Filosofian maisteriohjelma mainzissa Saksassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat mainzissa Saksassa 2017/2018

Maisteri

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Aikakaudella Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan, Mainz oli pääkaupunki äänestäjät Mainz. Nykyään tämä on pääkaupunki Rheinland-Pfalz, Saksa. Se on koti yli 200000 asukasta. Se on koti 3 tärkeimmät yliopistoissa alueella.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot mainzissa Saksassa 2017/2018

Näytä lisää

Master (ma) Kansainvälisen Liiketalouden Ja Ulkomaankaupan

University of Applied Sciences Worms
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2017 Saksa Mainz

Tässä moduulit IBA International, IBA ulkomaankauppa- ja johtamisosaamisen tarjoavat mahdollisuuden syventää tietojaan pohjalta kandidaatin tutkinto uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. [+]

FM:t 2017/2018 mainzissa Saksassa. Sisältö ja rakenne 1 | Lukukausi 1: Hankinnat keskeisiä elementtejä maailmankaupan 2 | Lukukausi 2: erikoistuminen viisi Vertiefungsfächer kunkin tarjotaan 3 | 3 lukukausi: Master thesis, mieluiten yritys 1 | Ensimmäinen lukukausi käytetään sijoittaminen ydinosat maailmanlaajuisen toiminnan. Tässä moduulit IBA International, IBA ulkomaankauppa- ja johtamisosaamisen tarjoavat mahdollisuuden syventää tietojaan pohjalta kandidaatin tutkinto uran kansainvälisessä liiketoiminnassa. Opiskelija kehittää kattava käsitys vuorovaikutusta mikro- ja makrotason liiketoimintaympäristössä ja strategisia vaihtoehtoja toiminnan moduulin IBA International. Kautta IBA ulkomaankauppaministeri Opiskelija pystyy tekemään strategisia ja operatiivisia päätöksiä lisäksi ulkomaankaupan onnistuneesti. Vaatimukset on johtamistaitoja tulevien johtajien tukee kolmen osapuolen moduulin johtamisosaamisen laskun. Se antaa opiskelijoille valmiudet menestyksekkäästi yhdistää teoreettisen tiedon todellinen hoitotoimet. 2 | Voit ydinkohdat kurssi on ammattimaisesti viritetty piiri tulkitsee erikoistumista moduuleja. Nämä ovat toisaalta nykyaikaisen ulko- ja lama, toisaalta ne heijastavat asiaan liittyviä toimia arvoketjun kansainvälinen yhtiö. Opiskelija voi riippuen vaaditun pätevyyden kohdistaa viisi erikoistumisen kursseja jokaista esitystä. Tällainen erikoistuminen näkyy erityisen keskuudessa uraan liittyviä näkökohtia hyödyllisiä ja tarpeellisia, koska niin korkeamman tutkinnon suorittaneet palkitaan selkeästi pätevyys profiilin. Erikoistuminen moduulit ovat: Ulkomaankauppa Consulting Advanced Int. Controlling Advanced Corporate Finance Advanced Human Resource Management & Organization Int. Marketing Management & Customer Relationship Management Verkkokaupan International Supply Chain Management International Entrepreneurship Erikoistuminen moduulit ovat kaikki suunniteltu yksinomaan kansainvälistä ja kiitos pieni ryhmä koot hyvin käytännönläheistä opetusta. Siellä paranee projektityö, työpajat tai retkiä kansainvälisille yrityksille ja / tai organisaatioiden sijasta. 3 | Viimeinen lukukausi on kirjoittaa niiden Master Thesis. Tämä tulisi mieluiten tehdä yrityksessä. Mielellään IBA professorit auttaa opiskelijoita löytää sopiva sijainti. Tämän... [-]