivinen ja käytännöllinen ohjelma toteutetaan samanaikaisesti Studio-menetelmän avulla - opintojaksot on integroitu yhteen monitahoiseen tehtävään: opiskelijat oppivat arkkitehtuuriin liittyvät piirteet, kokoonpanot, fysiikka, materiaalin vahvuudet jne. ja soveltaa suoraan projektiin he työskentelevät.

Toinen yksinoikeuden ohjelman vahvistetaan historiallisen, kulttuuri-, teoreettinen ja filosofinen kriittisen analyysin nykyisten typologioita, jotka liittyvät suunnittelun esteettisiä prototyyppien joka integroi rakennelmat, mekaaninen, ekologinen ja taloudellinen tutkimus.

Tämä laajennettu perustutkintoa ohjelma johtaa maisterin (5 vuotta ohjelma).... [-]