Filosofian maisteriohjelma new Brunswick Kanadassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat new Brunswick Kanadassa 2017/2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Jos olet ajatellut mitään korkeakoulujärjestelmää, joka vaikuttaa elämääsi positiivisesti samalla antaa sinulle käytännön tietoja ja taitoja, sitten Kanada 's koulutusjärjestelmä on mitä tarvitset. Matkustaa Kanadaan oman koulutuksen tekee arvostat luovuuden ja innovaatioiden luennoitsijat näissä korkeakoulutasoista opetusta tarjoavien oppilaitosten.

Kaupunki tarjoaa useita mahdollisuuksia suuria tahansa kurssin mieleiseksesi. Useita kuuluisia kouluja kuten University of New Brunswick, tämä kaupunki on etulinjassa parantamassa korkeakoulutuksen saaneita Kanadassa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot new Brunswick Kanadassa 2017/2018

Näytä lisää

Maisteri Pastoraaliteologia

Kingswood University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2017 Kanada Sussex

Master of Arts in pastoraaliteologia (MAPT) on virtaviivainen 36 tunnin maisteriksi, joka integroi kirjoitusten ja raamattuteologia osaksi käytäntöjä sielunhoidon johtamisen. Tämä tutkinto keskittyy kuinka teologia muodot ja tiedottaa meidän käytäntö palvonnan, evankelioinnista, opetuslapsena, ja ajatuksemme luonteesta kirkon, ja hengellisen muodostamisen. [+]

FM:t 2017/2018 new Brunswick Kanadassa. Master of Arts in pastoraaliteologia (MAPT) on virtaviivainen 36 tunnin maisteriksi, joka integroi kirjoitusten ja raamattuteologia osaksi käytäntöjä sielunhoidon johtamisen. Tämä tutkinto keskittyy kuinka teologia muodot ja tiedottaa meidän käytäntö palvonnan, evankelioinnista, opetuslapsena, ja ajatuksemme luonteesta kirkon, ja hengellisen muodostamisen. Klo Kingswood me arvostavat sekä teoriassa että käytännön soveltamista, sekä historiallisia yhteyksiä ja nykyisen innovaatiot. Me emme näe näitä erillisinä kiinnostavilla aloilla, mutta kumppaneina tosielämän ministeriö. Tosielämän ongelmat vaativat tosielämän raamatullinen vastaus. Jos meillä ei ole hyvin kehittynyt teologinen perusta undergird työtämme, vaarana rakennuksen kirkon ohjelmista eikä Kristukseen. Siksi tämä täysin akkreditoitu tutkinto on tarkoitettu erityisesti niille parhaillaan ministeriön, ja on määrätietoinen in liittyvät asiaan kysymyksiä, joita ne palvelutyössä ja alle niiden Sielunhoitotyötä. Tämä tutkinto tavoitteena on tarjota oppimisympäristö, joka on: integroitu - naimisiin teologiaa ja käytäntöä innovatiivinen - mukauttaminen Raamatun ja teologisten periaatteiden nykyiseen sosiologisia todellisuuteen, menetelmät ministeriön ja nykyajan ministeriön vaatimuksia kokenut-pohjainen - teologia työstetty yhteydessä elämän paikallisessa kirkossa henkisesti rikastuttava - ohjelman ja kurssien on suunniteltu vie syvemmälle ja korkeammat Kristuksessa kunnallisista - yhdessä oppimisen ja kokemusten kautta muille opiskelijoille taloudellinen - suunniteltu mahdollisimman hyödyn kohtuuhintaan joustava - master ohjelma on suunniteltu hyödyntämään huippuluokan oivalluksia ja mukauttaa niitä erityisiä tarpeita kunkin opiskelijan ministeriön asetus Tarkoituksena on varustaa ministeriön johtajia tieto ja taito asettaa tarpeen johtaa seurakuntalaisiaan maksimi henkistä ja missionaalinen vaikutus. Yksi vahvuuksista Kingswood kampuksen kokemus on se keskittyy hengellisen muodostamisen. Integroitu aste on mahdollisuuksia kehittää ymmärrystä ja taitoa käytössä, henkilökohtaisten ja yritysten hengellisiä harjoituksia. Opiskelijat MAPT aste on mahdollisuus osallistua keskeisten... [-]