Filosofian maisteriohjelma braga Portugalissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat braga Portugalissa 2017/2018

Maisteri

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Portugalissa virallisesti Portugalin tasavalta, on maa, joka sijaitsee Lounais-Euroopassa, Iberian niemimaalla. Portugali on 900 vuotta vanha, ja vaikka se on suhteellisen pienellä alueella, se oli keskeinen rooli maailman historiassa. Universidade do Porto on suosituin ulkomaalaiset, jotka koostuvat 11% kansainvälisiä opiskelijoita.

Braga on yksi vanhimmista kaupungeista luoteeseen Portugalissa ja on vanhin katolinen arkkihiippakunnan maassa. Koska suurkaupunki kunta, kaksi yliopistoilla on pääkonttori täällä. Nämä ovat Minho yliopisto ja Universidade Catolica Portuguesa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot braga Portugalissa 2017/2018

Näytä lisää

Opettajankoulutus Maisterin Tutkintoa Espanjaksi Vieraana Kielenä

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2017 Portugali Braga

Tämä Opettajankoulutus maisterin tutkintoa SFL on ainoa b-learning kurssin nykyisiä Portugalissa, jossa opiskelijat saavat laadukasta, akateemisesti tiukka koulutus sisällöltään ja pedagogista tietoa. [+]

FM:t 2017/2018 braga Portugalissa. Korkeakoulututkinto: MA (Bologna 2nd Cycle astetta) Op: 90 Tyyppi Kurssin: b-oppiminen Kesto: 3 opetussuunnitelman lukukautta Maali kieli: espanja Tärkeimmät tieteelliset alue: Opettajankoulutus kurssi Espanjan vieraana kielenä (SFL) Tämä Opettajankoulutus maisterin tutkintoa SFL on ainoa b-learning kurssin nykyisiä Portugalissa, jossa opiskelijat saavat laadukasta, akateemisesti tiukka koulutus sisällöltään ja pedagogista tietoa. Se tarjoaa uraauurtava koulutusta tuleville SFL opettajien akateemisia, tieteellisiä ja ammatillisia näkökulmia. Lisäksi perehdytään uuden teknologian ja eri erikoiskoneiden aloilla, kuten Espanjan Medical, Business tai matkailu ammatteihin. Ohjelma johtaa dual sertifiointi: 1) opettajankoulutuksen SFL erikoistumisjaksolla (kaksi lukukautta ohjelma); ja myös, 2) Opettajankoulutus maisterin tutkintoa SFL, joka voidaan saavuttaa tutkimustyötä tai työharjoitteluun raportin lopussa kolmannen lukukauden. [-]