Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Alankomaat

Näytä kaikki FM-tutkinnot Muotissa Alankomaissa 2019/2020

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Muotiopinnot sopivat hyvin niille, jotka haluavat oppia erilaisten pukineiden muotoilusta. Joissain ohjelmissa perehdytään myös historiaan. Muotia opiskelemalla pääsee myös tutustumaan muotiteollisuuden eri osa-alueisiin ja saa ehkä myös ovensa alan ovenrakoon.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Muotissa Alankomaissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Muoti, Alankomaat

Vrije Universiteit Amsterdam

Maisteriohjelman Taide ja kulttuuri erikoistuminen Design Cultures keskittyy muotoiluun suhteessa suoraan ympäristöömme, sisätiloihin ja rakennuksiin, graafiseen viestint ... [+]

Maisteriohjelman Taide ja kulttuuri erikoistuminen Design Cultures keskittyy muotoiluun suhteessa suoraan ympäristöömme, sisätiloihin ja rakennuksiin, graafiseen viestintään, pukeutumiseen ja muotiin sekä muihin esineisiin. Sekä materiaalinen että digitaalinen suunnittelu esiintyvät rinnakkain yhteiskunnassamme ja vaativat riittävää analyysiä. Design Cultures tarjoaa tämän analyysin ottamalla humanistisen näkökulman ja yhdistämällä nykypäivän materiaalikulttuurit historialliseen kontekstiinsa ja tiettyyn mediaan. Tällöin päällikkö tutkii suunnitteluhistoriaa ja teoriaa nykyaikaisten aiheiden kuten identiteetin, kestävyyden ja monikulttuurisuuden suhteen.

Master's Arts... [-]

Alankomaat Amsterdam
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi