FM-tutkinnot Liettuassa

Näytä kaikki Suosituinta Filosofian maisteriohjelmaa Liettuassa 2017/2018

Maisteri

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Liettua, virallisesti Liettuan tasavallan on Pohjois-Euroopan maassa, suurin kolmesta Baltian maissa. Se sijaitsee pitkin Kaakkois rannalla Itämeren itään Ruotsissa ja Tanskassa. Yli 90% liettualaisista puhuu ainakin yhtä vierasta kieltä ja puolet väestöstä puhuu kahta vierasta kieltä, lähinnä Venäjän ja Englanti.

Ota yhteyttä yliopistoihin Suosituimmat FM-tutkinnot Liettuassa 2017/2018

Näytä lisää

Master In TESOL

LCC International University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Liettua Klaipeda

Master TESOL ohjelman LCC International University on suunnattu laajalle yleisölle. Se on suunniteltu niille, jotka ovat valmiita syventää tietojaan soveltavan kielitieteen sekä niille, jotka haluavat perusteellinen tuntemus vieraan kielen opetusmenetelmiä ja niiden käytännön soveltaminen kansainvälisissä yhteyksissä. [+]

Maisteriohjelmien TESOL ovat yleisiä monissa osissa maailmaa, mutta ovat uusia Liettuaan. Tämä kansainvälinen ohjelma seuraa kolme keskeistä periaatetta: teoreettinen kielitaito, soveltavan tieteellisen tutkimuksen ja käytännön sekä teorian ja tutkimuksen. Ytimenä ohjelma koostuu sosiolingvistiikan ja kielitiede, jotka yhdistetään hallinta ja kieltenopetuksen pedagogiikka.

Tiedekunnan Todistuksia alkaen LCC International University on Vimeo.

MA TESOL ohjelman LCC International University on suunnattu laajalle yleisölle. Se on suunniteltu niille, jotka ovat valmiita syventää tietojaan soveltavan kielitieteen sekä niille, jotka haluavat perusteellinen tuntemus vieraan kielen opetusmenetelmiä ja niiden käytännön soveltaminen kansainvälisissä yhteyksissä. Erityisesti ohjelma on suunniteltu: - Lukio opettajat haluavat rikastuttaa heidän ammatillista ja menetelmällisen osaamisen; - Henkilöt, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinto ja haluavat jatkaa uraansa Englanti kieltenopetuksen yhä monikielinen maailmassa; - Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kieliohjelma hallinto ja johto; - Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita alan tutkimusta soveltavan kielitieteen. Erottuva Organisaation ja Akateeminen ominaisuudet Program - Pieni ryhmä malli, takaa vuorovaikutteinen oppimisympäristö; - Yhdistelmä verkossa ja face-to-face vuorovaikutus professoreita ja opiskelijoita; - Kolme kesällä Residency aikoja kampuksella Klaipėda; - Luonnollinen puitteet praktikum työn aikana Summer Language Institute LCC; - Yksittäinen teoreettinen ja käytännöllinen salkku yhdistämällä henkilökohtaista pohdintaa ja tutkimusta jokaisesta kurssin; - Instruction syntyperäinen tai syntyperäinen kaltainen Englanti kielellä puhuva professorit. Päämäärät ja tavoitteet - GOAL # 1 - antaa opiskelijalle vahva teoreettinen perusta soveltavan kielitieteen - GOAL # 2 - opettaa opiskelijoita soveltamaan teoreettista tietoa soveltavan kielitieteen opetusta Englanti aikuisopiskelijoille - GOAL # 3 - harjoittaa opiskelijoita monista yhteyksissä ammatillinen yhteistyö [-]