Filosofian maisteriohjelma Pomerania Puolassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Pomerania Puolassa 2017/2018

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Kuten monet muut EU-maat, Puola tarjoaa edullista tai jopa ilmaiseksi opetusta EU: n opiskelijoille. Opiskelemaan olisi sovellettava suoraan haluamaansa puolalaiselle laitokselle. Varsovan yliopisto, esimerkiksi maksujen välillä £ 1300 ja £ 2500 vuodessa sen Englanti kielikursseja.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Pomerania Puolassa 2017/2018

Näytä lisää

Ma Johtamisessa

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2017 Puola Gdańsk

1. erikoistuminen: International Management 2. erikoistuminen: Small Business Economics & Management (SBE & M) [+]

FM:t 2017/2018 Pomerania Puolassa. Määrin saadaan Filosofian maisteri KESTO 2 vuotta Kieli Englanti Op 120 Ohjelman kuvaus 1. Tämän uuden maisteriohjelman tavoitteena on kehittää tulevaisuuden ammattilaisia, jotka kykenevät kehittämään kekseliäitä ja innovatiivisia taitoja ja jotka pystyvät jatkamaan menestyksekkäitä mahdollisuuksia dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä. Tämä maisteriohjelma kansainvälisessä johtamisessa tarjoaa mahdollisuuden laajentaa kokemuksiasi syventämällä tietämystänne rahoituksesta, henkilöstövoimasta, toiminnasta ja markkinoinnista muiden strategisten alojen kesken, kaikki kansainvälisissä yhteyksissä. Kansainvälistä johtamistaitoja ja taitoja kehitetään akateemisesti tiukkojen kurssien ja erilaisten interaktiivisten opetusmenetelmien avulla. 2. Small Business Economics and Management on uusi opetussuunnitelma, joka tarjotaan osastollamme opiskeleville, Erasmus-ohjelmaan osallistuville kansainvälisille opiskelijoille ja muille EU: n ulkopuolisille opiskelijoille. Yksi ohjelman erityispiirteistä on sen kansainvälinen luonne. Kaikki luennot pidetään Englanti. Oppiminen tällaisessa kulttuurien ryhmä on suuri etu. Sen avulla opiskelijat voivat luoda kontakteja hyötyä heidän tulevaan uraansa. Se myös antaa heille mahdollisuuden saada käytännön tietoa siitä, kuinka hallita pienyrityksiä turbulentissa ympäristössä. Erityistä huomiota kiinnitetään EU: n rakenteissa toimivien pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) talouselämään ja hallintoon. Pääsyvaatimukset Bachelor of Science, Bachelor of Arts (Laki, Taloustiede, Johto). Hakijoiden on todistettava pätevyytensä Englanti todistus jostakin seuraavista tunnustetun Englanti kielikokeet: FCE, CAE, TOEFL tai vastaava. Yhteyshenkilö TIEDEKUNTA hallinnon ja talouden Gdańsk University of Technology Osoite: ul. G. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, Puola [-]