Filosofian maisteriohjelma rheinland Pfalz Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat rheinland Pfalz Saksassa 2017/2018

Maisteri

MA-tutkinto on ensisijaisesti tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä matematiikan opetusta tai opettaa.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Rheinland-Pfalz on valtion Saksassa, joka on noin 4 miljoonaa ihmistä. Sen taloudellinen selkäranka on maataloudessa, valtion on johtava viinintuottaja maassa. Se on lukuisia yliopistot ja muut korkea-asteen oppilaitokset hajallaan sen 24 piirit.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot rheinland Pfalz Saksassa 2017/2018

Näytä lisää

Master (ma) Kansainvälisen Liiketalouden Ja Ulkomaankaupan

University of Applied Sciences Worms
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2017 Saksa Mainz

Tässä moduulit IBA International, IBA ulkomaankauppa- ja johtamisosaamisen tarjoavat mahdollisuuden syventää tietojaan pohjalta kandidaatin tutkinto uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. [+]

FM:t 2017/2018 rheinland Pfalz Saksassa. Sisältö ja rakenne 1 | Lukukausi 1: Hankinnat keskeisiä elementtejä maailmankaupan 2 | Lukukausi 2: erikoistuminen viisi Vertiefungsfächer kunkin tarjotaan 3 | 3 lukukausi: Master thesis, mieluiten yritys 1 | Ensimmäinen lukukausi käytetään sijoittaminen ydinosat maailmanlaajuisen toiminnan. Tässä moduulit IBA International, IBA ulkomaankauppa- ja johtamisosaamisen tarjoavat mahdollisuuden syventää tietojaan pohjalta kandidaatin tutkinto uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. Opiskelija kehittää kattava käsitys vuorovaikutusta mikro- ja makrotason liiketoimintaympäristössä ja strategisia vaihtoehtoja toiminnan moduulin IBA International. Kautta IBA ulkomaankauppaministeri Opiskelija pystyy tekemään strategisia ja operatiivisia päätöksiä lisäksi ulkomaankaupan onnistuneesti. Vaatimukset on johtamistaitoja tulevien johtajien tukee kolmen osapuolen moduulin johtamisosaamisen laskun. Se antaa opiskelijoille valmiudet menestyksekkäästi yhdistää teoreettisen tiedon todellinen hoitotoimet. 2 | Voit ydinkohdat kurssi on ammattimaisesti viritetty piiri tulkitsee erikoistumista moduuleja. Nämä ovat toisaalta nykyaikaisen ulko- ja lama, toisaalta ne heijastavat asiaan liittyviä toimia arvoketjun kansainvälinen yhtiö. Opiskelija voi riippuen vaaditun pätevyyden kohdistaa viisi erikoistumisen kursseja jokaista esitystä. Tällainen erikoistuminen näkyy erityisen keskuudessa uraan liittyviä näkökohtia hyödyllisiä ja tarpeellisia, koska niin korkeamman tutkinnon suorittaneet palkitaan selkeästi pätevyys profiilin. Erikoistuminen moduulit ovat: Ulkomaankauppa Consulting Advanced Int. Controlling Advanced Corporate Finance Advanced Human Resource Management & Organization Int. Marketing Management & Customer Relationship Management Verkkokaupan International Supply Chain Management International Entrepreneurship Erikoistuminen moduulit ovat kaikki suunniteltu yksinomaan kansainvälistä ja kiitos pieni ryhmä koot hyvin käytännönläheistä opetusta. Siellä paranee projektityö, työpajat tai retkiä kansainvälisille yrityksille ja / tai organisaatioiden sijasta. 3 | Viimeinen lukukausi on kirjoittaa niiden Master Thesis. Tämä tulisi mieluiten tehdä yrityksessä. Mielellään IBA professorit auttaa opiskelijoita löytää sopiva sijainti.... [-]