Filosofian maisteriohjelma Nancy Ranskassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Nancy Ranskassa 2017/2018

Maisteri

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Nancy on kaupunki Meurthe-et-Moselle Koillis Ranskassa. Se on yli 100000 asukasta. Place Stanislas sijaitsee siellä. Nancy kaupunki on 2 yliopistoja, 1 ammattikorkeakoulu ja useat oppilaitokset.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot Nancy Ranskassa 2017/2018

Näytä lisää

MA International Management

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta September 2017 Ranska Nancy

Ohjelma on suunniteltu kouluttaa asiantuntijoita liiketoimintaympäristössä Ranskassa, EU ja Venäjä tarjoamalla yhteiset selvitykset kursseja ja yksi täysi lukukausi maassa yhteistyökorkeakoulujen. Ohjelma on 2 vuotta päätoimista opiskelua. Ranskan kumppani edustaa ICN Business School (Nancy, Ranska). [+]

FM:t 2017/2018 Nancy Ranskassa. Ohjelma on suunniteltu kouluttaa asiantuntijoita liiketoimintaympäristössä Ranskassa, EU ja Venäjä tarjoamalla yhteiset selvitykset kursseja ja yksi täysi lukukausi maassa yhteistyökorkeakoulujen. Ohjelma on 2 vuotta päätoimista opiskelua. Ranskan kumppani edustaa ICN Business School (Nancy, Ranska). Opetussuunnitelma Ohjelman Venäjän opiskelijoille sisältää seuraavat kurssit: Management, markkinointi, yrittäjyys, Sisäinen laskenta, taloudellisia näkökohtia International Trade Information Technologies, International Finance, Private Law, European Law, Ranskan talous ja EU: n muiden jäsenten, tutkimus- menetelmät, Foreign Language (ranska). Ydin kursseja käsitellään 1. lukukauden MGIMO, toisella puoliskolla tarjoaa ICN Business School, joka keskittyy liiketoiminnan Ranskassa neuvottelut tekniikoita taloushallinnon ja toimintaa. Ranskan opiskelijat tarjotaan myös mahdollisuus valita kappaleita erikoistumista. Kolmas ja neljäs lukukautta aikaansaadaan MGIMO lopullisen (tila) tentti ja opinnäytteet defendance. Työharjoittelu on osa opinto-ohjelmaa. Opiskelijoilla on mahdollisuus tehdään kenttätyötä Ranskassa kesän aikana. Projektityön on pakollinen ja suoritetaan aikana 4. lukukausi. Peruskurssi rakenne 1. vuosi MGIMO yliopistossa Syyslukukauden pakolliset kurssit Ulko Suhdanteet Politiikka Venäjän ja ulkomaiden International Private Law European Integration: oikeudellisen ja institutionaalisen näkökohta Teoriat organisaatioiden ja organisaatiokäyttäytymisen Ranskan kieli Kansainvälinen markkinointi Kansainvälinen kaupallinen käytäntö Henkilöstöpolitiikka ja henkilöstöhallinnon Tulosohjaus Valinnaisia ​​kursseja Historia ja ulkopolitiikka Ranska Julkinen Purchase Management Vierailevat professorit Luennot (valittavia) Team Building ja International Foreign Ympäristö Strategia Ranskan Yritysten kehittäminen oppimäärään työpajat Self-esittely Kevätlukukausi pakolliset kurssit Historia ja metodologia Science Kriisinhallinta International Company Management Moderni talousstrategiasta Venäjän Muodon ja Organisaation liiketoiminnan Konserninjohto Corporate Finance ja Sisäinen laskenta Business asetusta. äänimaailmasta strategia analyysi Valinnaisia ​​kursseja Myynnin johto International Standards of Taloudellinen Tilastot Vierailevat professorit Luennot (pakollinen) Markkinointi ranskaksi Yritykset LUXE tavarat Industry oppimäärään työpajat... [-]