Filosofian maisteriohjelma baselissa Sveitsissä

Suositut Filosofian maisteriohjelmat baselissa Sveitsissä 2017/2018

Maisteri

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Sveitsi (saksa: Schweiz, ranska: Suisse, italia: Svizzera, retoromaania: Svizra. Sveitsi on joitakin maailmanmainetta universites kuten ETH Zurich, EPFL Lausanne, IHEID Genevessä, Lausannen yliopisto tai yliopiston St. Gallen. Muista, se 's paljon parempi puhua paikallista kieltä, joten jos voit ' t puhuvat joko ranska, saksa tai italia, parempi mennä kielikurssille ensin.

Basel on koti Sveitsi 's vanhin yliopisto, vuodelta 15-luvulla. Jotkut suurimmista tiedemiehet kaikkien aikojen ovat lopettaneet koulunkäynnin siellä - let 's vain mainita Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler ja Nietzche. Se 's ei ole kyse vanhojen mainetta - ne ovat edelleen tuottaa suuret tiedemiehet ja patentteja.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot baselissa Sveitsissä 2017/2018

Näytä lisää

Master Of Arts Visual Communication Ja Ikonimainen Research

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2017 Sveitsi Basel

Yhdistelmä ikonin Käytännössä ikoninen teoria, ja ikoninen tutkimus muodostaa profiilia MA Visual Communication ja Iconic tutkimus. [+]

FM:t 2017/2018 baselissa Sveitsissä. Visual Communication Institute HGK FHNW, Basel tarjoaa kansainvälisesti akkreditoitu opetussuunnitelmat Kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla heijastaa rikas Baselin School of Design erityisesti ja Sveitsin Graafinen suunnittelu yleensä. City of Basel, joka sijaitsee trinational Rein-joen laaksossa, on ainutlaatuinen kulttuuriympäristö helpon Ranska ja Saksa. Vaikka meidän Bachelor kurssi keskittyy opiskelijoiden kykyä toteuttaa luova prosessi, meidän Master-ohjelmat pyrkivät laajentamaan opiskelijoiden yksilöllinen design sanastoa ja saavuttaa korkeampi harkintaan opiskelijoiden kykyä sisällyttää tietoa ja menetelmiä tieteenalojen osaksi luova prosessi. Tarjoamme Master of Arts Visual Communication ja Ikonimainen Research ja International Master of Design, Jossa me yhdessä University of Illinois at Chicago. Molemmat Master ohjelmat perustuvat seuraava arvio: yhteydessä digitaalisen tulva kuvia, laajennettu pätevyys vaaditaan. Suunnittelu käytännössä puhtaasti käsityötä tai teknisiä taitoja ei enää täytä vaatimuksia visuaalisen viestinnän, eikä pohdintaa visuaalisia viestejä kokonaan johdettu teoriasta. Yhteyden suunnittelu käytännössä iconic- ja median teoria, synnyttää uusia tutkintoja ja -suunnittelu visuaalisen viestejä yhteydessä nykyisen, digitalisoitu, ikoninen viestintä. Master of Arts Visual Communication ja Ikonimainen Research Keskiössä meidän MA-ohjelma Visual Communication ja Iconic Tutkimus seisoo vuorovaikutusta käytännönläheisiä designin Kuva / Media Research. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla kandidaatin tutkinnon Taide, design, tai kulttuurintutkimus. Tutkinnon suunnittelu suuntautunut tausta, pääaineena monimutkaisia ​​suunnittelu yhdistettynä Image / media Tutkimus ja Image / Media Theory. Tutkinnon kulttuurintutkimus tausta, suuria strategisia ja käsitteellisiä kysymyksiä Visual Communication. Käytännön ja analyyttinen "kuva osaamista" on kehitetty yhteistyötä tieteidenvälistä projektiryhmät. Tutkinnon valmistelee tutkinnon työn eri aloilla visuaalisen viestinnän, kulttuurin aloilla sekä opetus- tai tutkimustoimintaan korkeakoulutasoisen. Koulutusohjelma on yhteistyössä ammattikorkeakoulun Luoteis-Sveitsi, Academy of Art and Design (FHNW... [-]