Filosofian maisteriohjelma oranjestad Aruballa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat oranjestad Aruballa 2017/2018

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Löysi ja väitti Espanjalle vuonna 1499, Aruba osti Hollannin vuonna 1636. Aruba erosi Alankomaiden Antillit vuonna 1986 ja tuli erillinen, itsenäinen jäsen Alankomaiden kuningaskunnan. Liike kohti täyttä itsenäisyyttä keskeytettiin klo Aruba pyynnöstä vuonna 1990.

Oranjestad on suurin kaupunki Aruba ja asuu joitakin oppilaitokset kaltaisessa maassa Universiteit van Aruba ja Xavier University School of Medicine.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot oranjestad Aruballa 2017/2018

Näytä lisää

Ma Kansainvälisissä Ja Euroopan Vero-oikeuden (kaksoistutkintoon: American Erikoistuminen)

Maastricht University, Faculty of Law
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Aruba Oranjestad

Oletko intohimoisesti veroista? Onko teillä kandidaatin tutkinto taloudellisen lain, taloustieteen, liiketalous, tai liittyvä kenttä? Ja oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Sitten pitäisi harkita tekee amerikkalainen erikoistumista päällikön International ja European Tax Law. [+]

FM:t 2017/2018 oranjestad Aruballa. Oletko intohimoisesti veroista? Onko teillä kandidaatin tutkinto taloudellisen lain, taloustieteen, liiketalous, tai liittyvä kenttä? Ja oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Sitten pitäisi harkita tekemässä American erikoistuminen päällikön International ja European Tax Law. Tämä yksi vuotisen maisteriohjelman on yhdessä tarjoavat Maastrichtin University ja University of Aruba. Se keskittyy yritysverotuksen ja kansainvälinen verosuunnittelu viitaten erityisesti Euroopassa ja Amerikassa. Saat yhdistää oikeudellisten ja taloudellisten lähestymistapojen kanssa ja -käytännön, ja voit saada käsityksen keskinäistä riippuvuutta yritysrakenteita, investoinnit, rajat ylittävät työ- ja verolainsäädäntöön. Valmistuttuaan löydät itsesi kadehdittava asema. Kiitos niiden laaja tietämys talouden ja liiketoiminnan alalla, monet valmistuneista on kova kysyntä työmarkkinoilla. Ja kansainvälinen suuntautuminen tutkintotodistuksesta avaa työmahdollisuuksia monissa eri maissa. Miksi tämä ohjelma? Verot ovat elämän tosiasia, mutta ei kaikkia verojärjestelmiä ole tasavertaisia. Globalisoituvassa maailmassa, jossa veronmaksajat usein yhteyksiä useamman kuin yhden maan ja yritykset tekevät miljoonat rajat ylittävien liiketoimien päivittäin, tietoa useiden verojärjestelmien on yhä arvokas. Säännölliset päivitykset ja korjaukset myös se erittäin dynaaminen oikeuden alalla. Vuonna kaksinkertainen koulutusohjelman International ja European Tax Law, sinun perehdytetään yritysverotus ja kansainvälinen verosuunnittelu eri maissa Euroopassa ja Amerikassa. Se antaa sinulle mahdollisuuden syventää ja vahvistaa vero tietoa alueellisesta sekä kansainvälinen / eurooppalainen näkökulma. Opetetaan Aruba Ohjelma on täysin opetetaan yliopiston Aruba kampuksen Oranjestad. Tämä strateginen sijainti tarjoaa monia etuja. Koska se on osa Alankomaiden kuningaskunnan, tämä Karibian saari usein toimii keskuksena Euroopan, Karibian ja Amerikassa. Saat siis elävät kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä. Sinulla on myös pääsy luentoja ja vierailuluentoja opettanut ohjaajien ja ammattilaisia ​​monenlaisia ​​taustoja, jotka ovat työskennelleet useissa eri maissa.... [-]