Filosofian maisteriohjelma cluj-Napoca Romaniassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat cluj-Napoca Romaniassa 2017/2018

Maisteri

FM-tutkinto on maisterin tutkinto, jonka suorittaneilla on näyttöä esimerkiksi jonkin seuraavan alan laajoista opinnoista: humanistiset tieteet, kuvataiteet, historia, viestintä, filosofia, teologia tai kielet. Filosofian maisterin tutkinto pitää yleensä sisällään luentokursseja, tutkimustyötä sekä kirjallisia tenttejä.

Romanian yliopistojen tutkintoja arvostetaan ja tunnustetaan Euroopassa ja sen ulkopuolella, alin lukukausimaksut ja elinkustannusin Euroopassa. Romanialaiset on vanha ja rikas historia, varsinkin pääkaupungissa Bukarestissa, jossa on 2 miljoonaa ihmistä. Kansainväliset opiskelijat haluavat opiskella Romaniassa voi hakea joko opetus-ja tutkimus-tai valittu Romanian yliopisto, saadakseen hyväksymiskirje.

Cluj-Napoca kaupunki on pääkaupunki Cluj County Romaniassa ja toinen väkirikkain jälkeen Bukarestissa. Se on pääkaupunkiseudulla, jossa asuu yli 300000 asukasta. Se on noin 150 pre-yliopiston oppilaitokset.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot cluj-Napoca Romaniassa 2017/2018

Näytä lisää

Maisteri Viestintään

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2017 Romania Cluj-Napoca

MA Viestintä opetetaan Englanti on FSPAC tarjoaa opiskelijoille ymmärtämään paremmin mediateknologian, viestejä, tuotanto, jakelu ja vastaanotto käytäntöjä ja varustaa opiskelijoille tarvittavat taidot tulla median konsultit, median analyytikot, tutkijat, ammatillinen viestintä asiantuntijoita, online-järjestelmä suunnittelijat, kampanja johtajia tai tiedottajien ... [+]

FM:t 2017/2018 cluj-Napoca Romaniassa. MA Viestintä opetetaan Englanti on FSPAC tarjoaa opiskelijoille ymmärtämään paremmin mediateknologian, viestejä, tuotanto, jakelu ja vastaanotto käytäntöjä ja varustaa opiskelijoille tarvittavat taidot tulla median konsultit, median analyytikot, tutkijat, ammatillinen viestintä asiantuntijoita, online-järjestelmä suunnittelijat, kampanja johtajia tai puolestapuhujia. Opetussuunnitelma on tarjolla tutkimuksellista kursseja, jotka korostavat uusien työkalut tiedon keräämiseen ja analysointi, projekti-pohjaisten kurssien että kannustetaan ryhmätyöskentelyä ja ammattitaidon kehittämiseen osaamista, taitoja suuntautunut kursseja keskittyen yleisradiotoimintaa ja digitaalisen median tuotantoon, web design ja tarinankerronta ja teoreettisia kursseja, joiden tavoitteena on contextualize viestintää, kuvata puitteet ja keskustella maksut eri tutkijat median teoria. MA-ohjelma kannustaa kehittämään kriittistä ajattelua, vertaisoppimisen ja ryhmätyöskentelyä monikulttuurisessa Transilvanian yhteydessä ja UBB: n tieteidenvälistä puitteet. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan journalismin laitoksen tutkimushankkeisiin ja sen tiedotusvälineissä Studios - TV-studio, Radio Studio, lehden uutistoimitus, valokuva ja multimedian laboratorio. Lukukausimaksut Lukukausimaksu on EU 3000 lei / vuosi. Lukukausimaksu Non-EU (itse tukema) 4500 euroa / Lukuvuoden MA tason ohjelmien, maksetaan etukäteen ajaksi 9 tai 10 kuukautta (jos opetussuunnitelma sisältää harjoittelun aikana). [-]