$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Muotivalokuvausssa

Master of Arts (MA) myönnetään opiskelijoille, jotka ovat laajentaneet koulutusta peruskoulun tai yliopiston kokemuksen jälkeen. Tutkintojen hankkimiseksi on otettava monimutkaisempia kursseja saadakseen paremman käsityksen tutkintotavasta. Työnantajat arvostavat yleensä tätä korkeaa astetta ja tarjoavat suuremman palkan niille, jotka ovat ansainneet sen. Mikä on MA Fashion Photography… Lue lisää

Master of Arts (MA) myönnetään opiskelijoille, jotka ovat laajentaneet koulutusta peruskoulun tai yliopiston kokemuksen jälkeen. Tutkintojen hankkimiseksi on otettava monimutkaisempia kursseja saadakseen paremman käsityksen tutkintotavasta. Työnantajat arvostavat yleensä tätä korkeaa astetta ja tarjoavat suuremman palkan niille, jotka ovat ansainneet sen.

Mikä on MA Fashion Photography? Tämän tutkinnon saaneet voivat paremmin kehittää taitojaan sekä muotoilussa että valokuvauksessa. Kurssit käsittelevät aiheita, kuten muotin historia ja sosiologia, sekä teoriaopintoja ja kameratyöntekniikkaa. Opiskelijat voivat myös tutkia tyylin historiallisia ja nykyisiä suuntauksia ja kehittää niitä. He oppivat sekä studiossa että kentällä.

Kun ansaitset maisterin tutkintoa muodin valokuvissa, anna itsellesi etulyöntiaseman kilpailuun. Kurssit auttavat sinua kehittämään kokonaisuutena taiteilijaa ja suunnittelijaa, joten sinulla on enemmän tarjottava tulevia työnantajia. Lisäksi opitut tekniset kyvyt vievät sinut alan eturintamalle, mistä muotiliiketoiminta voi arvostaa.

Tutkintojen suorittaminen kestää tyypillisesti 1-2 vuotta, riippuen siitä, onko kursseja otettu kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti. Tarkista yliopiston kanssa, josta olet kiinnostunut osallistumaan lukukausimaksuja ja muita maksuja koskeviin yksityiskohtiin.

On olemassa useita aloja, joilla voit löytää töitä maisterin tutkinto. Muotikuvaaja on tärkeä vaatetusteollisuudelle. Voit myös työskennellä muilla aloilla, kuten ulkona valokuvauksessa, still-life-töissä tai jopa valokuva-journalismissa. Ammattilaiset työskentelevät studiossa tai erikoistilaisuuksissa. Pois päältä kamerasta, saatat olla mukana luomassa sivuja. Valokuvaajat voivat työskennellä itsenäisesti tai studiossa.

Aloita polkupyöräsi eteneminen kameran takana olevaan uraan joko työskentelemällä itsellesi tai muille ammattilaisille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
University of Europe for Applied Sciences
Berliini, Saksa

Teknologinen kehitys tarkoittaa sitä, että valokuvaajan rooli taiteessa ja luovassa teollisuudessa kasvaa jatkuvasti. Sitoumuksesi tutkia uusia ideoita ja löytää oma tyylisi o ... +

Teknologinen kehitys tarkoittaa sitä, että valokuvaajan rooli taiteessa ja luovassa teollisuudessa kasvaa jatkuvasti. Sitoumuksesi tutkia uusia ideoita ja löytää oma tyylisi on avaintekijä menestykseen valokuvaustutkinnoissasi. Opetussuunnitelmamme kannustaa sinua tutkimaan valokuvaväliaineen merkitystä kulttuurisessa, poliittisessa ja sosiaalisessa kontekstissa ja luomaan omia kuviasi vuorovaikutuksessa taiteen ja suunnittelun nykyisten suuntausten kanssa. -
MA
Täyspäiväinen
2 - 4 lukukaudet
Englanti
Elo 2022
Kampus
 
Photography Studies College
Etelä-Melbourne, Australia

Taiteiden maisteriohjelma on suunniteltu aloittamaan urasi kansallisella ja kansainvälisellä näyttämöllä.

Taiteiden maisteriohjelma on suunniteltu aloittamaan urasi kansallisella ja kansainvälisellä näyttämöllä. -
MA
Englanti
Kampus