Filter
Filosofian maisterit
Afrikka

Näytä kaikki FM-ohjelmat Muotoilun opinnotssa Afrikka 2019

MA soveltavan kielitieteen on yleisin määrä Masters, tai MA koska ne ovat yleisesti tunnettuja, mikä on korkeampi pitoisuus tieteen ja keskittyä vähemmän opetuskäytännöistä.

Yleistäen voi sanoa, että muotoilun tavoitteena on monia erilaisia taitoja hyväksi käyttäen tuottaa ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille. Muotoilun asiantuntijat käyttävät luovuutta, innovatiivista ajattelua, analyyttistä lahjakkuutta ja ongelmanratkaisua ja niiden avulla suunnittelevat ja tuottavat moniin erilaisiin tilanteisiin tarkoitettuja esineitä, konsepteja tai prosesseja.  

Afrikkalainen opettavaisen seikkailun voi olla jännittävää, koska maanosan 's rikas perinteitä on niin tärkeää kulttuuria. Afrikkalaiset legendaarinen vieraanvaraisuus toivottaa vieraita ja sen monikulttuuriset kaupungit niin jännittävää sen Afrikkalainen musiikki, tanssi ja taide, sekä perinteisiä että moderneja, muodostavat kokonaisuutena muissa maailmoissa hakemuksen ja iloksi, ja siellä on pari esteettisiä kokemuksia mukaasi vertailla ja Toisin väri, pyörre, haju, ja äänet Afrikkalainen markkinoilla.

Täältä löydät Jatko-opinnot Muotoilun opinnotssa Afrikka 2019

Read More Read Less

1 Results in Muotoilun opinnot, Afrikka

University of Johannesburg

Tarkoituksena ohjelma on kouluttaa ja kouluttaa tutkijoita, jotka voivat edistää tiedon edistyneellä tasolla. Maisterin tutkinto on ansainnut täyttämällä yksi edistyksell ... [+]

Tarkoituksena ohjelma on kouluttaa ja kouluttaa tutkijoita, jotka voivat edistää tiedon edistyneellä tasolla. Maisterin tutkinto on ansainnut täyttämällä yksi edistyksellinen tutkimushanke, joka huipentui tuotannossa ja hyväksymistä väitöskirja.

Pääsyvaatimukset

Asiaa kandidaatin Saavutukset tutkinto. "Ammattimaisen" kandidaatin tutkinto tai jatkotutkinto, jolla on riittävä valmistelu tutkimusvalmiutta suositeltu vähintään 60% kaikkien viimeisen vuoden moduuleja.

Valintaperusteet

Lisäksi vähimmäisvaatimukset pääsyvaatimukset edellä kuvattuja, tuleville opiskelijoille voidaan vaatia esittämään salkun työnsä haastatteluun paneeli. Portfolio pyydettäisiin jos lisänäyttöä tarvitaan jonkin opiskelijoiden valmiutta suorittaa sanojen tai johtuva artefakti tutkimusta. Mikäli tekstimuodossa tutkimus salkun sisältäisi esimerkkejä kirjallisen tutkimuksen, ja jos kyseessä johtuva artefakti tutkimus salkun suunnittelu olisi tarpeen.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
February 2019
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi