FM-ohjelma Muotoilun opinnotssa Sveitsissä

Näytä kaikki FM-tutkinnot Muotoilun opinnotssa Sveitsissä 2018

Muotoilun opinnot

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Muotoilu on erikoistunut ala, jota voidaan soveltaa lähestulkoon loputtomasti. Asiakkaan tarpeisiin vastataan tuottamalla halutun kaltainen esine tai prosessi. Kun ainutlaatuinen ajattelutapa, taustatutkimus, analysointi ja ongelmanratkaisu kohtaavat, pystytään luomaan tuotteita sekä yrityksille, koulutustarkoituksiin, valtioille ja kansalaisjärjestöille.  

Sveitsi, virallisesti Sveitsin valaliitto, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta, joka koostuu 26 kantonien kanssa Bern kun istuin liittovaltion viranomaisille. Sveitsi 's riippumattomuus ja puolueettomuus on pitkään kunnia Euroopan suurvallat. Sveitsi on rauhallinen, vauras ja vakaa moderni markkinatalous alhainen työttömyys.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Muotoilun opinnotssa Sveitsissä 2018

Näytä lisää

Master Of Arts Visual Communication Ja Ikonimainen Research

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Sveitsi Basel

Yhdistelmä ikonin Käytännössä ikoninen teoria, ja ikoninen tutkimus muodostaa profiilia MA Visual Communication ja Iconic tutkimus. [+]

Visual Communication Institute HGK FHNW, Basel tarjoaa kansainvälisesti akkreditoitu opetussuunnitelmat Kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla heijastaa rikas Baselin School of Design erityisesti ja Sveitsin Graafinen suunnittelu yleensä.

City of Basel, joka sijaitsee trinational Rein-joen laaksossa, on ainutlaatuinen kulttuuriympäristö helpon Ranska ja Saksa.

Vaikka meidän Bachelor kurssi keskittyy opiskelijoiden kykyä toteuttaa luova prosessi, meidän Master-ohjelmat pyrkivät laajentamaan opiskelijoiden yksilöllinen design sanastoa ja saavuttaa korkeampi harkintaan opiskelijoiden kykyä sisällyttää tietoa ja menetelmiä tieteenalojen osaksi luova prosessi. Tarjoamme Master of Arts Visual Communication ja Ikonimainen Research ja International Master of Design, Jossa me yhdessä University of Illinois at Chicago. ... [-]


Master of Arts in Design major in Space and Communication

HEAD - Geneva
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2018 Sveitsi Geneve

[+]

Maisteriohjelman sisältö on suunniteltu antamaan opiskelijoille kaikki, mitä he tarvitsevat kehittäen henkilökohtaisia ​​teemoja ja luoden vahvan yksilöllisen suunnittelukäytännön. MA: n opiskelijana vietät kaksi vuotta monitieteellisissä työpajoissa työskentelemällä kokeellisen median ja materiaalien kanssa oppimalla laajaa valikoimaa erikoistuneita työkaluja ja tekniikoita luomaan ainutlaatuisia innovatiivisia kokemuksellisia ympäristöjä, tilanteita ja interventioita.

Millä tavalla

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia kokemuksia erilaisista oppimismoduuleista, jotka vaihtelevat työpajoista ja yhteistyöstä ulkoisten kumppaneiden kanssa, kollektiivisiin ja yksittäisiin hankkeisiin, näyttelyihin sekä toimituksellisiin alustoihin, keskusteluihin ja julkaisuihin.... [-]