close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät FM-ohjelmaa Neurotieteetssa

Opinnäytetyön suorittamisen jälkeen opiskelija voi opiskella jatko-opinnoissa ja harjoittaa maisterin tutkintoa (MA). Tämä tutkinto keskittyy luennointiin ja tutkimukseen perustuvaan oppimiseen, jotta oppi tuntuu syvemmältä. MA: n ansaitseminen kestää noin kaksi vuotta ja antaa opiskelijoille asianmukaiset taidot ja asiantuntemuksen menestyksekkään edistymisen omalla alallaan. Mikä o… Lue lisää

Opinnäytetyön suorittamisen jälkeen opiskelija voi opiskella jatko-opinnoissa ja harjoittaa maisterin tutkintoa (MA). Tämä tutkinto keskittyy luennointiin ja tutkimukseen perustuvaan oppimiseen, jotta oppi tuntuu syvemmältä. MA: n ansaitseminen kestää noin kaksi vuotta ja antaa opiskelijoille asianmukaiset taidot ja asiantuntemuksen menestyksekkään edistymisen omalla alallaan.

Mikä on neurotieteen maisteri? Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille syvällisempi käsitys hermoston rakenteesta ja toiminnasta sekä sen kehityksestä. Heistä tulee asiantuntijoita aivojen ja selkäydinten täydellisestä solu- ja molekyylianatomista. Opiskelijat saavat myös asianmukaisen laboratoriotutkimuskokemuksen ja -taitoja muodostaakseen vankan käsityksen neurotieteen näkökulmista ja prosesseista. Laitoksesta riippuen tieteellisen menetelmän perinpohjainen ymmärtäminen tapahtuu hypoteesin muodostumisen, kokeellisuuden ja tutkimustietojen analysoinnin ja tulkinnan avulla. Tähän aiheeseen kuuluvat aiheet voivat olla neurofarmakologia, kognitiivinen neurotieteet, neurobiologia ja neuroplastisuus.

Neurotieteen maisterin tutkinnon suorittaneiden tutkinnon suorittaneet ovat saavuttaneet tarvittavat taidot ja tietämyksensä, jotta ne voisivat ylpeillä kentällä. Heillä on myös mahdollisuus jatkaa uransa tai hakea tohtoriohjelmaan.

Tämän asteen kustannukset vaihtelevat sen mukaan, mistä erityisestä laitoksesta haluat osallistua. Yhteyden ottaminen halutun koulun vastaanottamistoimistoon auttaa ymmärtämään kustannuksia ja varmistamaan, että ne tarjoavat sinulle sopivan.

Neurotieteen maisterin tutkinnon suorittaneet voivat odottaa täyttävän lääketieteellisen, yliopistotutkimuksen, koulutuksen tai hallituksen tehtävät. Opiskelijat voivat siirtyä sairaanhoitajiksi, neuroimaging-teknikoiksi, geneettisiksi ohjaajiksi tai jopa neuro-insinööreiksi. Toiset voivat haluta tulla opettajiksi tai työterapeuteiksi. Toiset taas haluavat työskennellä kansanterveystyössä tai työskennellä epidemiologian alalla.

Opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella MA verkossa. Näin heillä on tarvittava joustavuus ja kyky työskennellä omaan tahtiinsa. Tämä on erinomainen tapa opiskelijoille ansaita tutkinto halutusta koulusta riippumatta siitä, missä koulussa maailma sijaitsee. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun hyväksyntätyöhön täyttämällä pääsivun.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Vrije Universiteit Amsterdam
Amsterdam, Alankomaat

Neurotieteen kehitys ei ainoastaan avaa ovia ennennäkemättömälle kyvylle selittää, ennustaa ja hallita ihmisen käyttäytymistä, vaan herättää myös filosofisia ja eettisiä kysym ... +

Neurotieteen kehitys ei ainoastaan avaa ovia ennennäkemättömälle kyvylle selittää, ennustaa ja hallita ihmisen käyttäytymistä, vaan herättää myös filosofisia ja eettisiä kysymyksiä niiden mahdollisista riskeistä, eduista ja laajemmista yhteiskunnallisista seurauksista. -
MA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Syys 2021
Kampus