Filosofian maisteriohjelma klaipeda Liettuassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat klaipeda Liettuassa 2017/2018

Maisteri

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Liettuan tasavalta on virallinen nimi maan. Se löytyy Pohjois-Euroopassa. Liettua arvostaa tiedettä ja teknologiaa niiden koulutusjärjestelmän erittäin. Se on keskeisiä näkökohtia ensimmäisen, toisen ja kolmannen asteen koulutuksen tasoilla. Liettua on toinen johtava maa tarjoaminen taiteen, tieteen, tekniikan sekä tekninen koulutus. Liettua on kohdannut useita haasteita korkeakoulutuksen viime vuosina johti 20 yliopiston parantaa sen saatavuutta.

Sijaitsee suulla Dane-joen kaupungin Klaipeda on kolmanneksi suurin kaupunki Liettuassa korkeatasoinen koulutusjärjestelmä. Klaipeda oppilaitokset pyrkivät tarjoamaan arvokas koulutuspalvelut vapaiden tieteiden ja taiteiden kautta maineikkain yliopistoissa kuten LLC International University ja Klaipėdos Universitetas.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot klaipeda Liettuassa 2017/2018

Näytä lisää

Master In TESOL

LCC International University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta January 2018 Liettua Klaipeda

Master TESOL ohjelman LCC International University on suunnattu laajalle yleisölle. Se on suunniteltu niille, jotka ovat valmiita syventää tietojaan soveltavan kielitieteen sekä niille, jotka haluavat perusteellinen tuntemus vieraan kielen opetusmenetelmiä ja niiden käytännön soveltaminen kansainvälisissä yhteyksissä. [+]

Maisteriohjelmien TESOL ovat yleisiä monissa osissa maailmaa, mutta ovat uusia Liettuaan. Tämä kansainvälinen ohjelma seuraa kolme keskeistä periaatetta: teoreettinen kielitaito, soveltavan tieteellisen tutkimuksen ja käytännön sekä teorian ja tutkimuksen. Ytimenä ohjelma koostuu sosiolingvistiikan ja kielitiede, jotka yhdistetään hallinta ja kieltenopetuksen pedagogiikka.

Tiedekunnan Todistuksia alkaen LCC International University on Vimeo.

MA TESOL ohjelman LCC International University on suunnattu laajalle yleisölle. Se on suunniteltu niille, jotka ovat valmiita syventää tietojaan soveltavan kielitieteen sekä niille, jotka haluavat perusteellinen tuntemus vieraan kielen opetusmenetelmiä ja niiden käytännön soveltaminen kansainvälisissä yhteyksissä. Erityisesti ohjelma on suunniteltu: - Lukio opettajat haluavat rikastuttaa heidän ammatillista ja menetelmällisen osaamisen; - Henkilöt, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinto ja haluavat jatkaa uraansa Englanti kieltenopetuksen yhä monikielinen maailmassa; - Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kieliohjelma hallinto ja johto; - Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita alan tutkimusta soveltavan kielitieteen. Erottuva Organisaation ja Akateeminen ominaisuudet Program - Pieni ryhmä malli, takaa vuorovaikutteinen oppimisympäristö; - Yhdistelmä verkossa ja face-to-face vuorovaikutus professoreita ja opiskelijoita; - Kolme kesällä Residency aikoja kampuksella Klaipėda; - Luonnollinen puitteet praktikum työn aikana Summer Language Institute LCC; - Yksittäinen teoreettinen ja käytännöllinen salkku yhdistämällä henkilökohtaista pohdintaa ja tutkimusta jokaisesta kurssin; - Instruction syntyperäinen tai syntyperäinen kaltainen Englanti kielellä puhuva professorit. Päämäärät ja tavoitteet - GOAL # 1 - antaa opiskelijalle vahva teoreettinen perusta soveltavan kielitieteen - GOAL # 2 - opettaa opiskelijoita soveltamaan teoreettista tietoa soveltavan kielitieteen opetusta Englanti aikuisopiskelijoille - GOAL # 3 - harjoittaa opiskelijoita monista yhteyksissä ammatillinen yhteistyö [-]