Filosofian maisteriohjelma leuven Belgiassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat leuven Belgiassa 2017/2018

Maisteri

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Belgia on markkinoiden suuntautunut korkea-asteen koulutusta, joka perustuu osaamiseen ja innovointiin. Maan 's korkeakoulut tarjoavat interaktiivinen samalla tutkimuksen tarpeita yliopistokoulutuksen ennen siirtymistään työmarkkinoille.

Useat opiskelumahdollisuudet ovat saatavilla tässä kaupungissa. Yksi vanhimmista yliopistoista alueella, katolinen yliopisto, sekä korkeakoulun filosofian löytyy Leuven.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot leuven Belgiassa 2017/2018

Näytä lisää

Master Of European Studies: Valtioiden Ja Globaaleja Näkökulmia (leuven)

KU Leuven - University of Leuven
Opetus kampuksella 60 - 66 tuntia September 2017 Belgia Leuven

Monitieteinen ohjelma Master of Arts in European Studies: Transnational ja Global Perspectives (MAES) perehdytään tutkimuksen Eurooppa ei vahvoja vuorovaikutuksia kansallisten rajojen yli ja jatkuva vaihto ulkomaailman kanssa. [+]

FM:t 2017/2018 leuven Belgiassa. Monitieteinen ohjelma Master of Arts in European Studies: Transnational ja Global Perspectives (MAES) perehdytään tutkimuksen Eurooppa ei vahvoja vuorovaikutuksia kansallisten rajojen yli ja jatkuva vaihto ulkomaailman kanssa. Mikä on Master of European Studies: Transnational ja Global Perspectives kyse? Tämä monitieteinen ohjelma kytkeytyy opiskella Euroopassa sekä sen valtioiden yhteisö ja näyttelijänä joka globalisoituneessa maailmassa. Ohjelma tarjoaa tietoa ja tietoa luonteesta ja toiminnasta Euroopassa sekä nykymaailmassa ja historiallisesta näkökulmasta. Vuorovaikutusta henkilökunnan jäsentä eri alojen ja tiedekuntien (Social Sciences, Arts, Law, Economics, ja teologia) altistaa opiskelijat erilaisia ​​teoreettisia lähestymistapoja ja antaa niille mahdollisuuden hankkia tarvittavat metodologiset taidot. Ohjelma painottaa voimakkaasti tarvetta käydä kriittistä keskustelua haasteista, joita kohtaavat Eurooppaa suhteessa sen sisäinen, monipuolinen identiteetit ja ITES vuorovaikutusta muiden toimijoiden maailmassa. Ohjelman Ohjelma koostuu neljästä tieteidenvälistä moduuleja. Voit valita neljä kurssia yhdestä tietystä moduuli. Moduuli 1: Euroopan historian, monimuotoisuutta ja kulttuuri keskittyy siihen, miten valtioiden liikkeet ja toimielimet toimivat maanosassa ominaista syvät historialliset eroavuudet. Moduuli 2: EU: n ulkosuhteissa analysoi ulkopolitiikassa ja suhteet Euroopan unionin puitteissa globalisaation ja uusien globaalin hallinnan. Moduuli 3: globalisointi Eurooppa tutkii eri ulottuvuuksien edistämiseen ja niiden merkitys nykyaikaisen eurooppalaisen yhteiskunnan, politiikan ja kulttuurin. Moduuli 4: Eurooppa - Aasia: vuorovaikutukset ja vertailut tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täydentää eurooppalaisesta näkökulmasta tietoisena kehityksen nykyajan Aasiassa. Lisäksi sinua pyydetään valitsemaan kaksi kurssia luettelosta valittavien. Lopuksi, kaikki opiskelijat suorittavat kurssin "Kansainvälinen ja Global Näkökulmia Euroopan ja kirjoittaa gradu. Onko tämä oikea ohjelma minulle? Master of Arts in European Studies: Transnational ja Global Perspectives on vaativa ja erikoistunut alustava maisteriohjelmassa. On suositeltavaa soveltaa... [-]