Filosofian maisteriohjelma Winnipeg Kanadassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Winnipeg Kanadassa 2017/2018

Maisteri

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Jos olet ajatellut mitään korkeakoulujärjestelmää, joka vaikuttaa elämääsi positiivisesti samalla antaa sinulle käytännön tietoja ja taitoja, sitten Kanada 's koulutusjärjestelmä on mitä tarvitset. Matkustaa Kanadaan oman koulutuksen tekee arvostat luovuuden ja innovaatioiden luennoitsijat näissä korkeakoulutasoista opetusta tarjoavien oppilaitosten.

Opiskelu Winnipeg on hauskaa ja seikkailunhaluinen. Sinua saavuttamaan koulutuksen tavoitteet, ja samalla nauttia elämästä keskellä vilkasta kaupunkia. Opiskelija voi saavuttaa mitään todistus, tutkinto-ja koulutusohjelmien he haluavat hankkia vain ilmoittautumalla kaupungin 's laitokset.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Winnipeg Kanadassa 2017/2018

Näytä lisää

Master Of Arts: Teologisia Opintoja

Canadian Mennonite University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen September 2017 Kanada Winnipeg

Graduate School of Theology ja ministeriö pyrkii innostaa ja varustaa opiskelijoita pastoraali ministeriö, johtajuus, apuraha, ja palvelu. [+]

FM:t 2017/2018 Winnipeg Kanadassa. Graduate School of Theology ja ministeriö pyrkii innostaa ja varustaa opiskelijoita pastoraali ministeriö, johtajuus, apuraha, ja palvelu. Opiskelijat monenlaisia ​​nimityksiä ja perinteet ovat kutsuttu yhteisö tutkijat ja intohimoinen kasvattajat, jotka ovat sitoutuneet elämään kirkon, kokenut missio ja palvelu, ja toteuttaa tutkimus- ja julkaisu. Pääsyvaatimukset Ylioppilastutkinnon tutkinnon tunnustettu yliopistossa tai korkeakoulussa vähintään GPA 3,0 (B). Asuinpaikkaa koskeva vaatimus 30 luotto tuntia Opetussuunnitelma Vaatimukset Vähintään 60 luotto tuntia Perusvaatimuksia-30 luotto tuntia seuraavilla aloilla Raamattu - 12 luotto tuntia (vähintään 3 kjs Vanhan testamentin ja 3 luotto tuntia Uuden testamentin) Teologia ja Kristinuskon historia - 12 luotto tuntia (vähintään 3 luotto tuntia kullakin alueella) Käytännöllisen teologian - 3 luotto tuntia Menetelmät - 3 luotto tuntia Valittavien-tarpeen saavuttaa yhteensä 60 luotto tuntia Thesis Vaihtoehto: Opiskelija voi ehdottaa kirjoittaa tutkielma vastaa 6 luotto tuntia. Hyvitykset tapa opinnäytetyön vähentää valittavia vaatimus. Katso alaviite 4, jäljempänä. Huomautuksia 1. Opiskelijan tulee säilyttää vähintään GPA 3,0 (B) jäädä ohjelmassa ja valmistua. 2. Kursseille CMU tiedekunnan tai ohjaajien käymällä osoitteessa CMU, joko kampuksella tai verkossa, laskee kohti asuinpaikkaa koskeva vaatimus. Kurssit ottanut CMU / MBBS opiskelijoita MBBSC vastaamaan MB vaatimukset ohjelmansa myös lasketa asuinpaikkaa koskeva vaatimus, enintään yhdeksän luotto tuntia. 3. Normaalisti opiskelijoille, jotka haluavat kirjoittaa tutkielma alalla eksegetiikan on osoitettava asianmukainen pätevyys asiaa Raamatun kieltä, onko heprean tai kreikan. 4. Opiskelija, joka haluaa kirjoittaa tutkielma on toimitettava ehdotus 30. huhtikuuta vuotta ennen opiskelija odottaa valmistua. Hyväksyminen Ehdotuksen riippuu seuraavat kriteerit: (i) vahvuus ehdotuksen, (ii) opiskelijan yleistä koulumenestykseen, ja (iii) saatavuus henkilökunnan jäsen palvelemaan opinnäytetyön neuvonantajana.... [-]