Filosofian maisteriohjelma vuonna Gaziantep Turkissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat vuonna Gaziantep Turkissa 2017/2018

Maisteri

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Turkki, virallisesti Turkin tasavalta, on mannerten maa, joka sijaitsee lähinnä Anatolia Länsi-Aasiassa ja Itä-Traakian Kaakkois-Euroopassa. Monet Turkin yliopistojen (sekä julkisten että yksityisten) osallistuvat yleiseurooppalaisten opiskelijavaihto-ohjelmia (Sokrates, Erasmus, ja vastaavat). Joissakin on myös sopimuksia Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

Gaziantep on kaupungin pitkä historia, sillä se on yksi vanhimmista jatkuvasti asuttu kaupungeista maapallolla, vuodelta 3650 eaa. On kaksi julkisen ja yksityisen yliopiston.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot vuonna Gaziantep Turkissa 2017/2018

Näytä lisää

Kansainvälisten Asioiden Maisteri

Zirve University
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta September 2017 Turkki Gaziantep

Kansainväliset suhteet jatko-ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille kehittynyttä osaamista kansainvälisten poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten, kulttuuristen ja ympäristökysymykset. [+]

FM:t 2017/2018 vuonna Gaziantep Turkissa. Zirve yliopiston kansainvälisten suhteiden osasto tarjoaa maisteriksi opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta kansainvälisissä suhteissa edistyneellä tasolla. Meidän monitieteinen ohjelma keskittyy tutkimukseen muuttuvat suhteet kansainvälisten toimijoiden, myös niiden poliittisten, taloudellisten ja kulttuurinen vuorovaikutus. Osasto painotetaan riittävien taitojen akateemisen työn ja huolensa kehityksen kanssa syvällinen tuntemus kysymyksiä kansainvälisten suhteiden heijastuu ohjelman useita edistyneitä kursseja. Kurssit on suunniteltu seminaareja, joissa opiskelija osallistuminen on olennaisen tärkeää. Akateeminen henkilökunta kuuluu asiantuntijoita kansainvälisesti tunnettu alansa, ja osasto on monia yhteistyökumppaneita ja ystäviä organisaatioissa Euroopassa ja sen ulkopuolella. Opiskelijat, jotka valitsevat kansainvälisten suhteiden osasto joutuvat nauttia opetusta pienissä luokissa hyvät mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä kehittää erilaisia ​​akateemisia ja henkilökohtaisia ​​taitoja. Ne voivat nauttia Department vilkkaalla tutkimusohjelma seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja opiskelija johti esityksiä. Osasto on sitoutunut kansainvälistymistä sen jatko opetussuunnitelma, ja aikoo opiskelijavaihto mahdollisuuksia partnerimme yhteisöille ympäri maailman. Ennen kaikkea osasto pyrkii tekemään jatko-opinnoista kansainvälisiä suhteita Zirve yliopiston älyllisesti stimuloivaa ja antoisa kokemus. Tavoitteenamme on jakaa teidän innostus ja älyllinen uteliaisuus politiikka maailmassa, jossa elämme. Ohjelma Tavoitteet Kansainväliset suhteet jatko-ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille kehittynyttä osaamista kansainvälisten poliittisten, sosiaalisten, taloudellisten, kulttuuristen ja ympäristökysymykset. Ohjelma yhdistää kurinalaisuutta liittyvät kehittynyttä osaamista, joilla on asiantuntemusta erityisesti alue- tai aineellisia alueen kansainvälisissä asioissa. Ohjelman kautta pyrimme luoda perusta meidän opiskelijat saataisiin erilaisia ​​uran myös akateemisen uran, ulkoasiainhallinto ja muiden alojen julkisen byrokratian, median, yksityinen sektori, ja ammatillisten järjestöjen sekä työskentely globaalisti kansainvälisen tai ei -governmental järjestöt. Tässä yhteydessä meidän MA opiskelijat valmistuu arvostusta tieteidenvälistä ja eettisiä valmiuksia, joita tarvitaan nykyajan edellytyksiä globalisoituneessa maailmassa.... [-]