Filosofian maisteriohjelma marbella Espanjassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat marbella Espanjassa 2017/2018

Maisteri

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Sijaitsee Välimeren Seas on Marbella kaupunki. Se on kunta Malagassa. Kaupunki on suosittu matkailukohde. Se on useita nähtävyyksiä ja museoita. Marbella on yli 100000 asukasta.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot marbella Espanjassa 2017/2018

Näytä lisää

Ma Kansainvälisillä Politiikan Ja Maailmanpolitiikassa

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Espanja Marbella

Kansainvälisten suhteiden MA on suunniteltu yhteisesti MGIMO ja MIUC antaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan kriittisesti analysoida ja tulkita keskeiset teoreettisia keskusteluja postmodernin politiikassa kansainvälisiä suhteita. [+]

FM:t 2017/2018 marbella Espanjassa. MA Kansainvälisten suhteiden mukaan MGIMO - MIUC Yleiskatsaus Kesto: 2 vuotta Kieli: Englanti Sijainti: Marbella (vuosi 1), Moskova (vuosi 2) Ohjelman nimi: ”ulkopolitiikkaa ja maailmanpolitiikassa” Tutkinto: MA International Relations Keskeisillä tieteenaloilla Katettu kansainväliset instituutiot Diplomatia Media ja Kansainvälinen Politicies Environmental politiikka Venäjän politiikka Kielet (Venäjä / espanja) Kansainväliset suhteet MA on suunniteltu yhteisesti MGIMO ja MIUC antaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja osaamista, joita tarvitaan kriittisesti analysoida ja tulkita keskeiset teoreettisia keskusteluja postmodernin politiikassa kansainvälisiä suhteita. Yksi vahvimmista olevia ohjelmamme on keskustelu kansainvälisten suhteiden lähestyy monikulttuurisessa luokkaympäristön, ottaen huomioon maailmanlaajuisen taustan opiskelijoille. Jotkin näistä keskusteluista nykyisin toistettu lukuisissa kansainvälisissä järjestöissä ja neuvotteluissa maailmanlaajuisesti. MGIMO-MIUC kouluttaa seuraavan sukupolven politiikan johtajia ratkaisemaan monimutkaisia ​​kysymyksiä globalisoituvassa maailmassa. MGIMO-MIUC kansainväliset suhteet -osastolta esittelee opiskelijoille ainutlaatuinen sekoitus teoriaa ja käytäntöä räätälöity haastava kansainvälisessä ja monikulttuurisessa skenaario, joka usein muuttuu nopeammin kuin kykyämme analysoida sitä. Mitä voit opiskella Lukukausi 1, vuosi 1 Kansainvälinen oikeus I Tutkimusmenetelmät Diplomatia muuttuvassa maailmassa Kansainväliset instituutiot ja käytännöt Media ja kansainvälinen politiikka Economics of Public Policy Venäjän (ulkomaalaiset opiskelijat) / Espanja / Ranska (venäjän opiskelijat) Lukukausi 2, vuosi 1 poliittiset Psychology Politics of Human Rights Kansainvälinen oikeus II Ympäristöpolitiikka ja diplomatia EU: n politiikkaa ja politiikka / Venäjän (ulkomaalaiset opiskelijat) / Espanja / Ranska (venäjän opiskelijat) Lukukausi 3, vuosi 2 Moderni talousstrategiasta Venäjän Doing Business in Russia Poliittista prosessia Contemporary Venäjällä Venäjän Contemporary Ulkopolitiikka Teoria ja mekanismit valtion Governance thesis valmistelu Venäjän (ulkomaalaiset opiskelijat) / Espanja / Ranska (venäjän opiskelijat) Lukukausi 4, vuosi 2 thesis valmistelu väitöstilaisuus Lopullinen... [-]