$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Metallityötssa

Master of Arts tutkinto on opintojakso opiskelijoille, jotka haluavat intensiivisemmän koulutuksen tietyllä alalla. Nämä tutkinnot ovat edistyneempiä kuin kandidaatin tutkinto, mutta suurin osa kestää vain kaksi tai kolme vuotta. Mikä on metallialan MA? Metallintyöstö on ainutlaatuinen ja monimutkainen menetelmä metallien kanssa tekemään uusia rakenteita, kuten koruja, veistoksia ja… Lue lisää

Master of Arts tutkinto on opintojakso opiskelijoille, jotka haluavat intensiivisemmän koulutuksen tietyllä alalla. Nämä tutkinnot ovat edistyneempiä kuin kandidaatin tutkinto, mutta suurin osa kestää vain kaksi tai kolme vuotta.

Mikä on metallialan MA? Metallintyöstö on ainutlaatuinen ja monimutkainen menetelmä metallien kanssa tekemään uusia rakenteita, kuten koruja, veistoksia ja paljon muuta. Monissa tämän aiheen tutkinto-ohjelmissa on kattava taiteellinen tutkimus ammatillisen metallintyöstön teknisistä ja käsitteellisistä osista. Tämäntyyppisissä ohjelmissa on todennäköisesti taidehistoria, tekninen kehitys, taidetutkimus, materiaalitutkimus ja paljon muuta. Jotkin ohjelmat tarjoavat harjoittelupaikkoja tai vaativat opinnäytetyöprojektia.

Metallintyöstön alalla opiskelijoiden tulisi oppia olemaan luovia ja yksityiskohtaisempia. Valmistuneet metallintyöstöalan johtajat ovat usein hyvin motivoituneita itsensä alkupaloja ja monien eri alojen työnantajat etsivät näitä ominaisuuksia työntekijöille.

Maisterin tutkintojen ansaintakustannukset ovat tyypillisesti pienempiä kuin perusopinnot, mutta tämä voi vaihdella yliopiston ja ohjelman mukaan. Opiskelijoita kannustetaan voimakkaasti ottamaan yhteyttä potentiaalisten koulujen vastaanottotoimistoihin etsimään erityisiä opetus- ja maahanpääsyvaatimuksia.

Metallintyöstöön liittyvät ura-alueet ovat paljon laajempaa kuin mitä voidaan olettaa, erityisesti korkeakouluopiskelijoille. Vaikka monet opiskelijat harjoittavat itsenäistä taidetta uraa gallerian taiteilijoina tai freelancereina, muut opiskelijat saattavat löytää vastaavanlaista työtä monilla eri aloilla. Tutkijat voivat saada työpaikkoja gallerian kuraattoreilta, eri akateemisten tasojen opettajilta, suunnittelijoilta, hitsaajilta, työstökoneilta ja muilta.

Opiskelijat voivat valita eri ohjelmista yliopistoissa ympäri maata. Monet näistä ohjelmista tarjoavat myös verkossa tai osa-aikaisia ​​opiskelijavaihtoehtoja opiskelijoille, joilla on kiireisiä tai epämiellyttäviä aikatauluja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Royal College of Art

Jewellery & Metal (J&M) pyrkii ymmärtämään maailmaa materiaalien avulla.

Jewellery & Metal (J&M) pyrkii ymmärtämään maailmaa materiaalien avulla. -
MA
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus