Filosofian maisteriohjelma new Hampshire Yhdysvalloissa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat new Hampshire Yhdysvalloissa 2017/2018

Maisteri

Maistereita ovat monipuolisempia kuin tohtorin tutkintojen ja on laaja ammatillinen ja akateeminen sovelluksia. Mukaan Yhdysvaltain Department of Education, kolme master-ohjelmiin olemassa tutkimusta, ammatti, ja terminaali. Suosituin maisteriksi tyypit ovat Master of Arts (MA) ja Master of Science (MS) sekoitus oppiaineissa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

New Hampshire on Koillis tila Yhdysvaltain sijaitsee New England alueella. Maa oli ensimmäisiä pesäkkeitä, jotka irtautui Ison-Britannian ja oli mukana Amerikassa. On pitkä lista yliopistoissa ja korkeakouluissa esittää kyseisessä maassa.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot new Hampshire Yhdysvalloissa 2017/2018

Näytä lisää

Päällikkö Taidekorkeakoulujen (kieliohjelma)

New Hampshire Institute of Art
Opetus kampuksella Osa-aikainen September 2017 Yhdysvallat Manchester

Meidän matala-residenssi Master of Fine Arts-ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea teknisiä, käsitteellisiä ja ammatillinen taiteellinen kasvua. Samalla se tarjoaa yhteisön, joka rikastuttaa opiskelijoiden elämää tavoilla, jotka ovat olennaisia ​​kehittää ja ylläpitää ammatillisen tason taiteellinen käytäntö ... [+]

FM:t 2017/2018 new Hampshire Yhdysvalloissa. Master of Fine Arts (kieliohjelma) Meidän matala-residenssi Master of Fine Arts-ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea teknisiä, käsitteellisiä ja ammatillinen taiteellinen kasvua. Samalla se tarjoaa yhteisön, joka rikastuttaa opiskelijoiden elämää tavoilla, jotka ovat olennaisia ​​kehittää ja ylläpitää ammatillisen tason taiteellinen käytäntö. New Hampshire kylässä Peterborough, yksi johtavista pienet taiteet yhteisöt Amerikassa, ja viereisen kylän Sharon, jotka molemmat sijaitsevat juurella kuuluisa Mt. Monadnock toimivat kaunis, eristäytynyt solmukohta residenssien ja tarjoavat ihanteellisen ilmapiirin taiteilijoita. Molemmat paikat ovat täynnä kulttuurin ja taiteen historian ja on vilkas ja mukana nykykulttuurin ja taiteellisen yhteisön. Kymmenen päivän residenssit ovat keskittyneet perääntyä kaltaisia ​​kokemuksia. Jokainen opiskelija annetaan henkilökohtaista yksilöllistä hoitoa ja ohjausta erittäin päteviä tiedekunta. Tavoitteenamme yhtenäisenä tiedekunnan yksikkö on nähdä jokainen opiskelija kaivaa syvälle merkitys hänen / hänen työstään ja luoda intohimoinen työmoraali, joka rakentuu käsitteellisiä ja teknisiä oppimista ja toimivat perustana näiden voimaantulolle ammatillinen taide-elämään. Kautta tarkkaan ja jokainen opiskelija syventää ymmärrystä työnsä ja paikkansa maailmassa ja osallistua ja kehittyä ammattialan he ovat kiinnostuneita tuumaa Tietoja UM Program Tavoitteena Master of Fine Arts Visual Arts, valokuvaus, Luova kirjoittaminen ja kirjoittaminen näytelmissä ja elokuvissa on viljellä taiteilijoita, jotka ymmärtävät, harjoittaa ja kehittymään ammatillinen kenttä, jossa he ovat kiinnostuneita. Jokainen opiskelija valmistuu NHIA n UM ohjelma: kattava tietoisuus taiteen maailmaan; käsitys omasta roolistaan ​​siinä maailmassa; elinikäinen taiteellinen käsitteellinen, luova, ammattitaitoinen ja henkisen tavoitteita; sekä tukijärjestelmien, taidot ja asiantuntemus täydentää ja ylittää nämä tavoitteet. Koko ohjelman opiskelijat kaikilla residenssi ryhmille annetaan henkilökohtaista ja intensiivistä huomiota. Tämä on keskittynyt tiedekunnan neuvonantajana / opiskelija ja... [-]