Filter
Filosofian maisterit
Liettua

Näytä kaikki Suosituinta Filosofian maisteriohjelmaa Liettuassa 2019

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Liettua, virallisesti Liettuan tasavallan on Pohjois-Euroopan maassa, suurin kolmesta Baltian maissa. Se sijaitsee pitkin Kaakkois rannalla Itämeren itään Ruotsissa ja Tanskassa. Yli 90% liettualaisista puhuu ainakin yhtä vierasta kieltä ja puolet väestöstä puhuu kahta vierasta kieltä, lähinnä Venäjän ja Englanti.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Suosituimmat FM-tutkinnot Liettuassa 2019

Read More Read Less

Results

Kaunas University of Technology

Dynaaminen, innovatiivinen ja käytännöllinen ohjelma toteutetaan samanaikaisesti Studio-menetelmän avulla - opintojaksot on integroitu yhdeksi monimutkaiseksi tehtäväksi: ... [+]

Dynaaminen, innovatiivinen ja käytännöllinen ohjelma toteutetaan samanaikaisesti Studio-menetelmän avulla - opintojaksot on integroitu yhdeksi monimutkaiseksi tehtäväksi: opiskelijat oppivat arkkitehtuuriin liittyviä piirteitä, kokoonpanoa, fysiikkaa, materiaalien vahvuuksia jne. Ja niitä sovelletaan suoraan hankkeessa, jonka he ovat työskennelleet.

Toinen ohjelmiston yksinoikeus on nykyisten typologioiden historiallisessa, kulttuurisessa, teoreettisessa ja filosofisessa kriittisessä analyysissa, joka liittyy esteettisen prototyyppien suunnitteluun, joka yhdistää rakenteet, mekaaniset, ekologiset ja taloudelliset tutkimukset.

Tämä laajennettu jatko-ohjelma johtaa maisterin tutkintoon (5 vuoden ohjelma).... [-]

Liettua Kaunas
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Liettua
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Kaunas
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella

Lue lisää suomeksi